Skocz do zawartości

Wszelkie bugi, błędy itp itd..

07 zgłoś się

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 25.03.2015 o 17:10, Fuzzy` napisał(a):

To działa w ogóle ? Moim zdaniem to zbędne jest i można usunąć 

Nie, nie działa :/ 

I ja w innej sprawie czy można stawiać HE na łowcy na bs'ie przy pace gdy ktoś ma 1/x z itemu lub gdy ktoś ma dmg z tego HE 150+? I czy można skanować itemem Pochodnia Piekielnego Ognia, bo dwóch graczy zeskanowano tym przedmiotem gdy posiadacz itemu znajdował się na dworze a Ci dwaj poszkodowani w budynku.

W dniu 25.03.2015 o 16:58, Gepard. napisał(a):

Lub można było by to zrobić tak że jak je rozdam to już tak zostają do momentu gdy będę chciał je zresetować... 

bo tak miało być w założeniu

i niech będą do rozdania wszystkie na raz a nie jeden na runde

Edytowane przez Izako

MAM PROBLEM!!! Na jednej z map de_dust4ever miałem normalnie 32 lvl a po zmianie mapy na de_inferno zresetował mi się poziom :< Mam teraz 2 lvl Khazara a miałem 32 w połowie :(

W dniu 25.03.2015 o 17:56, Gepard. napisał(a):

Nie, nie działa :/ 

I ja w innej sprawie czy można stawiać HE na łowcy na bs'ie przy pace gdy ktoś ma 1/x z itemu lub gdy ktoś ma dmg z tego HE 150+? I czy można skanować itemem Pochodnia Piekielnego Ognia, bo dwóch graczy zeskanowano tym przedmiotem gdy posiadacz itemu znajdował się na dworze a Ci dwaj poszkodowani w budynku.

Można i można.

pulapka lowcy i tak dziala jak zwykly he  nawet jakbys mial 1/1 o ile to mozliwe xd

ten rozwoj za mane u lowcy tez jest troche do dupy 1 % wiecej na tropienie albo 5 dmg z kuszy wiecej to nic no najlepsza opcja 1 pulapka wiecej ktora jest praktycznie dodatkiem / zabawa lowcy za 400 pkt :P

zobaczylem ze wale po 15x 16x w glowe z ak m4 po 79

mam problem z questem 2 akt niemoge wziac 4 zadania po quescie z 20 zabiciami na mapie

special cs-classic - ten item

też miałem problem po tym queście ale mordek przeskoczył mi na następny

nie wiem czy noże teraz nie robia za duzo :)

Edytowane przez Izako

Witam . 

Dmg z broni powrócił ak że 1 lvl rozwala 40 na lajcie walnie mu 2-3x banie i pada chyba powinna działać zręczność co ? Bo na moje lekka  przesada żę 1 lvl może Cie rozwalić w chwile . Tak Szczerze to teraz jak by lvl nie grał różnicy tylko się zrobiło że masz więcej życia a zręczność jakby wgl nie działała nawet jak masz full . Nawet z alabasterem szybko się leży . 

Pozdrawiam.! GANG ALBANI !

Witam .

No na moje popsuła się zręczność walną mi 2x glowe i padam chyba że mam itemy dobre to wtedy ok 300-400dmg  a na 42 lvl nie powinienem tak szybko paść grałem na innych diablo i wiem że powinno być conajmniej 300-400 dmg bez itemów . 

Pozdrawiam.! GANG ALBANI! 

1. zablokować możliwość ruchu dla paladyna (longjump) impa (teleport) i tego tam z liną w czasie zamrożenia przez maga

2. ktoś kiedyś wspominał, że poty będą dostępne tylko do 15 lvla i jest to bardzo dobry pomysł

W dniu 3.04.2015 o 19:51, Fuzzy` napisał(a):

Było napisane kilka dni temu, że gildia od 45, wbiłem i nie można. Poprawcie

Zgłosiłem to technikowi dawno, teraz jest chory więc pewnie będzie to opóźnione

W dniu 4.04.2015 o 20:38, Izako napisał(a):

1. zablokować możliwość ruchu dla paladyna (longjump) impa (teleport) i tego tam z liną w czasie zamrożenia przez maga

2. ktoś kiedyś wspominał, że poty będą dostępne tylko do 15 lvla i jest to bardzo dobry pomysł

1. Nie, w końcu po coś te umiejętności mają i jakoś bronic się muszą.

2. To ja o tym mówiłem i postaramy się to tak zrobic.

28 Kwietnia mija ROK od istnienia serwera :) Chyba wiecie co za tym idzie? :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności