Izako 12 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 to jeszcze bug sprzed resetu. miałem tak na assku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Huberttt wykonal zadanie - Igla w stogu siana | Nagroda: Mikstura Zycia (+5 startowego HP) Cinek dropped Server tried to send invalid command:"bind "INS" "KSGkey INS" " Server tried to send invalid command:"bind "HOME" "KSGkey HOME" " Server tried to send invalid command:"bind "PGUP" "KSGkey PGUP" " Server tried to send invalid command:"bind "PGDN" "KSGkey PGDN" " Server tried to send invalid command:"bind "END" "KSGkey END" " Server tried to send invalid command:"bind "DEL" "KSGkey DEL" " Server tried to send invalid command:"bind "F12" "KSGkey F12" " Server tried to send invalid command:"bind "F11" "KSGkey F11" " Server tried to send invalid command:"bind "F10" "KSGkey F10" " Server tried to send invalid command:"bind "F9" "KSGkey F9" Czy to normalne że tyle razy w konsoli wyskoczył ukończony quest , przez niego? Edytowane 6 Marca 2015 przez WhoYouYeahBunny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Nie, to nie jest normalne, -_- pewnie cos z questami robil i cos padlo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 W bazie danych, niby wszystko wygląda z questami już okej. Może parę osób jedynie miec jeszcze zbugowane questy, a te osoby zapraszam do napisania prywatnej wiadomości do -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zgłoś się 18 Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 mi już działają zobaczymy co się stanie jak wykonam questa .. a te punkty wspaniałych będą naprawione do końca ? bo jeśli nie to można to usunąći zastąpić czymś innym taka tylko sugestia z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Co do PW to i tak nie ode mnie zależy ja już to bardzo dawno zgłosiłem, było coś poprawiane, ja miałem tylko to sprawdzac, ale nadal nie działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaggy. 5 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Za ostatniego Questa w Akcie I gdzie trzeba zabić 60 osób z AWP jest nagroda 1600 expa, ja kończąc go w bonusie nocnym i ze zwojem inffusa powinienem dsotać 3200/6400. Po zrealizowaniu 60 zabić dostałe, około miliona expa przy czym quest dalej moge wykonywać i nadal dostaje dużą ilośc expa, a na czacie piszę, że wykonałem zadanie, a nagroda to 30many (mana mi się nie dodawała).http://zapodaj.net/c667b32a816cd.jpg.html Miałem w tamtym czasię ponad 90tyś expa jeżeli dobrze pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 kupiłem runy za złoto... 3 razy... w jednej rundzie... i 3 razy pod rząd wypadł alabaster... coś nie tak z losowaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zgłoś się 18 Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) co mapę po całkowitym załadowaniu klasy bodajże 2/3 runda restartują mi się statystyki i muszę od nowa je rozdawać Edytowane 6 Marca 2015 przez 07 zgłoś się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 statystyki czy nieszczęsne PW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Za ostatniego Questa w Akcie I gdzie trzeba zabić 60 osób z AWP jest nagroda 1600 expa, ja kończąc go w bonusie nocnym i ze zwojem inffusa powinienem dsotać 3200/6400. Po zrealizowaniu 60 zabić dostałe, około miliona expa przy czym quest dalej moge wykonywać i nadal dostaje dużą ilośc expa, a na czacie piszę, że wykonałem zadanie, a nagroda to 30many (mana mi się nie dodawała).http://zapodaj.net/c667b32a816cd.jpg.html Miałem w tamtym czasię ponad 90tyś expa jeżeli dobrze pamiętam. Zgłoszone. kupiłem runy za złoto... 3 razy... w jednej rundzie... i 3 razy pod rząd wypadł alabaster... coś nie tak z losowaniem? Losowac, losuje dobrze, nie masz szczęścia. co mapę po całkowitym załadowaniu klasy bodajże 2/3 runda restartują mi się statystyki i muszę od nowa je rozdawać Dokładnie w jakich okolicznościach to się dzieje, napisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoNdZi0 1 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Mam taki sam problem co 07. Nowa mapa się zaczyna wybieram klasę i muszę od nowa statystyki rozdawać bo jest tam napisane "Zresetowałeś statystki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Opiszcie dokładniej ten problem, okoliczności. Aha i ważne jest na jakich klasach resetuje, bo ja gram na upadłym i mi nic nie resetuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zgłoś się 18 Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Zaczyna się nowa mapa wybieram Duriela trwa 1 runda klasa załadowana całkowicie, zaczyna się 2 runda i wyskakuje mi, żeby dodać 4 pkt do statystyk tak jakbym wbił LVL a go nie wbiłem, rozdaje te 4 pkt po czym w next rundzie resetują się całkowicie statystyki od 0 trzeba rozdawać all punkty .. tak to wygląda mniej więcej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Ja też tak w sumie miałem chyba, lecz nie pamiętam na jakiej klasie, po prostu trzeba wyłączac to okno z rozdawaniem jak wyskoczy, a nie dodawac w nic innego, ale to nie zmienia postaci rzeczy, że trzeba coś z tym zrobic. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zgłoś się 18 Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 okej to tak zrobię zobaczymy co to coś da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuzzy` 4 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Znikło może komuś złoto ? Wydaje mi się, że miałem coś około 300 złota a wczoraj jak grałem miałem 30.. a jestem pewien ze nie kupowałem run czy też czegokolwiek innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kitty 10 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 magazynek dalej nie dziala u siewcy i dzisiaj zobaczylem ze klasa siewca zadaje 50 % normalnego dmg hs z dgl 67 dmg z m4 50 z m'ki jak strzelam to po 9 dmg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard. 24 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 magazynek dalej nie dziala u siewcy i dzisiaj zobaczylem ze klasa siewca zadaje 50 % normalnego dmg hs z dgl 67 dmg z m4 50 z m'ki jak strzelam to po 9 dmg Dlaczego takie obrażenia zadajesz, jest to powodowane redukcją obrażeń. Nie tylko ty masz tak Chyba że istnieją jakieś problemy z klasą o których nie wiem. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kitty 10 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 wiem jak dziala redukcja obrazen na diablo napewno nie tak pustopszycielem normalnie atakuje ninja tez ma dziwnie maly dmg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Zależy w kogo się biję, ile ma statystyk w redukcję do tego dochodzą Punkty Wspaniałych - więcej redukcji +10%, item nawet do -16 redukcji, runa do -10 redukcji, bądź runa do 30% redukcji dmg w głowe. Z DMG jest wszystko okej, po prostu po resecie szybciej osiągamy max statystyki, np mogą rozdac dużo w zręcznośc i mają dużą redukcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kitty 10 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 mylisz sie czyli mam przestac grac siewca bo nie dziala magazynek ani prawidlowo dmg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuzzy` 4 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Wypadało by chociaż potwierdzić waszą teze, zagrać kilka rund siewcą i udowodnić kittiemu, że jest wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kitty 10 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) moja teza jest taka ze jesli fakel ma racje co do zrecznosci masz item 50 % redukcji rune alabaster grasz duchem to jestes niezniszczalny fakel jakbys mogl to zrob tak zeby lowca mial kusze w prawej rece Edytowane 8 Marca 2015 przez kitty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuzzy` 4 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Nie wiem czy zauważyliście ale nie tylko siewca chyba ma dziwne dmg, dla pierwszych lvli z awp w głowe wale po 337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi