kitty 10 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 ehh kusza zawsze zadawala kozacki dmg bo dlugo sie laduje ciezko nia trafic taki mag przed chwila 23 lvl kula zabieral mi 204 hp a ona zasieg ma spory nie wspominajac demonologa ktory ma taki sam dmg jak mag i nie musi nawet tym celowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KierooT 0 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Fuzzy miałem to samo 20 hs i ss sie nie zrobił... Podaczas robienia ss po prostu okienko się zamknęło. A na HLTV nie wyskakuje :/ Edytowane 11 Marca 2015 przez KierooT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuzzy` 4 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 ja miałem dobre kilkanascie razy i już dałem sobie z tym spokój Moim zdaniem kusza ma duży dmg i to jest właśnie mocna strona łowcy, ciężko nią trafić, dosyć długo się ładuje i w tym czasie ma sie mniej hp.. moim zdaniem jest ok. Tak samo kula maga, zadaje duży dmg ale za to ma się mało hp.. według mnie co do tych 2 klas wszystko jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkowy 11 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Nie ma nagrody za wykonanie questa Kamieniowany (100 fragów z AK47) niby ma dawać 1900 expa a nic nie dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 ten quest chyba odblokowuje itemy za złoto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoNdZi0 1 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 A ten Kamieniowany to który quest? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 na tym wymienionym nuku kupowałem rune za złoto złoto zabrało runy nie dało tak w ogóle to ktoś sie tymi sprawami zajmuje czy tylko tak o sobie piszemy? przypominam o błędzie czatu (s1:s2), który występował jeszcze przed resetem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard. 24 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Ja raz miałem sytuację, że zdobyłem runę Golden i po zmianie mapy straciłem ją :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuzzy` 4 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Ja raz miałem sytuację, że zdobyłem runę Golden i po zmianie mapy straciłem ją :/ Tak się dzieje kiedy rune zdobędziesz w ostatniej rundzie mapy, to jest normalne i zawsze tak było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard. 24 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Tak się dzieje kiedy rune zdobędziesz w ostatniej rundzie mapy, to jest normalne i zawsze tak było Ja nie pamiętam czy to była ostatnia runda przed zmianą mapy , było to z tydzień temu, ale jak myślę to trochę z tą runa Golden grałem na tej mapie co ją zdobyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuzzy` 4 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 uwaga wazne Kupiłem dziś za 400 many ulepszenie zbrojki paladyna, a że kiedyś na innym ndm pamiętam problemy z tym postanowilem się zabezpieczyc ssami i niestety wyszło jak zawsze Na eldorado kupilem zbrojke, na italy patrze, dalej to samo, jakbym wgl jej nie kupil.. a many nie ma.. proszę o zwrot many albo naprawienie mi zbroji http://zapodaj.net/cbb1836c6a1d8.bmp.html http://zapodaj.net/4f242c40c1fe7.bmp.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 to lepiej naprawić zbroje... i nie tylko dla ciebie ale i dla wszystkich następnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 uwaga wazne Kupiłem dziś za 400 many ulepszenie zbrojki paladyna, a że kiedyś na innym ndm pamiętam problemy z tym postanowilem się zabezpieczyc ssami i niestety wyszło jak zawsze Na eldorado kupilem zbrojke, na italy patrze, dalej to samo, jakbym wgl jej nie kupil.. a many nie ma.. proszę o zwrot many albo naprawienie mi zbroji http://zapodaj.net/cbb1836c6a1d8.bmp.html http://zapodaj.net/4f242c40c1fe7.bmp.html Musiałeś to kupic albo pod koniec mapy, albo nie padłeś w ostatnich rundach mapy i się po prostu nie zapisało. Napisz do -_- na PW, podeślij mu ten temat. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard. 24 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Jest też błąd z jednym itemem, mówię o rakiecie... Sama się używa, i jak się ładuję to nad celownikiem wyskakuje, że będzie można ją ponownie użyć za ileś określonych sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuzzy` 4 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Musiałeś to kupic albo pod koniec mapy, albo nie padłeś w ostatnich rundach mapy i się po prostu nie zapisało. Napisz do -_- na PW, podeślij mu ten temat. Wlaśnie o to chodzi, że nie. Zdobyłem 400 many i poczekałem do następnej mapy i kupiłem platynową zbroje praktycznie runde czy dwie po starcie mapy. Ale tak jak poleciłeś, napisałem mu na pw. Jest też błąd z jednym itemem, mówię o rakiecie... Sama się używa, i jak się ładuję to nad celownikiem wyskakuje, że będzie można ją ponownie użyć za ileś określonych sekund. Dokładnie, myślałem, że tylko ja tak mam Edytowane 14 Marca 2015 przez Fuzzy` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotmistrz 3 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 dmg na klasach jest zryty albo po prostu jest za duzo punktow do rozdania i tak juz na 30 lv nie pomaga 350 dmg aby ubic kolesia. Do tego dmg chociazby lowcy ktory jest za duzy podniesienie o 5-10dmg nie o 15. Punktow jest zdecydowanie za duzo do dania. Danie 100 w int na 25 lv i mag czy demonolog ma na hita wszystkich co jest przesada. Co do pioruna ma maly zasieg.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard. 24 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 dmg na klasach jest zryty albo po prostu jest za duzo punktow do rozdania i tak juz na 30 lv nie pomaga 350 dmg aby ubic kolesia. Do tego dmg chociazby lowcy ktory jest za duzy podniesienie o 5-10dmg nie o 15. Punktow jest zdecydowanie za duzo do dania. Danie 100 w int na 25 lv i mag czy demonolog ma na hita wszystkich co jest przesada. Co do pioruna ma maly zasieg.. Narzekasz, że Demonolog ma zbyt duży dmg z pioruna... A chcesz większy zasięg z pioruna.... To będzie na tej zasadzie, że będziesz zadowolony i zły ze zwiększonego zasięgu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Przypominam że osoby, które mają problem z questami mogą zgłosić się do mnie na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kitty 10 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) a ja prosze o wpis do req zeby zniewolony nie mogl na bsie odpychac kusza dalej z lewej strony i po zabiciu laduje 2x dluzej Edytowane 15 Marca 2015 przez kitty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Prosiłbym o spisanie wszystkich bugów na http://wklej.org/ I wysłanie tej wklejki do -_- na PW, gdyż ja teraz nie mam możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard. 24 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Czy robicie coś z tymi PW (Punktami Wspaniałymi) Bo zaczyna wkurzać to że co rundę wyskakują punkty do rozdania... Skasujcie na czas naprawy albo od razu naprawcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 To je rozdaj? Z nimi nie ma już takich problemów, że się resetują co runde.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) no tak... teraz się resetują po zmianie klasy... ponadto często jeżeli zmieniasz na tej samej mapie to przypisane zostają pw z poprzedniej klasy ale progres jest Edytowane 25 Marca 2015 przez Izako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard. 24 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Lub można było by to zrobić tak że jak je rozdam to już tak zostają do momentu gdy będę chciał je zresetować... Bo co mapę trzeba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuzzy` 4 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 To działa w ogóle ? Moim zdaniem to zbędne jest i można usunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi