DamciO. 1 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) Zgadzam się z Izako co do alltalk'a. Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez DamciO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Na diablo planowanie akcji? Pierwszy raz słyszę ;d Ja to specjalnie włączyłem, gdyż nie było w ogóle gadania przez mikrofon, po włączeniu tego alltalka to się troche mikro ruszyło. Na razie zostaje jak jest. A co do czatu to ja nie wiem o co Ci chodzi pisz na PW -_- o tym. A ja czekam na propozycje co do eventu 28 kwietnia - rocznica serwera. Temat co do eventu pojawi się do soboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmakJointaa 1 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 (edytowane) Na pierwszej linii alltalk - powinien być wyłączony bezpowrotnie. 2. Ostatnio zauważyłem jakieś nieporozumienie w grze, a mianowicie chodzi o bugowanie itemów. Wczoraj widziałem na assault double gracza sarayu bez żadnego itemu, a posiadał strój przeciwnika i nie otrzymywał dmg w plecy. Dzisiaj sytuacja się powtórzyła na mapie dust2002 gdzieś o godzinie 11:50. Nie posiadał żadnego itemu, grał zniewolonym a nie było słychać jego kroków i znowu miał przebranie wroga a itemu brak. EDIT 12:30 mapa italy_2 Sarayu posiada item zbroja zeusa + ma ubranie wroga i ciche kroki. Edytowane 1 Maja 2015 przez SmakJointaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 takie rzeczy kupujesz za złoto na jedną mape Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmakJointaa 1 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 +dd2 12:40 Item złoty ptak + ubranie i ciche kroki. Kupujesz ITEM a nie umiejętność. Jeżeli nawet by kupił ciche kroki to skąd ma ubranie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 (edytowane) możesz też kupić skille... w zakładce "umiejętności" Edytowane 1 Maja 2015 przez Izako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmakJointaa 1 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Nadal jest błąd z losowaniem te 5-6 minut po starcie mapy. Pokazuje mi że zostałem wylosowany i jaką dostaje rune lecz nie dodaje mi jej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Maja 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Poprawiono losowanie, proszę sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba 36 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Przed chwilą na mapie cs_assault_double wygrałem prezent z killa konkretnie runę shael teraz zmiana mapy na de_rudnik i już nie mam tej runy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 niestety tak czasem bywa że przed samym końcem mapy jak dostaniesz runę to jej nie zapisuje :/ większe prawdopodobieństwo, że nie zniknie jest jeżeli zginiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmakJointaa 1 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 niestety tak czasem bywa że przed samym końcem mapy jak dostaniesz runę to jej nie zapisuje :/ większe prawdopodobieństwo, że nie zniknie jest jeżeli zginiesz Losowanie jest 5 minut po starcie mapy więc do końca daleko. Z godzinę temu znowu wylosowałem runę lecz mi jej nie dodało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba 36 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Ja mówiłem o tych paczkach które czasami wypadają z graczy a nie z losowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Maja 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Ten problem z niezapisywaniem się run pod koniec map jest od dawna znana, ja nie wiem na razie jak go naprawić. Dodawać, dodaje prawidłowo, ale z zapisem jest problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninjahack 21 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) Lord de Seis nie jest odblokowany zniewolony , nihcostam działa a ich nie mam kupione tylko lord nie działa ps. dobra już nie ważne mój błąd ;x Edytowane 2 Maja 2015 przez ninjahack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmakJointaa 1 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) Wszystkie premki były dostępne tylko przez 1 dzień, zamierzone to chyba nie było. Ciągle jest błąd z dodawaniem run z losowania, wyskakuje tylko że otrzymujemy rune lecz w jej polu ciągle pisze BRAK. Edytowane 2 Maja 2015 przez SmakJointaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Maja 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Lord de Seis nie jest odblokowany zniewolony , nihcostam działa a ich nie mam kupione tylko lord nie działa Nie rozumiem. Wszystkie premki były dostępne tylko przez 1 dzień, zamierzone to chyba nie było. Ciągle jest błąd z dodawaniem run z losowania, wyskakuje tylko że otrzymujemy rune lecz w jej polu ciągle pisze BRAK. Okej, a exp daje poprawnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 zniewolony ma stanowczo za długi okrzyk ("drze" się nawet po ucichnięciu wave'a) i za mały cooldown (z 20 - 15 sekund) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmakJointaa 1 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Trzeba osłabić okrzyk zniewolonego bo z założenia ma on trwać 10 sekund a trwa z 15 jak nie lepiej, a po 2 czas odnowienia umiejętności powinien się liczyć od jej zakończenia a nie rozpoczęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 i poty dalej nie naprawione... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 i poty dalej nie naprawione... One nie są zepsute xD Blokada będzie poprawiona w najbliższym czasie. Na początku czerwca planuję zrobic aktualizację, a więc możecie proponowac, co chcielibyście jeszcze zobaczyc na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarayu 42 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Ja chętnie bym zobaczył mapę cs_alpin (http://www.17buddies.net/17b2/View/Map/93/cs_alpin.html) oraz opcję party (zobaczyłem na innym serwerze i bardzo mi się to spodobało). Opcja party pozwalałby na utworzenie party z 1 osobą (ewentualnie więcej) i wykonywanie questów, za które dostawałoby się expa lub inne nagrody. Myślę, że ten pomysł można bardzo ciekawie rozwinąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 cs_alpin jest wgrana, ale nie ma jej w mapcyklu. Na początku czerwca będzie dodana możliwośc wyboru map pod koniec mapy w fazie próbnej. Więc mapcykl zostanie wyłączony. Co do party to musiałbym pomyślec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 a po za tym to propki do map o ło tu http://forum.cs-classic.pl/topic/17523-propozycje-dodaniausuni%C4%99cia-map-na-serwerze/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenador 1 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Po zmianie klasy PW są aktualne i działają. Na zabójcy mam 2 podskoki, zmieniłem klasę na barbarzyńcę i dalej je miałem, do momentu zrestartowania punktów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sziper 0 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Fakel napisales mi ze mam 95 % na admina to kiedy moge go sie spodziewac ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi