SmakJointaa 1 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Po zakupieniu cichych kroków zamiast nich dostajemy 400 armora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmakJointaa 1 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Item special cs-classic dający 20% więcej hp itd... nie działa. Aura cienia i inne itemy niby dające 50% więcej HP nie działają. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Przy aktulizacji w czerwcu to naprawimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverCrow 0 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Ja właśnie mam zastrzeżenia co do map, bo jest bardzo wiele znanych lubianych map a na tym serwerze przydało by się kilka naprawdę fajnych mapek to ludzi by nabywało . jeżeli chodzi o nazwy map to nie będę ich tu pisał bo sporo ich mam. Jeśli Fakel będzie zaciekawiony to wie gdzie mnie szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 wszelkie sprawy z mapami umieszczamy ło tu http://forum.cs-classic.pl/topic/17523-propozycje-dodaniausuni%C4%99cia-map-na-serwerze/page-6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Zamykam. Stary temat <br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi