Rias Gremory 2 600 Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 (edytowane) Ekhem.. przed państwem (proszę o werble) "Campione!" Gatunki: fantasy, komedia, romans, akcja, magia, bogowie, harem Kusanagi Godou to szesnastoletni licealista. Poleciał do Włoch by oddać pewną rzecz znajomej dziadka. Rzeczą tą była tajemnicza kamienna tabliczka. Kusanagi szukając dworca natknął się na pewną piękność. Dziewczyna go zaatakowała i chciała odebrać cenną tabliczkę, która skrywała w sobie ogromną moc, o której nasz bohater nawet nie miał pojęcia. Tak zaczyna się opowieść. "On jest czempionem. Tylko on potrafi zabić niebiańskie istoty i odebrać im ich boskie moce. On jest królem, dysponuje boską mocą, którą sobie przywłaszczył, więc wszyscy muszą być mu posłuszni. Jest demonem, którego nie pokona żaden śmiertelnik. Zwie się Campione! Kusanagi Godou jest Campione! "Campione" to tytuł nadawany tym, którym udało się zabić boga. Jest królem królów. Jest demonem, który nie może być przez nikogo kontrolowany. To jest niekończąca się opowieść o młodym człowieku, który stał się Campione oraz o otaczających go kobietach, wraz z jeszcze niewidzianymi bogami i królami demonów, którzy żyją na całym świecie." Link do anime:Campione! ____________________________________________________________________________ Campione! to wspaniałe anime. Oglądając je byłem ciągle podekscytowany. Główny bohater jest genialny, a z resztą wszystkie postacie mi się bardzo podobały. Erica jest zajebista . Anime spełnia wszystkie aspekty dobrego haremu ^^. Są dziewczynki, jest akcja, jest magia - czego chcieć więcej od anime tego typu? Obowiązkowy tytuł każdego fana . Oceny: -bohaterowie: 10/10, -kreska: 9/10, -fabuła: 10/10, -ocena ogólna: zajebiaszcze . (Doszedłem do wniosku, że nie potrafię słabo ocenić anime) Źródło: wbijam Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Rias 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Nie zdradzasz za wiele no i zachęciłeś mnie Lecę oglądać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba 36 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) Jedno z moich ulubionych anime. Tylko mam jedno pytanie gdzie 2 sezon :co_jest: + leci Edytowane 18 Maja 2015 przez Makumba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Mnie też skusiło by to oglądnąć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Kto by pomyślał, że istnieje coś takiego jak gatunek: Harem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Takie anime to mi sie podoba Recenzja tez dobrze wprowadza leci + 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 (edytowane) Nie jestem zaskoczony widząc recenzje akurat tego anime napisaną przez ciebie . W tym anime harem jest ważnym aspektem (czemu piszę o tym Oo). Recenzja świetna. Podoba mi się to, że nie zdradzasz za dużo . Jak ktoś jeszcze nie oglądał to polecam . Rias z anime też tak mam - tylko jedno anime oceniłem poniżej 7 . Edytowane 19 Maja 2015 przez ziomm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Zaje fajne, + dam jutro bo dziś limit wyczerpany xd ;d 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Powiem szczerze ze po przeczytaniu tego zachęciłes mnie. Oglądne potem ^^ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Ta bajka to nie Bajka Nie da się tego skumać. XD Ale ładnie napisana recenzja + 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3_ 79 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Hmmmmm. Chyba mnie masz:P zaraz na to spojrzę tylko:) Recenzja mnie zachęciła, leci plusik^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Lubie bardzo Twoje recenzje ( ile razy już to napisałam? XD ) Może mnie nawet przekonasz do anime? Leci plusik! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi