Shankar 3 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 (edytowane) Chodzi mi oto że jest maxymalnie parę osób na serwerze i nie możesz się skampic z kimś albo nałożysz lma to ci pake rzuca Edytowane 6 Lipca 2016 przez Shankar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fin3ez 73 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) Szybko Strzelność nie "stakuje się" czyli że nie można kupić 2 razy by było jeszcze szybsze. Fajne by było dodanie jetpacka do bazzuki bo pod tym /jphelp coś tam pisze o jetpacku. Można o tym pomyśleć? Z mojej strony tyle :p @edit zapomniałem :P zabicia jako zombie nie naliczaja sie do ranku :# Edytowane 25 Lipca 2016 przez xSZYNECZKAx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AhMeD 0 Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Myślę że jetpack to nie za dobre rozwiązanie aczkolwiek można by było to dodać na próbę a jakby miał się spisać to powinien nie dawać zbyt dużej prędkości lotu,dodatkowo też powinien być do kupna w sklepie za min.20 ammopacków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fin3ez 73 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 A wiec zaczynajmy: Moją propozycja jest dodanie SKINÓW DO NOŻY. Nóż dla vipa (+100dmg za uderzenie prawym +20 lewym). Nóż Dla ProVipa (+150dmg za uderzenie prawym +30 lewym) (skiny podam na końcu) (gracze na serwerze tez by to chcieli) I nóż dla graczy: normalny i jakiś inny zobacze sie :) Drugą Propozycja Jest to dodanie nowych broni do serwera by rozwijał się caly czas a nie siedzial w miejscu. Bronie za ap (mozna dodac 3-6 broni to tylko moje propozycje moze byc mniej) http://gamebanana.com/skins/140808 Plasma Gun: dmg w glowe 140,Posiada 35 kul, cena 105ap Blaster: dmg w glowe 165,posiada 25-30 kul, cena 135 ap Ethereal: dmg w glowe 130,posiada 35 kul, cena 80ap Skiny noży: Vip:http://gamebanana.com/skins/147517 ProVip:http://gamebanana.com/skins/142708 Dla Gracza: http://gamebanana.com/skins/140667 (TU mozna pomyśleć albo maczeta lub to 2 (nie łom) :D) Usunac z zpmenu "Kup broń" czy jak to tam bylo Oraz naprawic wszelkie bugi jakie sie da na serwerze z mojej strony tyle dziekuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masz2 8 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Popieram pomysł Szyneczki bronie sie przydadzą a noże fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roks1230 6 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) Można by zwiększyć nagrodę na koniec mapy. Tj zamiast 300 exp dla osoby która ma najwięcej fragów dać z 500-600 exp ... Tak samo zwiększyć dla 2 i 3 miejsca Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez mn9 Zastanowię się,na chwilę obecną exp pod koniec mapy zostaje po staremu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Informuję iż w dniu jutrzejszym (tj. 20.08.2016) odbędzie się reset. Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez mn9 Reset zrobiony. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) Postanowiłem zrobic "strajk" hasło brzmi WIECEJ AP. Stawianie lm , wiecej mozliwosc w sklepie ap :) bo jak tak gram chyba godzine to słabo wszystko wyglada nikt sie nie chowie kazdy ucieka , nikt nic nie ma goło i wesoło tylko co jest to gracze z duzym pingiem i nikt tego nie ogarnia Mysle ze wiecej ap dopiero rozkreci ten serwer , wiecej mozliwosci w sklepie z ap i sprawi lepsze zabawy niz monotone nic ;/ Zmienic , pokazac znajomym i serwer fulll jak na innych serwach :) Edytowane 2 Września 2016 przez RUDASLASKA1920 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fin3ez 73 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Zmienić W ProVipie: -Usunąć Bazzuke. -Dodać AutoBH. Lub LongJump co 30 sek (do ustalenia) jeśli sie da DLA CT! -FreeVip na ?Godzin/godzine Co Tydzień (komenda jeśli sie da) -Naprawić Buga z Multijump ktorego sie kupuje. Mozna kupic po 20. powinno byc max 2 do kupienia. -Droższe Szalone (15ap) No co tu wiecej dodać ^^ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AhMeD*DeToNaToR*.* 119 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Long jump myślę że odpada ale autoBH jak najbardziej tylko nie dla vipa/pvipa lecz dla wszystkich w sklepie za min.30 ap 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fin3ez 73 Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Long jump myślę że odpada ale autoBH jak najbardziej tylko nie dla vipa/pvipa lecz dla wszystkich w sklepie za min.30 ap autoBH moze być dla pvip lub vipa. A 30 ap za bh to troszke drogo raczej nikt by tego nie kupil. Max to moze 10-15 ap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XPiotrekX 19 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Ja bym miał taką propozycję, żeby po resecie każdy gracz dostał vip'a np na 2/3 dni :D. Myślę, że zachęciło by to wszystkich go gry i do kupowania vip'a ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Ja bym miał taką propozycję, żeby po resecie każdy gracz dostał vip'a np na 2/3 dni :D. Myślę, że zachęciło by to wszystkich go gry i do kupowania vip'a ;) Jestem za :) Wiele razy grałem na tym serwie i przeszłem wiele resetów i taka opcja by się przydała :) A moja propozycja to aby dodać za np. 10 minut grania 5 ap albo coś w tym sensie :) Zachecilo by to do grania tez wielu osob :) A za afk chyba tez wywala co jakis czas :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fin3ez 73 Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Dodanie pluginu umożliwiającego rozmowy Steam z nonsteam przez mikrofon. Np taki admin (ja) nie Moge zbanowac gracza który gra na ns ponieważ go nie słyszę,oczywiście jak co nadużywa lub nie ma mutacji :) Prosił bym o dodanie tego pluginu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AhMeD*DeToNaToR*.* 119 Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 To by było przydatne jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi