Skocz do zawartości
LINK DO NOWEJ STRONY ×

Wasze propozycje konkursów

Besi523

Rekomendowane odpowiedzi

Po przejrzeniu waszych propozycji najbardziej podchodzą te:

• Losowanie - Byłoby to na zasadzie wplacenia jakieś symbolicznej kwoty i "zapisanie" się do losowania i pod np. jakimiś numerkami by były ukryte nagrody jak PSC, zniżki, VIP'y 
  • Pytania o forum - Tutaj do dopracowania (propozycja Tymbarkowej)
  • Konkurs kreatywności (Filmik mako - na zasadzie najbardziej kreatywna odpowiedź wygrywa)
  • Rymowanka - Był kiedyś taki na walentynki, ale czemu by nie powtórzyć? ;)
  • Rysowanie - Narysowanie coś związanego z siecią na stronie http://sketchtoy.com/

Napiszcie pod spodem co uważacie, koniecznie zaznaczcie swój wybór w ankiecie!

• Like 5

• Losowanie - Byłoby to na zasadzie wplacenia jakieś symbolicznej kwoty i "zapisanie" się do losowania i pod np. jakimiś numerkami by były ukryte nagrody jak PSC, zniżki, VIP'y
  • Konkurs kreatywności (Filmik mako - na zasadzie najbardziej kreatywna odpowiedź wygrywa)
  • Rysowanie - Narysowanie coś związanego z siecią na stronie http://sketchtoy.com/

Moim zdaniem najlepszy będzie konkurs o kreatywność, bo bez sensu jest zrobić losowanie i ktoś sie zgłosi to już może coś wygrać.

Ja proponuje zrobić konkurs na najlepszy poradnik, filmik o dowolnej tematyce z naszych serwerów.

Kiedyś na starej sieci cs 1.6 było cos takiego i naprawdę sie sprawdzilo.

A może też zrobicie konkurs na top15 na serwerze cs go mod 

i zróbcie te losowanie na  

• Losowanie - Byłoby to na zasadzie wplacenia jakieś symbolicznej kwoty i "zapisanie" się do losowania i pod np. jakimiś numerkami by były ukryte nagrody jak PSC, zniżki, VIP'y 
Edytowane przez KloDeK

A może też zrobicie konkurs na top15 na serwerze cs go mod

To może już zorganizować opiekun serwera, napisz do niego lub w dziale CSGO MOD taką propozycję. W tym dziale oczekujemy propozycji ogólnych, takich, które odbędą się na forum.

Wydaje mi się, że to słaby pomysł. Tutaj liczy się jedynie "fart", bądź kwota (chyba, nie wiem do końca jak by to działało, ale pewnie osoba, która wpłaci więcej ma większe szanse, bo wszędzie tak jest xD)

Nie mam zdania, gdyż to moja propozycja xD ale mogę pomóc przy pytaniach. Trochę siedzę na forum, więc coś tam wiem ;3

Oczywiście, bez spin - nie brałabym udziału xD

Bardzo fajna opcja, chyba najlepsza tylko tutaj też zależy, kto by to oceniał ;3

Rymowanka zawsze mega xD Tylko czy będzie aktywność? Patrząc na konkursy w np kąciku, nie było wielu chętnych do pisania "dłuższych" tekstów.

Do tego mam mieszane uczucia. Nie będzie to trochę przesądzone?xD są osoby, które mają nieziemski talent do rysowania, ale też te które nawet z prostą kreską mają problem xD 

Daje stówę, że znajdzie się kilka osób, które poproszą kogoś żeby im to stworzyli ;3

Chyba, że nie będzie tu oceniany "talent" tylko kreatywność ;3

Ja to widze tak xD

#bezhejtów

Pozdrawiam

Tymbark w butelce xD

@Queen

Ale to trochę lipa, że żeby brać udział w konkursie musisz płacić xD nie wiem, nie widze tego xDDDDD

Edytowane przez Tymbarkowa
  • Like 1

Rymowanka - Był kiedyś taki na walentynki, ale czemu by nie powtórzyć? ;)

Rymowanka wydaje mi się jedną z lepszych opcji. Nie wierzę, żeby jakakolwiek osoba nie potrafiła napisać krótkiego lub nawet śmiesznego rymowanego wierszyka. Nie jest potrzebny do tego jakiś wielki talent, a poświęcając chwilę można nabazgrać ciekawe linijki.

• Like 1

Może w końcu jakiś większy turniej w CS (w końcu sieć cs) z większymi nagrodami? :)

Myślałam nad tym, ale ile razy były (dawniej) robione takie konkursy, wiadomo chętnych masa, a w efekcie końcowym prawie nikt  nie miał czasu, szczególnie, że rozpoczął się rok szkolny to też dużo osób mało teraz gra. :/

Jakby były jakieś fajne nagrody to ludzie by na pewno grali.

Jednak byłoby trzeba zrobić 1v1 bo 5v5 za dużo osób byłoby potrzebnych.

W końcu jest to sieć CS, więc nie widzę sensu aby konkursem były rzeczy typu układanie wierszyków ;d

• Like 2

Losowanie - Byłoby to na zasadzie wplacenia jakieś symbolicznej kwoty i "zapisanie" się do losowania i pod np. jakimiś numerkami by były ukryte nagrody jak PSC, zniżki, VIP'y

Pytania o forum - Tutaj do dopracowania (propozycja Tymbarkowej)

Konkurs kreatywności (Filmik mako - na zasadzie najbardziej kreatywna odpowiedź wygrywa)

Rymowanka - Był kiedyś taki na walentynki, ale czemu by nie powtórzyć? ;)

Rysowanie - Narysowanie coś związanego z siecią na stronie http://sketchtoy.com/

Tylko i wyłącznie Losowanie- w nowym temacie użytkownicy mogliby się zapisywać do losowania i spośród nich wybrani by zostali zwycięzcy, bez żadnej wpłaty przy zapisie, bo suma nagród by wzrosła :D Ewentualnie w takim nowym temacie, każdy chętny by napisał, dlaczego to on ma zgarnąć podarunek bez losowania i wtedy Ty Queen z Karolem byście wybrali 4 osoby, które wg. was zasługują na PSC 50zł, jeśli Karol dysponuje 4x50zł PSC.

Konkurs kreatywności i Rysowanie musiałoby się odbywać gdzieś na TS, by na bieżąco robić to czego oczekujecie, bo w innym przypadku będą sobie pomagać jak wcześniej, jedni się wykażą, a drudzy nie zrobią nic.

Rymowanka, a później kto będzie sprawdzał czy nie wzięte z google??

Pytania o forum, też na TS, ale musicie mieć na uwadze, że na sieci są osoby z różnym stażem.

Jeżeli chcecie konkursy na serwerach to proponuję:

1vs1 Kosy

1vs1 AWP

1vs1 Deagle

itd.

Po co takie coś? 

Nie lepiej normalne 1v1 na ak/m4 bądź awp?

Kosy i deagle to jakieś nieporozumienie..

Według mnie 1v1 na kosy to nie jest zły pomysł. Wtedy nawet słabsi gracze by mieli szanse.
Jednak Jeżeli miałby mieć miejsce jakiś turniej to proponuję 1v1/3v3 ak/m4

@down

Ace są nieporównywalne ;)

A pamiętasz turniej awp? Organizacja dobra i wypalił. Wystarczą organizatorzy z głową.

Edytowane przez rewox

Weźcie pod uwagę, że żeby robić turniej w cs, trzeba go zrobić zarówno w 1.6 jak i w GO. Ile razy były próby robienia takich turniejów i nie wypalały z braku organizacji, a co dopiero dwa turnieje..
Skoro już tak chcecie coś z CS to może na najlepsze ACE? Podawało by się link do demka z dokładnym czasem i ktoś by to oceniał.

@rewox 

Ale kiedy to było? Później była próba chyba 3 turniejów i żaden nie wypalił

Edytowane przez Tymbarkowa

Jak wcześniej pisałem, według mnie losowanie najlepszą opcją, bo przede wszystkim każdy może wziąć udział, a nie będzie się liczyła czyjaś kreatywność, czy skill w grze, czy jakakolwiek wiedza odnośnie sieci/forum etc etc. a po prostu każdy będzie miał równy procent szansy na wygraną, co będzie fair dla wszystkich. Poza tym losowanie może zgromadzić większą ilość osób i nie wymaga zbytniego poświęcenia czasu, środków i ludzi, a jeszcze weźcie pod uwagę, że zaczął się rok szkolny i 90% z was musi się uczyć, także na sto procent żaden turniej by nie wypalił, chyba, że robić turniej dla 10 osób, co imo jest bezsensem, ale róbcie jak chcecie, ja tylko wyraziłem swój pogląd na to wszystko. 

• Like 3

• 3 miesiące temu...

Propozycja konkursu na Walentynki:

Turniej 2vs2 CS 1.6 albo CS:GO. W teamie musi się znajdować jeden mężczyzna oraz jedna kobieta. Na naszej sieci płci pięknej nie brakuje, więc konkurs mógłby się udać jeśli byliby chętni do rozegrania tego :)

• Like 3

• 3 tygodnie później...

Propozycja konkursu na Walentynki:

Turniej 2vs2 CS 1.6 albo CS:GO. W teamie musi się znajdować jeden mężczyzna oraz jedna kobieta. Na naszej sieci płci pięknej nie brakuje, więc konkurs mógłby się udać jeśli byliby chętni do rozegrania tego :)

Polaczekkkk jestem za tym taki drużynowy turniej dwójek :D

Tylko może żeby ludzie na 100% byli na turnieju to warto pobrać wpisowe? w postaci 5 zł od każdej osoby chętnej która chce wziąć udział i pula zebrana była by nagrodą dla wygranej pary lub jeśli miałbo by być 1vs1 to dla wygranego lub 5vs5 dla drużyny wygrana z puli :)

Generalnie dawno nie widziałem turnieju i żeby gralo się mixy, więc polecam Turniej Cs 1.6 - 1vs1 lub 2vs2 (dwójki K+M) lub 5vs5 ze wpisowym 5 zł/os.

To może być ciekawe jak w pokera na kase :D

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Turniej 1v1 byłby dobrym pomyslem (w 1.6) - ale zeby to mialo rece i nogi to pobrać jakąś kwotę od każdego zapisanego uczestnika. Wtedy będzie wieksze pole do popisu z nagrodami i gracze byliby pewniakami - no i może serwer by coś zarobił :P

to trzeba by było poznać opinię większej liczy ludzi , założyć nowy temat , zrobić ankietę i ktoś z "góry" musiałby podjąć decyzję na jakich warunkach ..

Ja osobiście swój głos oddaje na turniej 1vs1 :) 

• 7 miesięcy temu...

Co do losowania VIPów proponuję nie wpisywania numerku, tylko post "Biorę udział", następnie zliczyć ilość postów i 1/4 z tego to będą rozdane VIPy. Np. 20 osób wpisze się na konkurs to będzie 5 vipów do rozdania i numerki wylosowane będą oznaczać post. (kiedy wylosuje się np. 2 to 2 post będzie wygrany)

Chodzi mi bardziej o prostszą budowę. Jak widać, raz wygrywa 5 osób, raz jedna, a tak to wygrywałoby zawsze trochę więcej.

Edytowane przez xKardzio
  • Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności