SnuFFy 1 119 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 34 minuty temu, yuki napisał: Jeszcze za czasów Droso na wojnach gangów były 3 kolory: czerwony, niebieski, żółty Został zmieniony niebieski na zielony, ponieważ myliło się z wardenem Wydaje mi się, ze powinny wrócić kolory: czerwony, żółty, aqua Jak dla mnie żółty i zielony strasznie się mylą, na większości mapach Dodalem wiecej kolorow za moich czasow, to ja proponuje dodac jeszcze wiecej druzyn niz 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 1 godzinę temu, SnuFFy napisał: Dodalem wiecej kolorow za moich czasow, to ja proponuje dodac jeszcze wiecej druzyn niz 3 Więcej nie będę dodawał. 2 godziny temu, yuki napisał: Jeszcze za czasów Droso na wojnach gangów były 3 kolory: czerwony, niebieski, żółty Został zmieniony niebieski na zielony, ponieważ myliło się z wardenem Wydaje mi się, ze powinny wrócić kolory: czerwony, żółty, aqua Jak dla mnie żółty i zielony strasznie się mylą, na większości mapach Można zmienić żołny na ten aqua, pomyślę jeszcze o tym bo ogólnie to widać różnicę pomiędzy tymi kolarami to zależy od mapy. Pomyślę i dam później znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 102 Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Dałoby radę skrócić nazwy demek? Ostatnio są strasznie długie i gdy wkleja się ich nazwę do konsoli to nie wpisuje się cała nazwa przez co demko nie chce się wczytać. (Tak. wiem, że można zmienić nazwę samemu) 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 1 minutę temu, offen napisał: Dałoby radę skrócić nazwy demek? Ostatnio są strasznie długie i gdy wkleja się ich nazwę do konsoli to nie wpisuje się cała nazwa przez co demko nie chce się wczytać. (Tak. wiem, że można zmienić nazwę samemu) Demko zapisuje się automatycznie i zapisuje całą nazwę mapy. 1. Nie wiem, czy jest to w ogóle możliwe, żeby GOTV automatycznie zmieniało nazwy 2. Jak ty widzisz ludzi, którzy chcą demko z danej mapy, a tam nazwy typu "demko 1" "demko 2" 3. Sam napisałeś, że da się zmienić samemu, to zmieniaj samemu jak trzeba, leniu 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huczin 301 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 (edytowane) 11 godzin temu, SnuFFy napisał: Demko zapisuje się automatycznie i zapisuje całą nazwę mapy. 1. Nie wiem, czy jest to w ogóle możliwe, żeby GOTV automatycznie zmieniało nazwy 2. Jak ty widzisz ludzi, którzy chcą demko z danej mapy, a tam nazwy typu "demko 1" "demko 2" 3. Sam napisałeś, że da się zmienić samemu, to zmieniaj samemu jak trzeba, leniu Przed tym całym, niedawnym problemem z GOTV (że demek nie było i coś tam jeszcze) nazwy plików były rzeczywiście zdecydowanie krótsze. Nie wiem niestety od czego to zależy i czy da się to zmienić bez ponownego "psucia" GOTV. Jeśli jednak byłaby możliwa zmiana bez jakichkolwiek problemów, to myślę, że skrócenie nazwy pliku do wyłącznej daty i nazwy mapy ( jak kiedyś) nikomu by nie przeszkodziła. A nawet ułatwiłoby to życie takim leniom jak offen czy ja Edytowane 27 Grudnia 2019 przez Huczin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Ogólnie jak ktoś zginie na chowanym to widzi czarny ekran... Może zamiast tego czarnego ekranu dać jakieś 2048 albo jakiegoś snake'a? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 6 minut temu, Suiryu napisał: Ogólnie jak ktoś zginie na chowanym to widzi czarny ekran... Może zamiast tego czarnego ekranu dać jakieś 2048 albo jakiegoś snake'a? Jest przeglądarka steam pod shift+tab można tam sobie odpalić jakieś gierki 2 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANDA to kozak 28 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zmienić czas dla antyterrorystów na szukanie tt, bo 6 minut to trochę za dużo. Szczególnie, że przez te parę minut nic nie możemy robić 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scroll 358 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zrobienie takiego czegoś, że jak ktoś ma życzenie to zamiast wyświetlić od razu okienko z wyborem duszka itp to dać automatycznego binda, że wyśle na czacie, ,,Aby wybrać życzenie napisz !lr" czy coś w tym stylu. Prawię każdemu się zdarzyło, że przez przypadek wybrał fd bądź duszka bo chciał zmienić broń. 2 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 51 minut temu, Scroll napisał: Zrobienie takiego czegoś, że jak ktoś ma życzenie to zamiast wyświetlić od razu okienko z wyborem duszka itp to dać automatycznego binda, że wyśle na czacie, ,,Aby wybrać życzenie napisz !lr" czy coś w tym stylu. Prawię każdemu się zdarzyło, że przez przypadek wybrał fd bądź duszka bo chciał zmienić broń. Myślę ,że lepsza opcja to dodać to że ct włącza więźniowi to menu tak jak jest na normalnej rundzie. Dodatkowo może to zapobiec szybkiego wyboru życzenia przez tt, który kampił 4 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Podrzućcie proszę pomysły na nowe osiągnięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scroll 358 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 dodać osiągnięcia typu Udało ci się przegrac 2 godz na serwerze bez wychodzenia z niego itp tylko można zwiększyć czas czy cos podobnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PortiZ 219 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 2 hours ago, Scroll said: dodać osiągnięcia typu Udało ci się przegrac 2 godz na serwerze bez wychodzenia z niego itp tylko można zwiększyć czas czy cos podobnego Za duzo osob by nabijalo ten czas w nocy na afk. Moim zdaniem bez sensu. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 2 godziny temu, Scroll napisał: Udało ci się przegrac 2 godz na serwerze bez wychodzenia z niego itp tylko można zwiększyć czas czy cos podobnego Ta i dodaj do tego crashe serwera, crashe graczy oraz inne wszelakie bugi, które ci zresetują progres i będą niemożliwe do zdobycia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 To ja myślę ,że warto wyjść z propozycją zorganizowania zebrania na tsie administracji i graczy gdzie będziemy mogli porozmawiać co na serwerze jest do naprawy i czego byśmy chcieli nowego. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 17 godzin temu, SnuFFy napisał: Ta i dodaj do tego crashe serwera, crashe graczy oraz inne wszelakie bugi, które ci zresetują progres i będą niemożliwe do zdobycia Opiekun nie zgłaszał mi żadnych crashy serwera od już dość długiego czasu 16 godzin temu, Gemciu napisał: To ja myślę ,że warto wyjść z propozycją zorganizowania zebrania na tsie administracji i graczy gdzie będziemy mogli porozmawiać co na serwerze jest do naprawy i czego byśmy chcieli nowego. Tylko że rzeczy, które powinny być do naprawy, powinny iść do opiekuna, a następnie on powinien to wysyłać mi, a jeśli to nie jest zrobione, to przypominać. FreshMan nie zgłaszał mi w ostatnim czasie nic nowego, więc nie rozumiem w sumie obu tych wiadomości. Jedna sugerując crash, a druga rzeczy do naprawienia. Może nikt tego nawet nie zgłasza do FreshMan, skoro nie podaje tego dalej? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 2 minuty temu, -_- napisał: Może nikt tego nawet nie zgłasza do FreshMan, skoro nie podaje tego dalej? Znaczy się, napisałem to ogólnikowo. Graczy crashuje zawsze co jakiś czas, nie ważne jak długo usuwałbyś pliki i je reinstallował to i tak po pewnym czasie zacznie Cię crashować z serwera. Co do crashów serwera no mówię, to było ogólnikowe, bo jak na ten moment może ich nie być to kiedyś mogą się pojawić i wyobrazić sobie teraz gracza, który robił osiągnięcie, żeby siedzieć na serwerze 4h bez wychodzenia, ma już te 3h i nagle crash serwera, musi robić od nowa. Mi tu prędzej o takie założenie chodziło, nie że serwer jest popsuty 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0dr1g3z 57 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 (edytowane) Proponuję zmodyfikować trochę system wyłączania przenikania. Bo aktualnie jeżeli jest grupka TT i wyłączy się przenikanie to oni się bugują i nie są w stanie ruszyć się z miejsca. Pomysł jest taki, żeby na serwerze był system/skrypt (cokolwiek), który by wykrywał czy podczas wyłączonego przenikania modele postaci nachodzą na siebie czy nie, jeśli modele by na siebie nachodziły to by odpychał modele postaci w losowym kierunku o "x" zasięgu, proces ten by był powtarzany aż do momentu kiedy żadne modele by przestały na siebie nachodzić. Często buntownicy chowają się w niewinnych więźniach co utrudnia zabicie ich bez robienia FDMG czy FK, więc stąd taki pomysł. Edytowane 31 Stycznia 2020 przez R0dr1g3z 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikY! 104 Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Dodanie przedłużenia rundy Polegało by to na tym że prowadzący może przedłużyć rundę o kilka minut (do 5 np) Zdarza się że jest kreatywne, długie prowadzenie i poprostu nie starcza czasu, dodanie takiej opcji zapobiegło by takiemu czemuś 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleshe 0 Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Dodanie tematu Rekrutacje do gangów 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper_ 6 Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 (edytowane) Proponuje dodanie do poleceń dla TT polecenia - Potylica do xyz [ przylegamy tylnią częścią głowy - lekko podniesiona - do danego miejsca ] - Żuchwa do xyz [ przylegamy przednią częścią głowy - lekko usniesioną - do danego miejsca ] @MikY! żeby wprowadzić różnorodność poleceń bo co runde ct tak na prawde musi dawać te same polecenia - w celi Edytowane 6 Lutego 2020 przez Kacper_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikY! 104 Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 (edytowane) @Kacper_ po co utrudniać sobie życie skoro można poprostu powiedzieć że patrzycie się w w danym kierunku @Kacper_ ale to i tak nie wprowadzi zadnej róznorodnosci bo to dalej będzie to samo polecenie tylko o innej nazwie Edytowane 6 Lutego 2020 przez MikY! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PortiZ 219 Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 @Kacper_ i nowym graczom jeszcze trzeba będzie tłumaczyć wiec i tak dasz im karniaka i powiesz "w tynią ścianę się patrz"...a nieogarnięte CT da karniaka, nic nie powie i zabije po 3s. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CypriaN 209 Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 (edytowane) Proponuję dodać zmianę klasy na cod modzie bo często ktoś missem naciśnie nie ta co chce [wiem ze to pisałem ale nic z tym nie zrobili ] Pozdrawiam Cyprian Edytowane 6 Lutego 2020 przez cyprianeq duza literka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleshe 0 Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Rasa boss mafii po 3 ulepszeniu dostaje o 5 mniej respektu co 5 minut (standardowo 27 po ulepszeniu 22) I pytanko co daje ulepszanie tej rasy? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi