Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 To już zostało naprawione, ten błąd z modelem, to wina złej ścieżki modelu VIP'a. Poprawiłem to Wieczorem pojawi się sklep SMS, podczas testów sprawował się dobrze, jeżeli wszystko będzie okej, przerzucę go na 350 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) Po godz. 12 wszedłem na serwer i jak ktoś mnie zabił to wywalało cały serwer, to się stało 3-4 razy z rzędu. @ Edit Jeszcze jedno. Jak wchodzę na serwer to automatycznie wszystkich laguje i wywala z serwera. Sprawdziłem to ze znajomym i powiedział że wywala mu cs'a z informacją o tej błędnej ścieżce modela VIP'a. O tym też wiesz, ale skoro to też uznasz za spam to wychodzi na to że mam wejść na serwer dopiero po resecie.. Edytowane 6 Lutego 2016 przez Gang_Plebanii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Czytałeś co napisałem? TEN BŁĄD ZOSTAŁ NAPRAWIONY Proszę nie spamować tym samym. W niedzielę najprawdopodobniej zostanie wykonany reset. Obiecałem też sklep dla VIP, więc jeżeli macie propozycje proszę je podać. Zostało mi dodania chyba około 10 perków i to na tyle, jeżeli dobrze pamiętam. Po resecie ruszamy z akcją reklamowania i rozkręcania tego serwera. Automatyczny sklep dostępny z poziomu serwera GOTOWY Od teraz możecie kupować usługi nie wychodząc z serwera, wystarczy, że wpiszecie /sklepsms. Po wpisaniu tejże komendy, ukaże się wam menu z wyborem usług dostępnych z poziomu serwera Na tę chwilę są to: Przenoszenie XP (przenieś exp z klasy na klase ile razy chcesz) 2 razy większy XP (kupując go, dostajesz dwa razy więcej expa) VIP (daje VIP'a) Nie wiem czy jest sens dodawania tam premek, ale jeżeli będą chętni, to i pokaże się to. Pragnę zauważyć, że tutaj wszystko jest zapisywane na nick, więc polecam wam najpierw założyć rezerwacje nicku. Nie kupujcie VIP'ow na shop.cs-classic.pl,. a potem na serwerze przez komendę /sklepsms, ponieważ może dojść do błędu, nie zlicza to dni, więc musicie kupować albo tutaj, albo tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Dodanie /me Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Po 14:30 wyłączę serwer, odbędzie się reset. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Ranking na hudzie się buguje jak patrze na graczy to mają taki sam ranking co ja chodzi mi o to : http://forum.cs-classic.pl/uploads/imgs/pre_1455101896__xd.jpg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Poprawione Zoptymalizowano klasę Replikant, odchudziłem trochę kod, to samo moduł odrzutowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Proponowałbym dodanie w sklepiku za monety przenoszenie doświadczenia( z klasy na klasę) za 800-1000 monet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Zygus, nie orientujesz się chyba - istnieje /sklepsms z czego wykluczyliśmy Twoją opcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Sanitariusz poprawiony, opcja z regeneracja HP na nożu została naprawiona i dodano pasek ładowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Nazwa klasy: Talib Broń: ak47 , glock Umiejętności: INT: 0 HP: 10 DEF: 0 SPEED: 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★ ZDW ★ 43 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 1. Klasa: Strzelec Wyborowy Inteligencja: 0 Zdrowie: 20 Wytrzymałość: 15 Kondycja: -20 Bronie: m4a1, ak47 Dodadkowy opis: brak 2. Klasa: Zwiadowca Inteligencja: 0Zdrowie: 15Wytrzymałość: 10Kondycja: 10Bronie: sg552,flash,deagleOpis: Posiada dwa flashe, +5 dmg do sg552 oraz nie słychać jego kroków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EROS200 3 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 proponuje zrobić sklep dla vipow za monety i przenoszenie lv za monety bo nie wszystkich stac na wysylanie sms mysle ze tym odstrasza sie niektórych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 proponuje zrobić sklep dla vipow za monety i przenoszenie lv za monety bo nie wszystkich stac na wysylanie sms mysle ze tym odstrasza sie niektórych graczy Raczej odpada.Sklep dla vip'ów nie zostanie dodany bo będzie już tego z byt wiele, a przenoszenie lvl było już omówione że nie zostanie dodane bo jest /sklepsms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★ ZDW ★ 43 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Jak tam na górze napisałem te propozycje dodacie je? A druga sprawa czy dodacie Perk drugi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Jak tam na górze napisałem te propozycje dodacie je? A druga sprawa czy dodacie Perk drugi? Miejsce na drugi perk nie zostanie dodany, a nad klasami pomyślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeaceMan 2 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Poprawcie telegrafiste pod komendą /klasy można przeczytać jego opis natomiast pod /klasa go nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Poprawcie telegrafiste pod komendą /klasy można przeczytać jego opis natomiast pod /klasa go nie ma. Naprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Czy macie jakies poprawki do klas/perków lub coś wam się nie podoba?Proszę pisać śmiało co mamy poprawić, bo widzę, że już latają spore lvl na serwerze, więc pewnie będzie zwiększony wymagany exp od 50 lvl. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★ ZDW ★ 43 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Daje następną propozycje. Klas'a. KLASA: SpeedHacker inteligencia: 0 zdrowie: -20 wytrzymalość: 10 kondycja : 150 Opis klasy : ciche kroki , tylko nóż , klasa jak sama nazwa mówi jest i powinna być bardzo szybka. RS'Y. 1.http://www36.zippyshare.com/v/Ey2Kqbdp/file.html tu masz spakowane trzy foldery ssów wybierz sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonia1234 25 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Klasy: ISIS OPIS: Po śmierći wybucha zadając x/+int, ubranie wroga. Posiada nóz, ak47 i glocka. KONDYCJA: -15 ZDROWIE: 25 WYTRZYMAŁOŚĆ: 15 INTELIGENCJA: -10 Akrobata OPIS: Posiada bh, 2 skoki, nóz i tmp. KONDYCJA: 35 ZDROWIE: -20 WYTRZYMAŁOŚĆ: -5 INTELIGENCJA: 0 SWAT OPIS: Jak jesteśmy w ct szybciej rozbraja bombe a jak w tt to szybciej podkłada (o jakieś 15/20%). Posiada nóz usp/glocka zależy od drużyny, strój wroga. KONDYCJA: 5 ZDROWIE: 0 WYTRZYMAŁOŚĆ: 0 INTELIGENCJA: 10 Perki: Mocy przybywaj: Perk jest na 1 runde po czym sie niszczy, dodaje do każdej statystki 35 pkt. Przyciągnij: W zależności od inteligencji może przyciągnąć wroga do siebie. Poprawki: Betonowe ciało: Przez 10sec mogą zabić cie tylko w głowe. Zmniejszył bym czas do 5/6 sec bo perk jest bardzo mocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Potrzebuje poprawek do klas/perków.Proszę Was oto byście podawali swoje propozycje, takie które pomogą poprawić klasy/perki by gra była wyrównana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 perk- Naboje platynowe obecnie mogą zadać 20dmg. MAX proponował bym zamienić to,że 15 dmg. to MAX klasa- Szturmowiec posiada 2 fleshe i te 2 fleshe proponowałbym zamienic na HE i 1/4 z niego na natychmiastowe zabicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★ ZDW ★ 43 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Potrzebuje poprawek do klas/perków. Proszę Was oto byście podawali swoje propozycje, takie które pomogą poprawić klasy/perki by gra była wyrównana. RS dałem. I tą klasę da radę zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeaceMan 2 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 1.Proponuję wprowadzić by można było raszować po określonym czasie, sprawa wygląda tak ludzie powbijali już spore lvl ładują w kondycję i gra polega na tym żeby biec przed siebie i strzelać do wszystkiego co się rusza. 2.Wprowadzenie nagród pod koniec każdej mapy dla 3 najlepszych osób w postaci expa. Na razie tyle coś wymyśle dodam więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi