V0RDEN 1 572 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Witam mam propozycje nowej edycji deathruna Propozycja nowej edycji deathruna Klasy darmowe: 1.Koks -posiada zwiekszoną kondycje -nieposiada autobunnyhoppa Staty: Życie 10 Obrażenia 0 Kondycja 10 Grawitacja 5 Wytrzymałość 0 2.Amator -posiada dodatkowy skok Staty: Życie 5 Obrażenia 0 Kondycja -10 Grawitacja 0 Wytrzymałość 0 3.Lekarz -posiada apteczke (leczy full hp) Staty: Życie 20 Obrażenia 0 Kondycja 0 Grawitacja 0 Wytrzymałość 0 4.Ikraus -posiada zmniejszoną grawitacje Staty: Życie 0 Obrażenia 0 Kondycja 0 Grawitacja 20 Wytrzymałość 0 5.Achilles -posiada bonus do DMG HP i wytrzymałości Staty: Życie 10 Obrażenia 15 Kondycja 0 Grawitacja 0 Wytrzymałość 20 6.Jumper -posiada zwiekszoną szybkość Staty: Życie 0 Obrażenia 0 Kondycja 25 Grawitacja 10 Wytrzymałość 0 7.Speedhacker (klasa od 1001 LV) -posiada dodatkowy skok -posiada duży bonus do kondycji i dmg Staty: Życie 0 Obrażenia 40 Kondycja 60 Grawitacja 0 Wytrzymałość 0 8.Deathruner (klasa od 2001 LV) -posiada dodatkowy skok -posiada long jump co 3 sekundy Staty: Życie 30 Obrażenia 5 Kondycja 30 Grawitacja 20 Wytrzymałość 0 Klasy PREMIUM: 1.Samuraj (17zł) -posiada 1/2 PPM -posiada 2 dodatkowe skoki Staty: Życie 40 Obrażenia 5 Kondycja 30 Grawitacja 20 Wytrzymałość 0 2.Upadły -posiada long jump co 2 sekundy -posiada 1/2 na respawn Staty: Życie 10 Obrażenia 0 Kondycja 20 Grawitacja 50 Wytrzymałość 10 3.Zawodowiec -posiada dwa dodatkowe skoki Staty: Życie 20 Obrażenia 30 Kondycja 0 Grawitacja 30 Wytrzymałość 0 Maksymalne statystyki: Życie 400 Obrażenia 400 Kondycja 400 Do tego bonusy z podstawowych statystyk Grawitacja 400 Wytrzymałość 400 Sklep: 1.Deagle z 7 ammo (7000$) 2.Apteczka 300 HP (5000$) 3.Apteczka 100 HP (2000$) 4.Mac-10 z 30 ammo (16000$) 5.Doświadczenie małe (5000$) 6.Doświadczenie duże (10000$) VIP: -Po stronie CT dostaje TMP(wiertara) i deagle -Po stronie TT dostaje Mac-10 i deagle -Dodatkowe 2000$ co runde -Dodatkowy exp za zabicie w głowe -Przywitanie przy wejściu na serwer -Rezerwacja slota -Przedrostek [*VIP*] przed nickiem Prosze o wypowiedzi :) Gdyby tak troche zmienic statystyki minimalnie i byloby ok o to chodzi aby statystyki byly prawie porownywalne a klasy roznily dodatkami Jak napisal Rias cos z tego zaczerpniemy ale to w przyszlosci bardziej na jeseni kiedy to wiekszosc znow wroci grac po szkole/pracy w przygnebiajaca pore roku jedynie co to premki mi sie nie widza i sklep ale to juz bedziemy myslec gdyby mialo cos sie dziac wiadomo, ze co jakis czas trzeba probowac czegos innego // przy okazji zachecam do skladania propozycji RS w odpowiednim dziale Edytowane 24 Czerwca 2016 przez Rias 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) Proponuje dodać plugin na noże :V ( wiecie o co biega) i dać np w sumie 7 kos w tym 2 kosy dla vipa, 4 zwykłe ( dla każdego) i 1 brak (wyłączenie noża więcej fps) To nie powinno obciążyć serwera xd @edit/ Narzekałem ponieważ kosa wyłaczała się nie wiadomo kiedy bo plugin był źle ustawiony (podobno). A samo to wyłączanie kosy to był fajny pomysł:v Edytowane 21 Czerwca 2016 przez Black Hunter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Proponuje dodać plugin na noże :V ( wiecie o co biega) i dać np w sumie 7 kos w tym 2 kosy dla vipa, 4 zwykłe ( dla każdego) i 1 brak (wyłączenie noża więcej fps) To nie powinno obciążyć serwera xd z wylaczaniem kosy byla juz opcja i widziales, ze byly problemy i nie kazdemu to odpowiadalo a najwiecej to Ty narzekales :P 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Proponuje klasę - Nie wiem jak można by ją nazwać powiedzmy: Fristajlo: - Po każdym skoku dostaję dodatkową prędkość 25* Statystyki: Życie 30Obrażenia 0Kondycja 10Grawitacja 0Wytrzymałość 10 Nie wiem czy byłoby to możliwe na naszym dr, ale wczoraj grając na lekcjach w 1.6 spotkałem się z taką klasą na innym dr (nie pamiętam nazwy). Jeśli dałoby rade to świetna klasa xdd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 (edytowane) Ja proponuję dodać specjalne stroje CT i TT dla Vip'a. I jeśli to możliwe dać klasę która zamiast noża ma kuszę i 15 bełtów które zabierają 1/3 hp max:* Edytowane 23 Czerwca 2016 przez Black Hunter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Ja proponuję dodać specjalne stroje CT i TT dla Vip'a. I jeśli to możliwe dać klasę która zamiast noża ma kuszę i 15 bełtów :* stroje są bez sensu - beda obciazały serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Proponuje dodać następujące mapy: deathrun_easy_v4 http://gamebanana.com/maps/163743 deathrun_duality_easy http://gamebanana.com/maps/147355 deathrun_bytun2HD http://gamebanana.com/maps/174778 I usunąć mapę deathrun_duality_final ( mało grywalna, niezbyt popularna :() 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 (edytowane) Usunięto mapy overrun_beta_4 i duality_final Dodano easy_v4, dustroad, old_mine Edytowane 24 Czerwca 2016 przez Rias 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oVer 12 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 A wiec chcialbym zaproponowac dodanie map: http://gamebanana.com/maps/188159 - deathrun_gerda http://gamebanana.com/maps/184953 -deathrun_grewn http://gamebanana.com/maps/163819 -deathrun_joker1 http://gamebanana.com/maps/163740 -deathrun_easy_v1 http://gamebanana.com/maps/163741 -deathrun_easy_v2 i ewentualnie te mape: http://gamebanana.com/maps/download/171962 Moja nastepna propozycja jest dodanie ,,Gangow/Klanow,, z dowolna nazwa w ktorych bedzie moglo byc do 10 osob, Do tego licznik przejsc mapy w tym gangu(kazdy czlonek przechodzi mape to nalicza ilosc przejsc :D) i dodac top15 z iloscia przejsc map :D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Mapki okej, ale klany?? To nie cod mod xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 klany niby fajne ale co to będzie dawało poza miejscem w rankingu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Nie no mapy spoko, a klany .... raczej fajny pomysł ale trzeba by to jakoś rozbudować :v ( np. nagroda za 1,2,3 miejsce w klanie) dodać zawody między klanami itp. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakuś 277 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) Też tak myślę że fajny pomysł z tym klanami ale trzeba by było to jeszcze jakoś rozbudować tak jak napisał to Black Hunter jestem za aby coś takiego dodać Edytowane 3 Lipca 2016 przez Kakuś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Nie glupi pomysl. Pomyslimy z Markiem o tym i dowiem sie co i jak jezeli chodzi o ta propozycje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Wcześniej planowane było apropos klanów również zbieranie monet/złota za zabojstwa/wygrane rundy lub przejscie mapy a następnie wykupowanie korzyści dla klanu, np. więcej HP itp., więc jeśli to byłoby dobrze zrobione to mogłoby zdynamizować rozgrywkę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Jak kupuje sie deagle w sklepie pisze takie coś [DeathRun SHOP] Dostales Flase'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Jak kupuje sie deagle w sklepie pisze takie coś [DeathRun SHOP] Dostales Flase'a To prawda, jakiś mały błąd się chyba wkradł :D A ponawiam prośbę o dodanie pluginu na wyłączanie kosy :V ( I tak byłem na nie, ponieważ plugin był źle ustawiony i kosa wyłączała się co jakiś czas ...., poza tym nie było komendy na włączenie jej z powrotem :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) To prawda, jakiś mały błąd się chyba wkradł :D A ponawiam prośbę o dodanie pluginu na wyłączanie kosy :V ( I tak byłem na nie, ponieważ plugin był źle ustawiony i kosa wyłączała się co jakiś czas ...., poza tym nie było komendy na włączenie jej z powrotem :)) Nie łatwiej Ci zamienić model? Nie potrzeba będzie zawalać serwera... @edit Prosiłbym o usunięcie przywitania... Ponieważ jak się dzieje "burdel" i wchodzi admin z vip'em to natychmiast zapanowuje spokój i nie można ukarać sprawców .. Edytowane 12 Lipca 2016 przez The_GanjaMan_PL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) Ja proponowałbym zmienić punkt odnośnie zmiany nicków. Jeżeli admin będzie miał potrzebę wejść na innym nicku na serwer, ale tylko w celu sprawdzenia gracza/graczy itp. to może mieć też inny nick. Nie może wejść do kolejki kiedy przejdzie mapę. Czasem przydaje się wejść na innym nicku w szczególności adminowi. //Rias, ale można wejść na innym nicku na serwer, zobaczyć i zmienić na swój jeżeli będzie trzeba kogoś zbanować. (Nie trzeba wyjść z serwera aby zmienić nick na swój, a kiedy zmieni się nick będą flagi) Edytowane 12 Lipca 2016 przez Maus 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Jak kupuje sie deagle w sklepie pisze takie coś [DeathRun SHOP] Dostales Flase'a Zgłosiłem to, zobaczymy co będzie. A ponawiam prośbę o dodanie pluginu na wyłączanie kosy :V ( I tak byłem na nie, ponieważ plugin był źle ustawiony i kosa wyłączała się co jakiś czas ...., poza tym nie było komendy na włączenie jej z powrotem ) To wynika z tego, że zamiast edytowania pluginu invis, spróbowali usunąć model. Ja proponowałbym zmienić punkt odnośnie zmiany nicków. Jeżeli admin będzie miał potrzebę wejść na innym nicku na serwer, ale tylko w celu sprawdzenia gracza/graczy itp. to może mieć też inny nick. Nie może wejść do kolejki kiedy przejdzie mapę. Czasem przydaje się wejść na innym nicku w szczególności adminowi. Flagi są na nick dodawane. Prosiłbym o usunięcie przywitania... Ponieważ jak się dzieje "burdel" i wchodzi admin z vip'em to natychmiast zapanowuje spokój i nie można ukarać sprawców .. Od tego są SS, demka, wycinki z konsoli. Odrzucam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Nowa mapa na gamebanana http://gamebanana.com/maps/190896 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Na mapie deathrun_forest2_final zabija czasem tt, A w konsoli pisze: killed self with a headshot from worldspawn *** 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Na mapie deathrun_forest2_final zabija czasem tt, A w konsoli pisze: killed self with a headshot from worldspawn *** Przy mnie się to jeszcze nie zdarzyło, ale nie zamierzam usunąć grywalnych map, chyba że będą faktycznie wielce problematyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Rias co ta mapa co podałem wyżej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Rias co ta mapa co podałem wyżej? Vorden się tym zajmie jak już wróci, to samo RS'y 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi