Kasia! 3 386 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) Cześć! Wakacje niestety, ale szybko zbliżają sie do końca. Większość z was swoje wakacyjne wyjazdy ma za sobą. Jeśli jeszcze nie, nie martwcie się, jeszcze troszkę czasu zostało. Aby umilić ten czas chociaż w jakimś stopniu, Z wielką przyjemnością mam zaszczyt zaprosić was na kolejną już edycję Idola! 21.08 ( niedziela) na naszym TS'ie Całość zacznie się o 20. Uczestnicy zobowiązani są do przybycia 15min przed. W skład jury wchodzą: @MajuN Zgłoszenia przyjmuję na PW tu na forum, pod tym postem lub na ts'ie (jestem zazwyczaj od 20 do 23 na ts'ie, wiec nie będzie problemu) oraz przed samym idolem. 1. 2.@GryTrean 3. ^To osoby które zapisały się. Jeśli też chcesz, napisz pod tym postem "Zapisuję się" O 19:30 zacznie się audycja którą poprowadzi Dj Oczywiście czekam również na wasze propozycje! *Całego Idola nagra @GryTrean Zapraszam! Wszelkie pytania proszę zadawać na PW lub bezpośrednio pod tym tematem. Wszelkie napisy są moją własnością, stworzone na potrzeby Idol'a i kolejnych jego edycji, zakaz kopiowania na jakiekolwiek inne forum. Edytowane 21 Sierpnia 2016 przez Rinka 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Polecam sie zapisywac, a w czasie audycji muzycznej odbedzie sie losowanie vipow, zachecam przyjsc szybciej! :ninja: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Jak Umciak będzie DJ'ował, to trzeba być :D Zapisuję się, może jakiegoś vipa wygram ;p 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 A co mi tam, zapiszę się :D 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Łiiiiiiiii, cudownie! :wub: Oczywiście postaram się być! :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Jo też. Bydzie o łoscypkach :D 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Tym razem wpadnę i ja. :D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 pośpiewam wam :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Również się zjawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Wbiję posłucham ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zapomniałem dodać do to mojego poprzedniego posta, a żeby każdy zobaczył napiszę tutaj :D Karaoke oczywiście, jak i poprzednie, będzie nagrywane i wstawione na nasz sieciowy kanał youtube! Jeśli ktoś jeszcze nie widział poprzedniego, zapraszam do oglądania KLIK Wydaje mi się, że to karaoke zostanie nagrane oraz zmontowane w podobny sposób, aczkolwiek kto wie, może wpadnę na jakiś nowy pomysł :D Zapraszam do zapisywania się, bo warto! :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zapomniałem dodać do to mojego poprzedniego posta, a żeby każdy zobaczył napiszę tutaj :D Karaoke oczywiście, jak i poprzednie, będzie nagrywane i wstawione na nasz sieciowy kanał youtube! Jeśli ktoś jeszcze nie widział poprzedniego, zapraszam do oglądania KLIK Wydaje mi się, że to karaoke zostanie nagrane oraz zmontowane w podobny sposób, aczkolwiek kto wie, może wpadnę na jakiś nowy pomysł :D Zapraszam do zapisywania się, bo warto! :D Jesli znow podejmiesz sie nagrania idola, to prosze abys, nie zrobil tak jak ostatnio ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) Jesli znow podejmiesz sie nagrania idola, to prosze abys, nie zrobil tak jak ostatnio ;) Ja go o to poprosiłam, więc jeśli nagra, a nie będzie miał czasu to ja juz kogoś do obróbki nagrania znajdę. ;) Nie martw się. Edytowane 14 Sierpnia 2016 przez Rinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Jesli znow podejmiesz sie nagrania idola, to prosze abys, nie zrobil tak jak ostatnio Dobrze, masz jakiś pomysł na urozmaicenie filmiku? Inne tło? Inaczej zmontowane? Jestem otwarty na wszelkie propozycje :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Dobrze, masz jakiś pomysł na urozmaicenie filmiku? Inne tło? Inaczej zmontowane? Jestem otwarty na wszelkie propozycje :) Nie chodzi o to, tlo moze byc nawet czarne, tylko jesli cos mowisz, to raczej powinienes dotrzymac slowa. Mam na mysli to, ze na koniec ostatniego karaoke powiedziales, ze wrzucisz to na kanal do wtorku (bodajze, karaoke bylo w pt.), a wrzuciles +- miesiac po karaoke ;). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 (edytowane) Średnio mi się podoba dzień jako niedziela i godzina ale postaram się być :v Edytowane 16 Sierpnia 2016 przez mako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Hmm to kiedy ta lista jury? :D "kilka dni przed" xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 no więc zapisuje sie :v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 w 3 osoby idol? XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 pewne podium :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Dziękuję serdecznie za przybycie, mimo, że nie zapowiadało się to jakoś świetnie, ale dzięki wam wyszło to super. Duże niespodzianki! :oklaski: A, więc zwycięzcy: 1. leguminek 2. "ex aequo" @Domellenel i 3. Dziękuję jeszcze raz za przybycie i mam nadzieje, że będzie więcej takich event'ów! :dajekwiata: 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi