HaXoR 18 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Narka. Spędziłem z Wami wiele czasu, na forum, pw, fb itd. Niestety przez jednego gracza już tu nie pogram, dostałem bana za wh, którego nie miałem. Powiem Wam, że to ubt tu jest zajefajne... (pff) Ale cóż, widocznie musiało tak być. Żegnam się z Wami, nie mam już sił, nie mam dowodów, aby dostać UB, choć chciałbym, bo dostać bana bez powodu to porażka. To życzę Wam dobrej gry, specjalnie steama kupowałem żeby nie mieli wątów, ale nadal.. Może kiedyś na forum jeszcze wbiję. Narazie narka! :( Miło było, ale się skończyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 No szkoda. Powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) Kupno steam nie czyni Ciebie czystym to raz. Dwa za duzo dowodów było i sam ze swojego kłamstwa nie mogłeś wybrnąć, dodatkowo cały czas grałes sobie na innym koncie pisząc kolejne ściemy. `NeGatiVe`;* | Cs-Classic.pl: jakoś MałaWredotka nic nie wie ani James `NeGatiVe`;* | Cs-Classic.pl: i gram z nimi `NeGatiVe`;* | Cs-Classic.pl: ale cichaj Ziomek xd Jak próbujesz z siebie zrobić większego jelenia niż zrobiłeś dotychczas to bardzo dobrze ci idzie. http://forum.cs-classic.pl/topic/51151-podanie-negative/ http://forum.cs-classic.pl/topic/42527-szybka-rekrutacja/?p=299045 Nie warto łgać, prędzej czy później klamstwo wyjdzie na jaw. @ edit Typie weź rozpęd i zapierdziel solidnego baranka w ścianę.. takie ściemy możesz pisać komuś kto gra miesiąc lub rok, ale nie komuś kto w te klocki już gra 15 lat prawie. Demka oceniało dużo osób. Spaliłeś się i nie tłumacz się, odpuść, miej szacunku trochę do innych i do siebie. bajlando Edytowane 1 Września 2016 przez Monki 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) Mógłbyś chociaż nie robić z ludzi kretynów. Demka nie przeglądała jedna osoba ani dwie. Każdy widzi, że lecisz na wh to o co spina? Gdybyś jeszcze miał jakiś movement kozacki :v. I cytując Cię "na każdym demko wydaje się, że jest wh, każdy by dostał bana" - nie, nie jest tak. Dla mnie jesteś tu skończony i tyle. @edit robisz idiotę tylko z siebie, nie z nas. Edytowane 1 Września 2016 przez rewox 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaXoR 18 Opublikowano 1 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Nigdy nie używałem, i nie będę. Nie robię się dziećmi, którym to sprawia przyjemność. To, że udało mi się parę razy tak (wg Was podejrzanie) zabić, nie świadczy, że to Wh. Nie chcę już o tym dyskutować. Jeszcze raz mówię. Nie CZITOWAŁEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Czyli dziś na ab grałeś XDStrzałeczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 No cóz elo xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Z Bogiem lucyfer :crazy: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Robisz z ludzi idiotów, a sam uważasz się za najmądrzejszego. Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Memento Mori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Ciekawie, narka xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Nigdy nie używałem, i nie będę. Nie robię się dziećmi, którym to sprawia przyjemność. To, że udało mi się parę razy tak (wg Was podejrzanie) zabić, nie świadczy, że to Wh. Nie chcę już o tym dyskutować. Jeszcze raz mówię. Nie CZITOWAŁEM Dałem Ci szansę, potem drugą. Pomagałem Ci tylko wtedy, jak potrzebowałeś mojej pomocy a Ty mi odstawiasz takie cyrki, miej swój honor i przynajmniej nie tnij ludzi. Po za tym, mówisz o swoim demku, że rzekomo UBT nie umie go oceniać, uwierz, nie takie osoby tutaj grały, żebyśmy nie mogli z łatwością rozpoznać wh u takiej osoby jak Ty. Jeszcze raz. Zawiodłeś mnie bardzo. Dochodzi dodatnio AB, ja się już żegnam. Halla. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Ty się ciesz że bana na forum nie masz a nie panikujesz o banie za wh. Rzecz biorąc miałeś multikonto więc się ciesz. No ale Elo .. ;) Może się kiedy jeszcze na serwie zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Powodzenia, żegnam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Eldoka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Dziwię się temu, że odpisujecie mu na te jego marne zarzuty, dajecie mu tylko w ten sposób atencję, przecież widać, że to zwykły attention whore, nic poza tym. Strzałka, na innej sieci jak Cię złapią to powiedz, że brat grał na twoim nicku. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk 25 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Masz dopiero 15 lat, jeszcze kupa czasu żeby dojrzeć. Póki co jesteś debilem, cześć. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) Mam nadzieję, że więcej Cię nie zobaczę. Była sytuacja, po której była rozmowa , miałeś już dawno wylecieć ale daliśmy Ci szansę a Ty się tak odpłacasz? Multi konta? Wchodzenie na serwer na AB? Ty myślałeś, że ja taka głupia jestem? Że kretynkę ze mnie zrobisz? Już od dawna wiele osób czekało na to aż w końcu dostaniesz bana i już od dawna wiele osób wiedziało , że grasz nie fair. Może ja nie jestem jakimś nie wiadomo jak wielkim specem, nie znam się aż tak na CS - ale wiem jedno :) : Ty nie grałeś fair tak jak słynny KAtsu :). Zamydliłeś wszystkim oczy jego osobą, a sam postąpiłeś jak ... Szkoda słów :). Takich jak Ty- było, jest i pewnie będzie na pęczki :). A tak na marginesie : Nie zmieniłam się przez postawę opiekuna - nadal jestem taka sama i nie dostałam opiekuna bo jestem dziewczyną :). Edytowane 1 Września 2016 przez MalaWredotka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Nara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Fajnie, że Monki przedstawił, że on to Negative, macie krótką wypowiedź jego z serwera. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 3maj sie ramy to wiesz czego nie zrobimy jo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Elo czitero :piatka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi