S3ReK 293 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 http://forum.cs-classic.pl/topic/51257-podanie-na-admina-ts-diamentowy/?p=311771 http://forum.cs-classic.pl/topic/48578-2-szybka-rekrutacja-zapraszam/?p=312036 http://forum.cs-classic.pl/topic/42527-szybka-rekrutacja/?p=311540 W sumie nie trzeba nic dodawać, bo każdy po tych tematach zrozumie, że to nie jest normalne. DiamentowY grając na serwerach chwile bez żadnego zaangażowania spamuje podaniami. Jest to osoba która ma jakąś chcice na kolorek oraz trochę władzy. Wnoszę o to, żeby albo ktoś mu przemówił do rozsądku, że jak chce być gdzieś adminem to ma się przyłożyć albo jakiś warn czy coś^^ bo czytać codziennie podanie które zostało napisane w 5min a na gt też widać pustki to aż śmiech :D. Wchodzi na serwer i nawet nie starając się zaprzyjaźnić z graczami czy coś od razu chce mieć jakieś stanowisko. "Podanie można pisać co tydzień" To chyba działa, że na jednym serwerze co tydzień ale tutaj powinno być to tak samo potraktowane. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Też mnie to wkurza, typ pcha się dosłownie wszędzie. Podanie na grafika po tygodniu od rozpoczęcia pracy w grafice, podanie na admina ts chociaż go tam wcale nie widać, podanie za podaniem o admina na różnych serwerach 1.6 chociaż kompletnie się na tym nie zna. Na DD2 jak zgłaszał mi na u@ wiele razy rzekomych odpalonych którzy mieli mieć aima byli czyści. Rozumiem z wh można się pomylić ale aima widać z kilometra. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Jego umiejętności rozpoznawania cheaterów są zerowe. Grając chwile na aim mapkach dostawał oklep i twierdził ,że jestem odpalony :D dla niego każdy kto lepiej gra jest odpalony. Pcha się wszędzie i wypowiada się wszędzie nawet tam gdzie jego wiedza jest znikoma z danego zakresu.. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 To jest wkurzajace, iryfujace, monotonne i ponizej krytyki ... To co on wyprawia - jak dla mnie powinno byc warnem, wypisuje glupoty, tak jak pisaliscie nie nawiaze kontaktu z graczami na serwerach a pcha sie wszedzie gdzie sie tylko da. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 W sprawie jego podań to po prostu kpina. Odpowiedziałam na jego podanie na ts, a następnie otrzymałam od niego wiadomość zwrotną, w której starał się mnie przekonać, że nie należy mu na postach, tylko na byciu adminem... co do tych wszystkich zgłoszeń też niezła komedia.. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Jak dla mnie ten człowiek powinien zostać nagrodzony :)SPAMEREM... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Wy nawet nie wiecie jak to jest grać z nim na jednym serwie jak on jest adminem... :D To jest porażka :D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Czekam na spammera 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 (edytowane) Według mnie takie coś powinno być raportowane, po co robić niepotrzebne tematy. Skoro wam nie odpowiada jego praca na jb to w czym problem? Przecież można wyrzucić. Aa i jeszcze jedno, on to widzi xD @edit sorki XDD Myslalem, ze ma admina na jb 1.6 Edytowane 3 Września 2016 przez rewox 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Pięknie powiedziane. Ranga "Spammer" :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Aa i jeszcze jedno, on to widzi xD Nie nie widzi. xD Dostęp do tego działu mają osoby z rangą od admin, ale bez jakichś donatorów i vip'ów. :p #chyba A co do samej osoby to tak, jest to upierdliwe jak ktoś, mimo, że każdy mu tłumaczy, że niektóre rangi nie są dla niego, a on dalej w to brnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 (edytowane) Według mnie takie coś powinno być raportowane, po co robić niepotrzebne tematy. Skoro wam nie odpowiada jego praca na jb to w czym problem? Przecież można wyrzucić. Aa i jeszcze jedno, on to widzi xD @edit sorki XDD Myslalem, ze ma admina na jb 1.6 Wtf??? Jakie Jb? xD Nie wiem o co kaman :D @edit @Gang_Plebanii Myślałem, że ma admina na jb 1.6 i widzi co tu piszemy XD coś mi się pomyliło ;v Wybacz ja takich osób nie potrzebuję ;) Edytowane 3 Września 2016 przez Gang_Plebanii 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 (edytowane) Skoro wam nie odpowiada jego praca na jb to w czym problem? Przecież można wyrzucić. Aa i jeszcze jedno, on to widzi xD @Gang_Plebanii Myślałem, że ma admina na jb 1.6 i widzi co tu piszemy XD coś mi się pomyliło ;v @down Jo, wstydu nie ma borowik jeden Edytowane 3 Września 2016 przez rewox 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 To ten chłop co niby wstydu nie ma, "jo"? xD Jak będzie dalej składać to najwyżej warna dostanie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Warn do warna i może mu się znudzi. Jak nie znudzi mu się płacenie za warny to można zmienić regulamin na tyle by móc mu zabronić spamowania podaniami czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 (edytowane) ^ Zmieńmy, że dla warna dla Profesorka, zamiast 3 zeta to 30 i izi, nie będzie spamu, a sieć zyska xd Serek, chciałem chociaż jednego ;d Edytowane 3 Września 2016 przez Shinozaki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ReK 293 Opublikowano 3 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 No nic temat do zamknięcia kto chciał przeczytać przeczytał, koniec nabijania postów^^. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Jedno co jest dobre to jego kasa :D VIP na forum, przelew, VIP na serwerze, tu coś tam, tu warn :D Biznes się kręci 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Rozwalacie mnie tymi komentarzami. Zamykam bo kabaret tutaj kręcicie ;d Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi