Besi523 3 023 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Chce znać Wasze opinie na temat nowych strażników i czy Waszym zdaniem powinni zostać na swojej posadzie czy może wrócić do bycia użytkownikiem. Jeżeli ktoś nie chce publicznie pisać, zachęcam do napisania do mnie wiadomości na PW, zostanie później tylko upubliczniona sama wypowiedź bez nicku. Aktualna lista strażników: @FRYTA @Peter (Slyphor) @pjetrasek (chudy) @SerwuSik @Szyberek @Agencik47 @Shelby - Shelby jest za krótko guardem aby oceniać go. WZÓR Czy poniższe osoby zasługują na dalsze bycie strażnikiem? [member=FRYTA] (TAK/NIE) [member=Peter] (TAK/NIE) [member=pjetrasek] (TAK/NIE) [member=SerwuSik] (TAK/NIE) [member=Szyberek] (TAK/NIE) [member=Agencik47] (TAK/NIE) W przypadku zaznaczenia nie, podaj powód: Oczywiście sami na siebie nie głosujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafj 83 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 (edytowane) WZÓR Czy poniższe osoby zasługują na dalsze bycie strażnikiem?@FRYTA (TAK/NIE): Tak@Peter (TAK/NIE): Tak, ale minimalnie popraw zachowanie@pjetrasek (TAK/NIE): Tak ("tylko trafiaj w dobre dziurki" xDDDD) @SerwuSik (TAK/NIE): Tak@Szyberek (TAK/NIE): Nie@Agencik47 (TAK/NIE): TakW przypadku zaznaczenia nie, podaj powód: Szyberek, przykro mi napisać na nie, lecz mam powód. Jedynym powodem jest fakt że nie masz jeszcze swojego konta steam, grasz na kontach kolegów, i potem wbije ten kolega na serwer na końcie z guardem i co będzie? Powiem co będzie, będzie masakra. Edytowane 27 Września 2016 przez ra1x1or Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shelby 3 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 FRYTA (TAK/NIE): TakPeter (TAK/NIE): Takpjetrasek (TAK/NIE): TakSerwuSik (TAK/NIE): TakSzyberek (TAK/NIE): Nie mam zdaniaAgencik47 (TAK/NIE): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unto papariet 133 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 @FRYTA (TAK/NIE) tak@Peter (TAK/NIE) tak@pjetrasek (TAK/NIE) tak@SerwuSik (TAK/NIE)@Szyberek (TAK/NIE) tak@Agencik47 (TAK/NIE)tak To jest moja skromna opinia ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B!@ck 110 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 (edytowane) @FRYTA (TAK/NIE) Tutaj nie wiem nie widuje zbyt często. @Peter (TAK/NIE) TAK, a nawet awans. @pjetrasek (TAK/NIE) TAK @SerwuSik (TAK/NIE) TAK @Szyberek (TAK/NIE) Normalnie dal bym za tak ale nie widuje go prawie. @Agencik47 (TAK/NIE) TAK Edytowane 27 Września 2016 przez B!@ck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agencik47 29 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 FRYTA Tak Peter (Slyphor) Tak pjetrasek (chudy) Tak SerwuSik Tak! Szyberek Nie wypowiem się Agencik47 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYTA 62 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 (edytowane) @FRYTA (TAK/NIE)... @Peter (TAK/NIE)Tak @pjetrasek (TAK/NIE)Tak @SerwuSik (TAK/NIE)Tak @Szyberek (TAK/NIE)Tak, tylko kup se nowe konto Cs go @Agencik47 (TAK/NIE)Tak W przypadku zaznaczenia nie, podaj powód: Edytowane 27 Września 2016 przez FRYTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngpolonais 13 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 FRYTA (TAK/NIE) TAKPeter (TAK/NIE) TAKpjetrasek (TAK/NIE) TAKSerwuSik (TAK/NIE) TAKSzyberek (TAK/NIE) TAKAgencik47 (TAK/NIE) TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 @FRYTA (TAK/NIE) TAK (tylko częściej się udzielaj frytka;v)@Peter (TAK/NIE)@pjetrasek (TAK/NIE) TAK@SerwuSik (TAK/NIE) TAK@Szyberek (TAK/NIE) TAK@Agencik47 (TAK/NIE) TAK (tak samo jak frytka;v) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ratatata koniec swiata 48 Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Czy poniższe osoby zasługują na dalsze bycie strażnikiem?@FRYTA (TAK/NIE) TAK (a nawet awans) @Peter (TAK/NIE) tak @pjetrasek (TAK/NIE) tak@SerwuSik (TAK/NIE) tak@Agencik47 (TAK/NIE) takW przypadku zaznaczenia nie, podaj powód: Spokojnie Rafi, nie musisz się bać o to że ktoś wejdzie na serwer - a odnośnie aktywności/konta, wszystko wyjaśniłem biesi (niedługo wszystko wróci do normy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 FRYTA (TAK/NIE) TAK Peter (TAK/NIE) TAK (jestem za awansem :>) pjetrasek (TAK/NIE) TAKSerwuSik (TAK/NIE) TAKAgencik47 (TAK/NIE) TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 4 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Dziękuje za podanie swoich opinii teraz dodamy do oceny guarda @Shelby Wzór: Czy Shelby zasługuje na miano strażnika TAK/NIE W przypadku zaznaczenia "nie", podaj powód: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafj 83 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) Czy Shelby zasługuje na miano strażnika? TAK #EDIT1 Po pierwsze Micase, przestań wyzywać, po drugie to jest żałosne że nie umiesz się przyznać mimo dowodów w postaci demka i ssów, a po trzecie nie zwalaj swojej winy na innych. #EDIT2 Nie chce z tobą Micase kłócić się na forum. Jeżeli chcesz mi coś napisać napisz na PW. Ale jeżeli nie chcesz to powiem jedno. Zastanów się nad swoim zachowaniem, proszę. Edytowane 4 Października 2016 przez ra1x1or Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micase 14 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Nie : Nie zna regulaminu Naduzywa guarda Nie zasluguje na ta range poniewaz gdy zrobi fk miesza sie i nie wie co zrobic , pyta sie adma i dalej nie wie pozniej taki zje..ny rafal mowi ze ja to mowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) Czy Shelby zasługuje na miano strażnika?Tak Edytowane 4 Października 2016 przez Q♥een Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Shelby? Myślę że tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B!@ck 110 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 100 % na tak od początku go widzę i nie mam zarzutów. -- Po prostu wafel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYTA 62 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) Czy Shelby zasługuje na miano strażnika TAK/NIE:TAK Edytowane 4 Października 2016 przez FRYTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enigma_ 10 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 FRYTA (TAK/NIE) takPeter (TAK/NIE) takpjetrasek (TAK/NIE) takSerwuSik (TAK/NIE) takSzyberek (TAK/NIE) takAgencik47 (TAK/NIE)tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0dr1g3z 57 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 @FRYTA (TAK/NIE) TAK@Peter (TAK/NIE) TAK@pjetrasek (TAK/NIE) TAK@SerwuSik (TAK/NIE) TAK@Szyberek (TAK/NIE) NIE: powodem myślę że jest to iż ta osoba nie zna zbyt dobrze regulaminu.@Agencik47 (TAK/NIE) TAK @Shelby (TAK/NIE) TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrolo10000 12 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 FRYTA (TAK/NIE) TAK Peter (TAK/NIE) TAK pjetrasek (TAK/NIE) TAK SerwuSik (TAK/NIE)TAK Szyberek (TAK/NIE)TAK Agencik47 (TAK/NIE) TAK Shelby (TAK/NIE)TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 6 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Dziękuje za opinie. Każdemu z wymienionych tutaj strżników zakończył się okres próbny, a kto wie, może awans teraz czeka. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi