Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 (edytowane) Cześć, ostatnio znudziła mi się tradycyjna gra w lola i mam takie zapytanie. Czy znacie jakieś ciekawe niestandardowe budowanie postaci np. Crit Thresh lub coś w tym rodzaju. Chętnie bym owe zbudowania zrobił. :3 Edytowane 10 Stycznia 2017 przez Christian D. Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zacznij grać ze mną, to nie będziesz potrzebował atrakcji z serii troll build xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Polecam zmienić grę xD WSZYSTKO byle nie to xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Dzięki kurwa. Rzetelne odpowiedzi. Wiedziałem, że mogę na was liczyć <333333 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Niedawno leżąc w łóżko, rozmyślałem nad milionami spraw no i pech chciał, że zachciało mi się grać i wtedy powstało to !Banany, Gwiazdy, Hybryda ! I tak powstała Soraka pod AD/AP ( tzw. Hybryda ) Co trzeba zrobić? Nie wiem xD Build jaki myślałem to Hextech Gunblade, Guinsoo, Ząb Nashora, no i itemy sytuacyjne :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Jak jeszcze szukasz czegoś nowego to polecam lee hybryda :v Pierwszy kupujesz miecz-pistolet hextech i robisz combo q+e+r+pistolet+q. Chociaż, nawet bez używania pistoletu gość powinien już nie żyć. Polecam XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Darius full Speed Attack Kennen ADC pod Statika Soraka AD/SpeedAttack Yasuo pod 5 statików :v Full Push Nasus (build w necie) Janna Full ADLeona Full AP Nami ADC / SA Lee sin OneShot Full AD yoummu, hydra, krwiopijec, ten "drugi ult zeda", R QQ +1 Kill Dużo tego.. Staraj się sam wymyślać, bo to najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafj 83 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Full Ap Zac Hybrid Blitzcrank Full Ad Blitzcrank Full Ap Blitzcrank Full Ad Illaoi Ziggs ADC (pod Ap na roli ADC) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi