Rafj 83 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Moją propozycją będzie pojedynek na zeusy. Każdy z graczy miałby 5 hp i nieskończone ammo z zeusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Proponuję dodanie przywracania statystyk jeśli ktoś wyjdzie i wróci do gry podczas tej samej mapy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B!@ck 110 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 (edytowane) Nie wiem o ile da się to zmienić ale robić rank nie odsyłający na stronę bo to się buguje i zasłania cały ekran a myślę ze jak po wpisaniu pokazywalaby się informacja o rankingu na sayu, miejsce, Elo itp. Dużo by to ulatwilo. -- Pisane z telefonu Edytowane 2 Marca 2017 przez B!@ck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) Często się buguje !top, !rank, !stats. Edytowane 5 Marca 2017 przez GHOST007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafj 83 Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 (edytowane) Proponuję poprawienie permisji admina, żeby dla przykładu zmutować wszystkich i móc potem odmutować wszystkich jedną komendą (tak zdarzają się takie sytuacje np wczoraj kiedy było 50 os na serwerze, młyn niesamowity), a nie wszystkich po kolei oddzielnie. To samo tyczy się zwykłych gagów itp. Edytowane 15 Marca 2017 przez Rafj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Proponuje dodać możliwość obserwowania WSZYSTKICH po śmierci, nawet przeciwnego teamu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianzwolak 182 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Proponuje dodanie -Pojedynków na rewoewery -Pojednyków na Obrzyny -Komendy VoteMute kiedy nie ma admina na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Ale tu cisza 0.0 Proponuję dodać dla VIP'a +5 lub +10 hp i jak np. kogoś zabije to dostaje 1 pkt więcej. Teraz to co ma VIP, to chyba trochę za mało :x . Na przykład: Zabijam kolesia, za którego powinienem dostać 3,6 pkt, ale dlatego, że mam VIP'a otrzymuję 4.6 pkt. Zresetowałbym też ranking cały (chodzi o te pkt) i zrobił konkurs na top10/top3, bo z tego co wiem to nie było ani 1 resetu(przynajmniej o takowym nie słyszałem). Wtedy dałoby się CHAMSKĄ i bardzo widoczną informację na czacie, że jest konkurs tak i taki itd., a nagrodą byłby... No właśnie do ustalenia by to było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 (edytowane) Jak dla mnie dodawanie hp na arenkach to bzdura. Z tymi punktami to niezły pomysł. Co do resetu, wydaje mi się, że takowy był. Co do mojej propozycji, faktycznie powinno by się dodać parę przywilejów dla VIP'a, bo na chwile obecną prócz wyboru skinu i noży, nie ma nic. Dodać również komendę !top10 oraz !czasgry. @Polar nie udzielaj się bo nawet tam nie grasz. Edytowane 24 Października 2017 przez TomeK. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 (edytowane) 44 minuty temu, TomeK. napisał: Jak dla mnie dodawanie hp na arenkach to bzdura A właśnie jak dla mnie, jest dobrym pomysłem dodac hp (DLA vip) @TomeK. a właśnie gram i mi nie zabronisz sie udzielać... Edytowane 24 Października 2017 przez Polar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musiuu 4 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Zgadzam się z moim imiennikiem, dodawanie HP na arenie mija się troszkę z celem... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 • Usunąć pojedynek na rewolwery. ( Praktycznie nikt go nie używa ) • Za zabicie w niektórych pojedynkach nie dostaje się rankingu. • Dodać !czasgry oraz !top10. • Zmienić menu !rank z tej strony, na zwykłe serwerowe. • Więcej rankingu za zabójstwo przy posiadaniu VIP'a. • Możliwość wyboru noża i skina ustawić dla każdego gracza. ( Karambit i M9 Bayoney, tylko dla VIP'a ) • Zwiększenie slotów, jeśli to możliwe. » Aktualnie to tyle « Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HsFataL 7 Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 (edytowane) Zezwolić na rashowanie. Nie rozumiem czemu jest to zabronione szczególnie w cs go gdzie gdy ma się team można być entry fragerem trzeba raszować,zaskakiwać przeciwników i zdobywać 1 fragi co przekłada sie na gre na serwerze że też raszujesz z przyzwyczajenia próbujesz zaskoczyć. Kampienie powinno być tylko zabronione i odwalanie w inne sposoby,obrażanie graczy i administracje a nie raszowanie... Edytowane 27 Października 2017 przez HsFataL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.SnejX 0 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 - Dodać rundy Only Headshot - Dodać opcję !czasgry - dzięki której sprawdzimy ile minut/godzin/dni (do wyboru) gramy na serwerze. - Zmniejszyć czas oczekiwania po wygranej na nową rundę, np. teraz jest chyba 4s albo 5s (mogę się mylić) na 2s albo 1s, aby od razu po wyświetleniu się kto wygrał (CT albo TT) od razu zaczynała się nowa runda. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan1 3 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 (edytowane) Witam, chciałbym zaproponować kilka fajnych urozmaiceń na serwer: 1. Proponuje "Challenge Plugin" pozwalało by to walczenie z każdym przeciwnikiem na serwerze po akceptacji challenge'u. 2. Udostępnienie wszystkim graczom komendy "!knife" i "!ws" 3. Często w czasie kiedy nie ma żadnego z administratorów wbijają na serwer osoby które nadużywają, obrażają czy puszczają drażniące bindy. Dlatego fajnie było by dodanie pluginu który pozwoli votować na mutowanie, gagowanie, kickowanie i banowanie przez graczy osobę która będzie robiła coś niezgodnego z regulaminem (!votemute, !votegag, !votekick, !voteban). Edytowane 11 Lutego 2018 przez Tytan1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ada 98 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Moim zdaniem co do pkt: 1- byłoby to fajne urozmaicenie serwera więc jak da się to czemu nie 2- nie pasuje, ponieważ to są główne zalety posiadania VIP'a 3- jedynie to !votemute i !votegag, ponieważ inne komendy mogą być "niebezpieczne" kiedy wbije grupa znajomych i dla jaj będzie kickowac itp. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Lutego 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 1. Z jednej strony fajne, ale z drugiej co by to zmieniło? Teraz każdy jest przypisany do danej areny i tak walczy, a dodając to, zaburzasz raczej ten system. Reszta na nie: 2. To jedyny dodatek dla VIP, który jest coś "wart" xd 3. Będą nadużywać 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Jak można zauważyć na serwerze zostały wprowadzone nowe funkcje, jak i nowe tryby rozgrywki. A o to lista wprowadzonych zmian: Opis: Komenda na serwerze: - Dodanie komendy resetującej statystyki !rs - Dodanie komendy dającej możliwość nominacji mapy !nominate - Dodanie funkcji pojedynków "Challenge" !chal - Dodanie kilku nowych trybów gry: !guns AWP NoScope Burn round Speed round 200 i 25 HP round cz75, teq9 i nova round - Dodanie kilku nowych map 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan1 3 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 (edytowane) Witam, dzisiaj chciałbym zaproponować dodanie RoundSound'ów: LINK DO PACZKI W KTÓREJ ZNAJDUJĄ SIĘ RoundSound.(6) Nazwy utworów w pliku to autentyczne nazwy. Pozdrawiam Edytowane 5 Marca 2018 przez Tytan1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shnycel 0 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Proponuje usunąć 2 punkty z regulaminu 1.8 Zakaz kampienia. 1.9 Zakaz rashowania. Moim zdaniem jest to bez sensu i trochę ogranicza rozwijanie umiejętności na serverze gracz też musi się nauczyć takich umiejętności jak raszowanie czy wyczekiwanie graczy na czas 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 W dniu 3.04.2018 o 15:26, Shnycel napisał: Moim zdaniem jest to bez sensu i trochę ogranicza rozwijanie umiejętności na serverze gracz też musi się nauczyć takich umiejętności jak raszowanie czy wyczekiwanie graczy na czas Jestem na nie, sam nie lubię rashujących graczy. Jeżeli gra na arenie ma pomóc w rozwoju umiejętności, to jest nią właśnie aim. Gra na czas i rashowanie to raczej inny tryb gry, tu chodzi o to żeby wyjść, strzelić banie i przechodzić dalej z areny na arenę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrik 250 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 - Dodanie pojedynków (/challenge) - Usunięcie mapy am_towers2 - Gracze narzekają na tę mapę przez daleką odległość i to, że można przez nieuwagę spaść na respie i zginąć - Wiem, że to nie jest propozycja, ale ogólnie zauważyłem jeden problem - admini boją się używać swoich przywilejów. Okej, tutaj ma panować luźniejsza atmosfera, ale jednak jak się ludzie wyzywają i krzyczą co śmierć to bardzo toksycznie gra się na serwerze, do tego nieraz ktoś z całkowicie jasnym aimem gra przez 10 rund, bo admin musi się pięć razy upewnić na 100% - Dodanie pluginu tworzącego niewidzialną ścianę na środku mapy - wiem, że takie coś istniało i znikało po np 15 sekundach, idealny sposób na rush 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 39 minut temu, patrik napisał: - Dodanie pluginu tworzącego niewidzialną ścianę na środku mapy - wiem, że takie coś istniało i znikało po np 15 sekundach, idealny sposób na rush Tzw. AntyRush według mnie słabo z tym będzie. Wiele osób nie rashuje, zresztą admini siedzą i jako tako mogą kontrolować to. Będą płakać strasznie o tego antyrusha. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 13 godzin temu, patrik napisał: - Wiem, że to nie jest propozycja, ale ogólnie zauważyłem jeden problem - admini boją się używać swoich przywilejów. Okej, tutaj ma panować luźniejsza atmosfera, ale jednak jak się ludzie wyzywają i krzyczą co śmierć to bardzo toksycznie gra się na serwerze, do tego nieraz ktoś z całkowicie jasnym aimem gra przez 10 rund, bo admin musi się pięć razy upewnić na 100% Admini zostali poinformowani o tym jak należy traktować nowe konta, które latają po serwerze + przy takich typowych aim, dostają też informacje od SMAC, że gracz jest poderzany. Ja tutaj nikogo nie karcę za banowanie ludzi 13 godzin temu, patrik napisał: - Usunięcie mapy am_towers2 - Gracze narzekają na tę mapę przez daleką odległość i to, że można przez nieuwagę spaść na respie i zginąć Gotowe 13 godzin temu, patrik napisał: - Dodanie pojedynków (/challenge) Na razie wolałbym tego nie dodawać do czasu ustabilizowania się sytuacji na serwerze 13 godzin temu, patrik napisał: - Dodanie pluginu tworzącego niewidzialną ścianę na środku mapy - wiem, że takie coś istniało i znikało po np 15 sekundach, idealny sposób na rush Pomyslę nad tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi