Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 J. D. Christian - Witam wszystkich. Z tej strony Jan Christian wasz ulubiony redaktor. Dzisiaj jest ze mną Nemo! Przedstaw się i opowiedz coś o sobie. Nemo. - No witam, witam. Otóż na imię mi Dawid, obecnie posiadam 14 lat i pochodzę z małej wsi na Pomorzu, która zwie się Olpuch. Mam starszego brata, który również gra na tej sieci serwerów Na co dzień chodzę do II gimnazjum i gram w małym klubie piłkarskim. J. D. Christian - Mówisz, że trenujesz piłkę. Jest to jakieś tymczasowe zajęcie czy może wiążesz z tym coś większego? Nemo. - Jeśli chodzi o samą grę to zacząłem w wieku 6 lat z wyżej wymienionym bratem kopać piłkę na podwórku. W klubach klubach zacząłem grać w 2012 roku kiedy to młody Nemo zadebiutował w meczu z Chojniczanką i strzelił honorowego gola na 1:9 Na teraz nie mam większych planów związanych z piłką, teraz bardziej kręci mnie eSport J. D. Christian - E-sport jest ciekawy. Zmieniając całkowicie temat. Opowiedz mi jak to jest z tą twoją poezją. Skąd pomysł, aby zacząć pisać tą "poezje". Masz jaką inspiracje w tym temacie? Nemo. - jeśli chodzi o moją "poezję"(jeżeli można to tak nazwać), to zaczęło się od tego, że chciałem napisać wiersz o wspaniałym autorze, w ramach podziękowania za napisanie o mnie. Gdy już go napisałem to miałem ochotę pisać więcej, ale zauważyłem, że się to nie spodobało, więc zakończyłem temat z autorstwem J. D. Christian - Masz racje ten "wspaniały autor" to niesamowity człowiek. Mówiłeś, że chodzisz do II gimbazjum. Jak Ci idzie? Jakieś jedynki na semestr? Nemo. - Jeśli chodzi o szkołę, to idzie mi w miarę dobrze. Nie złapałem na semestr ani jednej jedynki. Lecz jest inny problem... Moi rodzice są bardzo wymagający i stąd mogę grać tylko na weekendy by przeznaczyć dni robocze na szkołę. Mówiąc już o szkole, to przedstawię w skrócie, w czym moja szkoła jest najgorsza: zakaz używania urządzeń multimedialnych na terenie szkoły, nieusprawiedliwiona godzina lekcyjna skutkuje uwagą, prowokowanie do bójek skutkuje naganą, kamery nawet w toaletach, w drzwiach od sal są szyby, dzięki którym dyrektor może zaglądać, co robimy na lekcji. W skrócie pisząc- więzienie. J. D. Christian - Ja też nie wspominam gimnazjum najlepiej, ale spokojnie w liceum to już jest luz. Mówiłeś już, że grasz w klubie i interesujesz się e-sportem, ale chyba jest jeszcze coś co Cię interesuje. Nemo. - W sumie, to moje życie kręci się wciąż na okrągło- szkoła, treningi, mecze, gry komputerowe. Aczkolwiek na komputerze nie tylko gram. Zajmuję się również słuchaniem muzyki, no i dziubię coś w grafice. J. D. Christian - Wpierw wiersze, teraz grafika? Widać, że utalentowany człowiek. Mówisz muzyka. Mam rozumieć, że tak wspaniała osoba słucha tylko klasyki. Popraw mnie jeżeli się mylę. Nemo. - To znaczy czy graficznie jestem utalentowany to o wiele za dużo powiedziane Z muzyką to różnie... Moim ulubionym gatunkiem muzycznym jest nightcore, lecz jak chce się zrelaksować to puszczam sobie chill hits. Gdy gram to bardziej słucham trapów J. D. Christian - Poza csem, grasz jeszcze w jakieś CIEKAWE gry? Nemo. - Ostatnio kupiłem na steamie Youtubers life, oraz cs:go, ale na cs:go muszę poczekać z nowym komputerem, ponieważ ten, którego posiadam nie daje rady. A na telefonie, gdy mi się nudzi to gram w gry typu clickery. J. D. Christian - A powiedz mi kolego jak tam sprawy miłosne ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nemo. - Daj spokój... Jestem(jak dla mnie) w zbyt młodym wieku, by się mieszać w związki. No nie powiem, że mam taką jedną w oku, ale to plany na kiedyś... A z resztą- z moją urodą- szkoda gadać J. D. Christian - Twój poziom ruchable jest na moje oko 7/10 więc nie jest źle. Dobrze zbudowany czarnoskóry Azjata. Czego chcieć więcej? Nemo. - No wiesz, nie w wyglądzie rzecz... Trudno u mnie trochę z charakterem, np. niedawno gadając z dziewczyną spytała się kto będzie gotować ja będziemy mężem i żoną? A ja odpowiedziałem: Twoja stara... No i się obraziła i do dziś się do mnie nie odzywa... No ale cóż każdy ma inny charakter, ja się cieszę, że przynajmniej żyje i mam co w życiu robić, a wykorzystuje to bawiąc się J. D. Christian - Jeżeli masz problem z kobietami to polecam naszego psychologa z forum. Rais Gejmory pomógł mi już z wieloma pannami. Osobiście polecam na taką dziewoje znany sposób "łokieć pięta". Musisz kiedyś spróbować. Powiedz mi w tym związku to będziesz mężem czy żoną? Nemo. - Otóż będę nikim, ponieważ nie myślę jeszcze o takich tematach, poza tym aż tak mi kobiety do szczęścia potrzebne nie są- jedynie przyjaciółki. Wole już nie drążyć tego tematu... J. D. Christian - No dobrze dam Ci spokój. To może powiedz co być zmienił w naszym oto szanowanym forum? Nemo. - Forum jak dla mnie jest idealnie, jedynie zmienił bym kilka osób, ale to moja sprawa prywatna. I chciałbym tutaj jeszcze pozdrowić Karola, którym bardzo dobrze prowadzi tą sieć serwerów J. D. Christian - Czy jest może ktoś kogo chciałbyś pozdrowić? Nemo. - Oczywiście, pozdrawiam rodziców, a szczególnie mamę i tatę. Również brata, psa Dusię, ekipę jailbreaka: Vabastiana, Shino, Borixa, Wiadro, Shinichiego, Serka, Rumunejszyna, Cygana, Natali, Naviego, Grzegorza, Sequella, Fanatyka, Styxa, Ploka, Troplelka, Adisa, a również moją ulubioną ekipę: Wercię, Sasquatcha, Krzycha, Devila, Psycholkę, Zygusia, Polonę, Darkera(jeśli kogoś pominąłem to z góry przepraszam). Aczkolwiek najbardziej chciałbym pozdrowić Ciebie, bo chciałeś ze mną przeprowadzić wywiad, również Karola i Besi, którzy są autorami tego pięknego miejsca! J. D. Christian - Dziękuje za wywiad. Z tego miejsca chce przypomnieć o naszym sponsorze. Polecam gorąco "Kiełbasy od Pana Wojtka". Najlepsze kiełby w tej części internetu. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Spoko wywiadzik. Dzieki za pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Idealny wywiadzik! Dziękuje za pozdro rybko ma 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 (edytowane) Ach, miłość w młodym wieku... Ja miałem w podstawówce "dziewczynę", która chciała mieć 7 dzieci. Szkoda, że później jak dorosła to była bombą sexu :/ W sumie to nadal jest XDD Trochę żal xD Trochę wiocha z tym sponsorem Filip, ale Rajsa Głemoły to też polecam. Dziena za pozdrowienia Edytowane 30 Marca 2017 przez Ktoś. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 11 godzin temu, J. D. Christian napisał: mam taką jedną w oku Oj gościu to źle, ja bym do okulisty z tym poszedł Czuję, że forum zmierza w dobrym kierunku, a przynajmniej te działy, którymi opiekuje się nasz znamienity redaktor Żą Kristią Pozdrawiam cieplutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Dobry wywiadzik na luzie, plusik leci xD ps. @Freelancer nie wiedziałam, że z Ciebie taki spec :V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darker 139 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Miłosiernie nie będę się czepiał wywiadu i "tylko" podziękuję Nemo za pozdrowienia (choć na ostatnim miejscu! :D). @Nemo.Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 @Esme no widzisz W kolejce się ustawcie Pozdrawiam cieplutko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Wiadro 166 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Dobry wywiad :D Dzięki za pozdro :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 wywiad na luzie wiedzialem, ze bedziesz dobrym redaktorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi