bestz 122 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) 1. Nick: bestz 2. Imię: Krzysztof 3. Wiek: 31 4. Znajomość AMX (1-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon: TAK 6. Opłata admina (składka) [tak/nie]**: TAK 7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/bestz/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Większość mnie pewnie zna z serwera, pracuję jako żołnierz, z bronią mam styczność nie tylko w cs'sie, dużo trenuję sportów wytrzymałościowo - siłowych, po za tym w cs'a gram dla relaxu, i chyba nigdy się od niego nie uwolnię:), auto się na razie nie psuje to nie spędzam wolnego czasu na jego naprawach, więc poświęcam go na inne przyjemności. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: gram dość często, albo jak mam czas, mam doświadczenie w wyłapywaniu cziterów, rozpisanie demek nie robi problemu, jestem związany z serwerem dość długo i chciałbym by panował na nim porządek jak do tej pory, po za tym Vip wyjdzie taniej:))))) , 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: TAK STEAM_0:0:59446401 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Wystarczy spojrzeć w GT , gram dla przyjemności , nie z przymusu, tyle ile wyjdzie w miesiącu powinno wystarczyć, nie obiecuję top1 aktywności, ale najgorszy też nie będę.:) 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): weekendy, w tygodniu wieczorami, , zdarzy się że z rana też pogram 13. Staż w Counter-Strike 1.6: styczność od powstania cs'a, 10-14 lat, od 6 lat gram systematycznie 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): TAK Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez bestz 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Jestem na tak: +wiek +doswiadczenie +steam Tylko wiecej graj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xena 178 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Duże TAK! + doświadczony + staż + znajomość amx + steam Odpowiednia osoba, na odpowiednim stanowisku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biały Murzyn 22 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Jestem na TAK: -wiek -staż na serwerze jest -bezkonfliktowy -odpowiednia osoba na to stanowisko -opanowana oraz kulturalna osoba -spoko ziomek Pozdrawiam Aldur:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CreW_ 121 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Również na Tak! : + Wiek + Składka + znajomość amxx + Steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Na tak +Wiek +Amx +Gt +Doswiadczenie +Steam +Staz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diil 83 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 +Wiek +Amx +Doswiadczenie +Steam +Staz A co najważniejsze bezkonfliktoway i bardzo ogarniety gość : jak najbardziej na TAK ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SinneE 30 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Bierym bestza w ciemno! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 ja oczywiscie na tak wiek staz znany gra widze czesto jou ziomeczku witomy w timie reiczel piona 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballin 10 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Jestem na tak, ten człowiek jest : - Zaangażowany w grę -Doświadczony życiowo -Można pożartować -Niejednokrotnie zgłaszał prawie pewne przypadki oszukiwania -Nie nadużywa mikrofonu, say. Bez niego serwer byłby gorszy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Na Tak +doświadczenie +wiek +staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Podanie przyjęte. Okres próby 14 dni Witaj w zespole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi