Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Lipca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Witam, W tym temacie proszę podawać propozycje dotyczące serwera. Bez spamu, rozmawiamy tylko o propozycjach i korzystamy z opcji "edytuj", a także z @-_- - poinformuje to użytkownika o cytowaniu go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) Na mapie deathrun_bieber_rc2 oraz deathrun_tropical_island_final_csgo_v1 Powiększyć end zone. Na mapie deathrun_princess_akai_v90final2 end zone zmienić przed teleport ponieważ przed teleportem do pojedynków jest jeszcze OLD Na mapie dr_crash_mediaval_csgo start zone zwiekszyć na całą powierzchnie wyjścia Edytowane 10 Lipca 2017 przez SharD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Dac oddzielny timer dla freeruna i normalnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 12 godzin temu, aassingo napisał: Dac oddzielny timer dla freeruna i normalnego bez sensu. Ja daje free bez free i taka osoba miałaby wynik jak na free... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hepi 88 Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 (edytowane) Dodać coś takiego jak na surf - Kamera czasu by zobaczyć jak osoba przeszła mapę, czy nie skracała. EDIT VOL.1- @-_- Załóżmy, jestem sam na serwerze i mam VIP'a, muszę czekać 5 min by swobodnie zagrać 1 rundę. Rozwiązaniem tego problemu może być komenda !blocktt jeżeli jest 1 osoba na serwerze i od 3 w góre. Edytowane 17 Lipca 2017 przez Hepi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 49 minut temu, Hepi napisał: Dodać coś takiego jak na surf - Kamera czasu by zobaczyć jak osoba przeszła mapę, czy nie skracała itp. To niby miało być dodane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Lipca 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Miało, ale dodane jest GoTV i stwierdziłem, że nie będę dodawał pluginu na zapis z tzn "cam" Aktualizacja Zaktualizowano tekst po przejściu mapy Dodano blokadę dla !blocktt w przypadku gdy jest mało osób na serwerze Żetony w menu dla VIP są od danej liczby graczy Gracze którzy bugowali żetony, stracili je, a ich usługi zostały skrócone (dziękuje każdej osobie, że mimo tego iż informowałem o dodaniu logów z "otrzymywania" żetonów, dalej starały się je bugować, inteligentne zagranie) Dodano lekki speed w sklepie za żetony Teraz tak, na dniach pojawi się specjalne menu z komendami, które pozwoli nowym graczom na zapoznanie się z opcjami dostępnymi na serwerze 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redias 132 Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 (edytowane) dr_taiga_weebRemake deathrun_forest2_final Deathrun_blblblblblblbl deathrun_zerochance deathrun_gamerfun deathrun_snow deathrun_snowdream2_shpdr dr_stone deathrun_iceworld_v2fix_csgo Deathrun_Ecliptic deathrun_snowstone deathrun_simpsons_ff deathrun_ramesses_revenge_csgo_v1 deathrun_amazon_csgo deathrun_darkwoods_csgo deathrun_lego_world_final deathrun_coldmetal2_go deathrun_projectocs2_final deathrun_arctic_beta2 Pomyślałem, że przyda się kilka propozycji na nowe mapy. Edytowane 15 Lipca 2017 przez F00lISH 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Simpsony były, ale na free wywalaly serwer. Resztę można spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Zaktualizowałem ten godmod po respawn Dodano mapy Deathrun_Ecliptic dr_gamerfun deathrun_ramesses_revenge_csgo_v1 deathrun_snow_shpdr deathrun_snowdream2_shpdr2 deathrun_snowstone dr_stone dr_taiga_weebRemake deathrun_iceworld_v2fix_csgo deathrun_zerochance_sn 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hepi 88 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Można by dodać modele postaci w zależności od tego ile mamy godzin na serwerze np. 0h-10h = bazowy model 10-15h = spiderman 15-20h = batman 25-30h = joker, predator, Ezio 30-35h = Hatsune Miku ... itd. I po prostu im mamy więcej godzin tym lepszy model. Myślę że byłoby to ciekawe rozwiązanie dla osób grających dużo na owym DR'rze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 6 godzin temu, Hepi napisał: Można by dodać modele postaci w zależności od tego ile mamy godzin na serwerze np. 0h-10h = bazowy model 10-15h = spiderman 15-20h = batman 25-30h = joker, predator, Ezio 30-35h = Hatsune Miku ... itd. I po prostu im mamy więcej godzin tym lepszy model. Myślę że byłoby to ciekawe rozwiązanie dla osób grających dużo na owym DR'rze Pomysł ciekawy, ale te modele można by przyznać według ilości punktów, a nie przegranych godzin 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 20 minut temu, eqk napisał: Pomysł ciekawy, ale te modele można by przyznać według ilości punktów, a nie przegranych godzin Do każdej rangi za punkty inny model było by ok 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Ja widzę to tak, dodać osiągnięcia za grę z serwera. Np: po wbiciu 30 godzin na serwerze dostajesz (PRZYKLAD) 5000 żetonów, za wbicie 60 godzin 10000, itd itd. Dodatkowo zrobić modele i traile za żetony i tyle. Taki ja mam plan i raczej tak to zostanie zrobione Żeby nie było, wszystko będzie pobierane z GameMe, a pracę zaczynam dzisiaj w nocy i mam nadzieję, żę w przyszłym tygodniu zostanie to dodane na serwer. 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Dobra, dodałem te modele postaci. Proszę o sprawdzenie, same modele dodaje i zapisuje, ale nie wiem jak będzie reagować przy większej ilości graczy. Dodałem 10 modeli, do 3 nie miałem modeli rąk, więc dodałem te z Big Boss. Jeżeli wszystko dobrze przebiegnie, zajmę się dodawaniem tych nagród za grę na serwerze. Dodano osiągnięcia pod komendą !osiagnecia 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Proponuję: - dodać !help, wraz z rozpiską komend i ich opisem w j. polskim i angielskim - dodać !regulamin - jeśli to możliwe, dodać zwięzłą wersję regulaminu po angielsku - dodać w regulaminie długość bana za wyjście/celowe samobójstwo w TT. Czemu piszę o j. angielskim? Dlatego, że w ostatnim czasie widzę sporo graczy spoza Polski, m. in. Niemców, którzy dopytują się o wiele rzeczy (regulamin, sposób rozgrywki, sklep itd.) i najzwyczajniej widzę taką potrzebę @Esme aż tak dużo jest osób spoza Polski? @-_- no Niemców to widziałam z 10, sobie wchodzili i grali, szczególnie w nocy, ale tak to też wchodzą randomowe osoby :v @Esme okej, zajmę się tym i dziękuje 2 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Co myślicie o dodaniu nowych osiągnięć? Jeżeli macie jakieś propozycje, to piszcie je tutaj, a ja je rozpatrzę 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Osiągnięcia na ilość skoków. Osiągnięcia za przejście mapy. Osiągnięcia za wygranie po strone TT. (Normal run) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Osiągnięcia za ilość killi z noża, m4, ak, deagla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Września 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Zostały dodane skoki do naszego systemu osiągnięć. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Dodać głosowanie na serwer, aby go bardziej rozwinąć. ( pod względem graczy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Września 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Dodano traile, które można kupić na okres jednej mapy (chyba że wyjdziemy z gry). Głosowanie będzie gdy skończę go. Na dniach pojawi się jeszcze nowy system osiągnięć związany z przechodzeniem map. To by było na tyle z większych zmian na serwerze. Mam nadzieję, że serwer przypadnie Wam do gustu, bo (UWAGA, odpala się narcyz) jest chyba jedynym unikalnym serwerem na polskiej scenie DR CS:GO 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Września 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Aktualizacja do v1.5 Dodanie nowej opcji w osiągnięciach (ukończone wyścigi) - polega to po prostu na przechodzeniu mapy. Naprawa błędów i poprawki w kodzie związanym z system żetonów oraz osiągnięć 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Od nie dawna, zauważyłem, że parę graczy pisze free za bh nic nie wybierając kiedy ktoś przejdzie mapę biorą szybko kałacha i włączają free. I teraz osoby z CT nie mają jak podnieść broni. Więc proszę aby takie zachowanie było karane i dodać ten punkt do regulaminu. Pozdrawiam, TomeK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 9 godzin temu, TomeK. napisał: Od nie dawna, zauważyłem, że parę graczy pisze free za bh nic nie wybierając kiedy ktoś przejdzie mapę biorą szybko kałacha i włączają free. I teraz osoby z CT nie mają jak podnieść broni. Więc proszę aby takie zachowanie było karane i dodać ten punkt do regulaminu. Pozdrawiam, TomeK. Szczerze mówiąc, nigdy nie byłam świadkiem takiej sytuacji, ale jeśli faktycznie takie coś ma miejsce to lepiej, gdyby po wybraniu free nie można było ani podnieść ani też używać broni. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi