Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 (edytowane) 1. Nick: Troplelek 2. Imię: Kamil 3. Wiek: 14 lat 4. Znajomość regulaminu serwera (średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 6-7/10 5. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**: Tak 6. Link do swojego GT**: Słabe ale do poprawy https://www.gametracker.com/player/Troplelek/193.33.177.87:27051/ 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**: Mam na imię Kamil, Mam 14 lat i mieszkam w sporym mieście o nazwie "Ciechanów" jest to województwo Mazowieckie. W szkole nie jestem ideałem, lecz jednocześnie nie mam problemów w nauce, moje zachowanie w szkole tez pozostawia wiele do życzenia (hehehe). Moje zainteresowania to piłka nożna oraz gry typu fps np. Cs. Jestem aktywny sportowo, z czym wiąże sie granie w piłkę nożną w szkole i na orliku lub małych boiskach, najczęściaj gram na pozycji lewego pomocnika lub środkowego napastnika. Jeżeli chodzi o gry, najczęściej gram w csa 1.6/Go i w League of Legends. Staram się rozplanować wolny czas odpowiednio na naukę, piłkę nożną i gry. Jestem konsekwenty i zdeterminowany do osiągnięcia danego celu. (Bez sensu pisac cos innego) Chciałbym zostać strażnikiem z powodu wielu osób łamiących regulamin np. Freekillowanie, Obrażanie innych graczy/lub serwera, i jak już pisałem w starym podaniu z pasji do Jailbreaka <3 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_0:1:185938831 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: od 2-6 godzin 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze - 13:00-02:00 (W wakacje !) Weekendy - 13:00-02:00 11. Czy przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie): Trudno mi określić, lecz nie mam piskliwego głosu. (Nikt się nie skarży) 12. Staż w grze counter strike 1.6: 5 lat 13. Czy byłeś już adminem?(Nie podajemy linków): Tak Edytowane 18 Sierpnia 2017 przez Troplelek 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StyX 177 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Jam jest na TAK: -steam -wiek to nie wszystko, ogarnia -GT -był już adminem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Na TAK +Ogarnia +Był już adminem +Mikro +Rozpisane podanie -GameTracker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Tak. - Gnojek - Ogarnia - Mikro - Staż 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 (edytowane) Sory, Ale ja będę na nie. -Masz słabe gt -masz już admina na ffa i wg mnie nie poradzisz sobie z dwoma serwerami patrząc na gt Edit Twoje gt z ffa też nie jest najlepsze Edytowane 18 Sierpnia 2017 przez King of Lions Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meduza 71 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 (edytowane) Ja jestem na tak: +Ogarnia +Miał Admina -/+GT +podanie +Długi Staż @King of Lions Tropel zna komendy amx i ma dużo czasu także widze problem w twojej wypowiedzi. Serwer FFA jest prawie opustoszały więc tam nie ma co robić właściwie. Edytowane 18 Sierpnia 2017 przez Meduza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Na tak GT - Admin tutaj + Staż + Ogarnięty + Podanie ładne + Taki minus wypowiedziałeś się u Grzesia że ma DR niech idzie na niego a ty masz FFA i co xD? Nie no powodzonka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzxD 220 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Na nie: - Nie masz mutacji - Gt słabe - Nie ogarniesz 2 serwerów Zajmij się lepiej ffa 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrnt 77 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Na TAK: +Staż w cs +Był już adminem +Ogarnia życie +Spoko jest ogólnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 2 godziny temu, King of Lions napisał: Sory, Ale ja będę na nie. -Masz słabe gt -masz już admina na ffa i wg mnie nie poradzisz sobie z dwoma serwerami patrząc na gt Edit Twoje gt z ffa też nie jest najlepsze Hehehhe brak admina na żadnym serwerze (kapppa) sprawia, że nie masz dostępu do admin rooma. Napisał na FFA mniejszą obecność, a widzę, że na jb akurat ma dobre gt. Poradzi sobie z dwoma serwerami bo na ffa tak często się nie wchodzi bo rzadko są ludzie. Z tego co wiem to miałem tu i tu admina i jakoś dawałem radę. Godzinę temu, GrzegorzxD napisał: Na nie: - Nie masz mutacji - Gt słabe - Nie ogarniesz 2 serwerów Zajmij się lepiej ffa Ciebie też tyczy się to co u góry napisałem i eghmm w regulaminie nie ma nic o tym, że trzeba mieć mutacje, bądź jeżeli głos jest znośny, a jest to nie przeszkadza. Wiem, że walczysz o admina i próbujesz wygryść rywali, ale możecie we dwoje mieć to stanowisko. Według mnie jestem na tak: +Ogarnia +Miał admina +Bezkonfliktowy +Nolif'i w csa Tak jak Shino wypowiedział się wcześniej pod podaniem Grzegorza: "Takich adminów ze świecą szukać". 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 2 godziny temu, King of Lions napisał: Sory, Ale ja będę na nie. -Masz słabe gt -masz już admina na ffa i wg mnie nie poradzisz sobie z dwoma serwerami patrząc na gt Edit Twoje gt z ffa też nie jest najlepsze Hehehhe brak admina na żadnym serwerze (kapppa) sprawia, że nie masz dostępu do admin rooma. Napisał na FFA mniejszą obecność, a widzę, że na jb akurat ma dobre gt. Poradzi sobie z dwoma serwerami bo na ffa tak często się nie wchodzi bo rzadko są ludzie. Z tego co wiem to miałem tu i tu admina i jakoś dawałem radę. Godzinę temu, GrzegorzxD napisał: Na nie: - Nie masz mutacji - Gt słabe - Nie ogarniesz 2 serwerów Zajmij się lepiej ffa Ciebie też tyczy się to co u góry napisałem i eghmm w regulaminie nie ma nic o tym, że trzeba mieć mutacje, bądź jeżeli głos jest znośny, a jest to nie przeszkadza. Wiem, że walczysz o admina i próbujesz wygryść rywali, ale możecie we dwoje mieć to stanowisko. Według mnie jestem na tak: +Ogarnia +Miał admina +Bezkonfliktowy +Nolif'i w csa Tak jak Shino wypowiedział się wcześniej pod podaniem Grzegorza: "Takich adminów ze świecą szukać". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Wiadro 166 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Na TOK: +/- Wiek + Ogarnia + Doświadczenie +/-GT Powodzenia :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumu. 109 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Na tak ! +Mikro +Wiek +Ogarniasz +Ziomek - GT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 GT to Twoja pięta achillesowa w podaniu. Dnia 18.08.2017 o 15:06, StyX napisał: -GT Dnia 18.08.2017 o 15:58, Meduza napisał: -/+GT Dnia 18.08.2017 o 18:08, Nemo. Kaneke. napisał: a widzę, że na jb akurat ma dobre gt. 9 godzin temu, Dr.Wiadro napisał: +/-GT W dniu, w którym on złożył podanie, a wy się wypowiadaliście on miał przegrane w 2 dniach po przerwie 30 dni (bo tyle akurat pokazuje GT) jakiś przyzwoity czas, a wy piszecie, że GT spoko, mogło być lepsze, ale jeba*. No kurw* nie mam pytań. Zobaczcie GT @GrzegorzxD na tle całego miesiąca i wtedy możecie się wypowiadać, że GT jest spoko i gościowi zależy na serwerze. Dnia 18.08.2017 o 15:58, Meduza napisał: @King of Lions Tropel zna komendy amx i ma dużo czasu także widze problem w twojej wypowiedzi. Serwer FFA jest prawie opustoszały więc tam nie ma co robić właściwie. Skoro serwer FFA jest opustoszały i ma problemy to po to jest ten jeban* admin, żeby pomóc go rozkręcić, a nie wchodzić, kiedy są gracze, bo nareszcie można z kimś pograć. Wy dostajecie flagi, żeby pograć z kumplami i pochwalić się nimi, czy po to by rozkręcić serwer, angażować się w jego rozwój, społeczność i działać dla jego dobra? Postawa adminów csa 1.6 się znacząco zmieniła, bo jeszcze przed paru laty admini wiedzieli po co są i nie pisali takich farmazonów. @-_- Karol widzisz i nie grzmisz. Nie chcę widzieć tego typu zdań więcej w podaniach, przynajmniej nie tutaj, reszta opiekunów niech sobie robi co chce. A co do Ciebie bezpośrednio Troplelek. Czas, który przegrałeś na JB w ostatnich paru dniach, no co tu dużo gadać - jest rewelacyjny, ale dla mnie to za mało. Widać, że Ci zależy na serwerze w jakimś tam stopniu, angażujesz się pomagasz, ale chcę mieć gwarancję, że pograsz, a nie pójdziesz w siną dal po 2 tygodniach, bo Ci się znudzi, więc te podanie odrzucam. Złóż je za tydzień, półtorej - utrzymuj zainteresowanie serwerem oraz tak ładne GT jak te przez parę dni. Wtedy przyjmę Cię nawet bez okresów próbnych. Powodzenia. 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi