Zimny. 415 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 (edytowane) 1. Nick: No Chance' 凸(ツ)凸 2. Imię: Kuba 3. Wiek: 16 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka (tak/nie): Nie, donator na forum + 60dni vipa na serwerze. 7. Link do swojego GameMe: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/692600 8. Parę słów o sobie: Zwe sie Kuba, interesuje się informatyką, większość wolnego czasu(gdy nie gram na dr), spędzam ucząc się programować, dobierać a nawet składać komputery dla rodziny. Lubię także wyjść z kolegami na "miasto" i zjeść coś dobrego. Często chodzę na siłownie w godzinach wieczornych. Lubie muzykę, z "ostrym pie***ciem" 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Chyba smiało mogę powiedzieć ze jestem jedną z najaktywniejszych osób na serwerze. Często gdy na nim jestem, nie ma admina, a zdarzają się rożne sytuacje. 10. Steam_ID: STEAM_0:0:111117839 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1-3h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze: 15;30-21.30 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Z 2000 godzin 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, nawet na tym serwerze. ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) @TomeK. Zacznijmy od początku "Często widziałem i słyszałem różnego typu przekleństwa, a nawet obrazę. ", często widziałeś przekleństwa? Proszę podaj mi link do demka, w którym przeklinam więcej niż 2/3 razy na mapę, przytoczę ci pewien punkt z regulaminu: "1.10 Zabronione jest nadużywanie wulgaryzmów." NADUŻYWANIE. Lecimy dalej, skracam? Podaj mi link do demka oprócz snowdreama, co skróciłem, bo wróciłem na serwer po miesiecznej przerwie i nie wiedziałem co można a czego nie. Tyle z mojej strony, czekam na linki do demek. @TomeK. Samobójstwo w tt, również stało się 2 dni po moim powrocie na serwer, zabiłem się bo nie widziałem że gdy skacze z rampy dostaje obrażenia, cóż zdarza się. Od tamtad po dzień dzisiejszy taka sytuacja nie miała miejsca. Dokladnie, 2 razy, podasz więcej map na których skrócilem? + dalej czekam na linki do demek gdzie nadmiernie przeklinam i skracam. @TomeK.Rozumiem, że już nie dostane odpowiedzi? @ムxム ToxicRew Wypowiadasz się o łamaniu regulaminu, chodź ani razu nie wbiles na ten serwer? Nie znasz kompletnie sytuacji, a się wypowiadasz. Dowód na to, że nie było go na serwerze https://classicffa.gameme.com/search?q=STEAM_0%3A1%3A105551812&si=players&rc=all&x=29&y=13 Edytowane 20 Października 2017 przez No Chance 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
____ 629 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 (edytowane) Często widziałem i słyszałem różnego typu przekleństwa, a nawet obrazę. Screen wyżej jest dowodem w skardze, która dalej jest nie rozpatrzona. Prócz braku kultury, łamiesz regulamin skracając pułapki. Admin powinien uczyć regulaminu, a nie sam go łamać. Jak narazie jestem na Nie Popraw zachowanie i złóż podanie ponownie. Według mnie admin nie powinien w ogóle przeklinać. I zapomniałem o twoim samobójstwie w tt, s na snowdreamie skróciłeś 2 razy, gdzie tylko raz zostałeś ukarany. Proszę: http://deathruncsgo.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:0:111117839&Submit Edytowane 14 Października 2017 przez TomeK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hepi 88 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Jestem na Tak, -mutacja -miło się z Tobą konwersuje :v -osobiście JA jeszcze nigdy nie słyszałem byś kogoś obrażał -przyda się kolejny admin. Słowem końca, nawet jeśli użył jakiegoś wulgaryzmu to nie znaczy że trzeba go od razu skreślać. Każdemu może coś pójść nie tak i się zdenerwuje. To tyle z mojej strony. Jeszcze raz na Tak, yo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 (edytowane) Jestem na tak, mimo tych rzeczy, które zarzuca kandydatowi Tomek, ponieważ jest aktywny, regularnie przebywa na serwerze, ogarnięty, jest komunikatywny, a wiadomo, jako admin raczej człowiek myślący się pilnuje, tak samo jak pilnuje porządku. Nie mam żadnych zastrzeżeń do jego zachowania na serwerze w ostatnim czasie. Dodatkowo przebywa na serwerze w godzinach, gdzie często nie ma żadnego admina, a jest sporo graczy. Uważam, że każdy zasługuje na swoją szansę. Edytowane 15 Października 2017 przez Esme 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 (edytowane) Każdy (no prawie) powinien dostać swoją szansę! TomeK również pomimo swoich wcześniejszych przewinień ją dostał, więc czemu ty miałbyś jej nie otrzymać: -aktywny -ogarnięty -komunikatywny i przyda się kolejny admin NA TAK Edytowane 15 Października 2017 przez Araaab 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ムxム ToxicRew 0 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 (edytowane) Jestem na nie Niby wszystko jest spoko ale samo łamanie regulaminu jest jak dla mnie złe jeśli ktoś chce być adminem. Edytowane 15 Października 2017 przez ムxム ToxicRew 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deusik 69 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 (edytowane) Jestem na Tak miły aktywny ogarnięty ma 16 lat Edytowane 18 Października 2017 przez baranek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Października 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi