Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Parę informacji o zmianach na serwerze Zmieniono plugin odpowiedzialny za ESP (na razie zablokowany przez problemy z SV/VAR) Dodano limit ogólny (3 AWP na drużynę) dla każdego, nawet VIP Napisano VIP od nowa + dodano warunek, że jeśli gracz posiadał Molotov, to dostaje go wraz z resztą czyli FB,HE,SMOKE Dodano adminom dostęp do oglądania każdego Gracze którzy posiadają maksymalną rangę, otrzymują co rundę healthshot 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvasek 164 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 (edytowane) Bład z kosami, jako vip nie moge wybrac kosy dla vipa :V + mialem przerwe na serwerze i kiedyś był "healshot" z tego co zauwazylem to gracze go mają a ja go nie mam xD Edytowane 22 Grudnia 2018 przez Kvasek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin 327 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 W dniu 22.12.2018 o 00:35, Kvasek napisał: Bład z kosami, jako vip nie moge wybrac kosy dla vipa :V To z tego co wiem już wyjaśnione. Jak nie napisz do mnie W dniu 22.12.2018 o 00:35, Kvasek napisał: + mialem przerwe na serwerze i kiedyś był "healshot" z tego co zauwazylem to gracze go mają a ja go nie mam xD Jak możesz przeczytać wyżej W dniu 10.12.2018 o 00:55, -_- napisał: Gracze którzy posiadają maksymalną rangę, otrzymują co rundę healthshot a dodatkowo napisałem to w tym temacie, jakie zmiany się zadziały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin 327 Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Czekamy na wasze propozycje oraz zgłoszenia co do błędów na serwerze Najaktywniejsze osoby będą nagradzane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deska 37 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Powrót starych rang, czyli przy nicku zamiast napisu np:LEM był obrazek rangi jak w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 39 minut temu, imAjs. napisał: Powrót starych rang, czyli przy nicku zamiast napisu np:LEM był obrazek rangi jak w grze tamte rangi nie mogą powrócić bo powodowały wiele błędów na serwerze ;v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grand_ 82 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 (edytowane) 2 godziny temu, imAjs. napisał: Powrót starych rang, czyli przy nicku zamiast napisu np:LEM był obrazek rangi jak w grze 1 godzinę temu, Peter napisał: tamte rangi nie mogą powrócić bo powodowały wiele błędów na serwerze ;v Aktualnie @-_- pisze nowy plugin na rangi, żeby przywrócić je do tych jak z mm Edytowane 16 Kwietnia 2019 przez Grand512 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 21 godzin temu, Peter napisał: tamte rangi nie mogą powrócić bo powodowały wiele błędów na serwerze ;v 21 godzin temu, imAjs. napisał: Powrót starych rang, czyli przy nicku zamiast napisu np:LEM był obrazek rangi jak w grze Nowa wersja jest już gotowa. Zostały przepisane na nowo Od teraz pierwsze sprawdzenie jest po wejściu i pojawia się taka informacja Potem za każdym razem gdy zdobędziemy fraga, sprawdza czy kwalifikuje się pod awans. Jeśli tak, to wywołuje dźwięk awansu (taki jak na NDM) i pojawia się info w HINT. Niestety, na ten moment topka sama w sobie (pobierana z komendy top10) nie jest możliwa, bo gameme dla top10 nie udostępnia fragów 😕 Co do ss -> pojawiły się informacje skąd zaczerpnięty pomysł na takie coś. Podobny sposób był na DR i pomysł podesłał mi @Zimny., a że ładnie to wygląda, to użyłem to też tutaj, tak by pasowało do rang. 4 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi