Kubaciszew 17 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Proponuje by zrobic ze khazara moze obic do 1 hp ale nie zabija skillem. Gra bez sensu jest jak taki khazara full int podchodzi i zabija kazdego na strzala. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeowTO 8 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Nie zgadzam sie z tym kompletnie bo wtedy trzeba bypoby to samo wprowadzic demonologowi durielowi i tym podobnym ale proponuje poprawic animacje palenia sie zeby nie bylo jej widac bo na przyklad wtedy ninje widac i zeby przeciwnik cos widzial bo ten ogien strasznie utrudnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Hades 60 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Pograj sobie khazrą i wbij ten 20 poziom (w ciągu 1 mapy da sie wbić) i spróbuj kogoś zabić. Uwierz mi że wcale nie jest tak łatwo zabić kogoś mając 120hp. A ta klasa poza falą nic więcej nie ma. PS jeszcze mam mam full int a nazekać to będziesz mógł jak dodatkowo dam w adrenalinę XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Marca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 21 godzin temu, MeowTO napisał: Nie zgadzam sie z tym kompletnie bo wtedy trzeba bypoby to samo wprowadzic demonologowi durielowi i tym podobnym ale proponuje poprawic animacje palenia sie zeby nie bylo jej widac bo na przyklad wtedy ninje widac i zeby przeciwnik cos widzial bo ten ogien strasznie utrudnia Efekt podpalenia jest z samej opcji gry, a więc nie ustalany przeze mnie i uważam, że głupotą byłoby to usuwać. Przecież to podpalenie, a gdy gracz się pali, to się pali, to nie trucizna ;d Reszty nie bardzo rozumiem, ta klasa nie jest jakoś super mocna. To wszystko zależy od lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTASIK 82 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 W dniu 5.03.2018 o 17:15, Kubaciszew napisał: Proponuje by zrobic ze khazara moze obic do 1 hp ale nie zabija skillem. Gra bez sensu jest jak taki khazara full int podchodzi i zabija kazdego na strzala. Kompletna głupota, przecież na 30 lvlu khazra ile Ci zabierze, ze 160 dmg z tego? - oczywiście jeśli ma wszystko dane w inteligencję, no i patrz, za to wtedy gość na tej klasie ma tylko +/-130hp, więc jest na strzała w głowę. W dniu 5.03.2018 o 17:25, MeowTO napisał: proponuje poprawic animacje palenia sie zeby nie bylo jej widac bo na przyklad wtedy ninje widac i zeby przeciwnik cos widzial bo ten ogien strasznie utrudnia To jest właśnie kolejna ZALETA tej klasy. Ta klasa jest dobra, ale trzeba umieć nią grać, w sumie jak każda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Marca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Ja już napisałem coś na temat tej klasy, więc zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi