Kubaciszew 17 Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 Proponuje by zrobic ze khazara moze obic do 1 hp ale nie zabija skillem. Gra bez sensu jest jak taki khazara full int podchodzi i zabija kazdego na strzala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeowTO 8 Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 Nie zgadzam sie z tym kompletnie bo wtedy trzeba bypoby to samo wprowadzic demonologowi durielowi i tym podobnym ale proponuje poprawic animacje palenia sie zeby nie bylo jej widac bo na przyklad wtedy ninje widac i zeby przeciwnik cos widzial bo ten ogien strasznie utrudnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Hades 60 Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 Pograj sobie khazrą i wbij ten 20 poziom (w ciągu 1 mapy da sie wbić) i spróbuj kogoś zabić. Uwierz mi że wcale nie jest tak łatwo zabić kogoś mając 120hp. A ta klasa poza falą nic więcej nie ma. PS jeszcze mam mam full int a nazekać to będziesz mógł jak dodatkowo dam w adrenalinę XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,528 Posted March 6, 2018 Root Share Posted March 6, 2018 21 godzin temu, MeowTO napisał: Nie zgadzam sie z tym kompletnie bo wtedy trzeba bypoby to samo wprowadzic demonologowi durielowi i tym podobnym ale proponuje poprawic animacje palenia sie zeby nie bylo jej widac bo na przyklad wtedy ninje widac i zeby przeciwnik cos widzial bo ten ogien strasznie utrudnia Efekt podpalenia jest z samej opcji gry, a więc nie ustalany przeze mnie i uważam, że głupotą byłoby to usuwać. Przecież to podpalenie, a gdy gracz się pali, to się pali, to nie trucizna ;d Reszty nie bardzo rozumiem, ta klasa nie jest jakoś super mocna. To wszystko zależy od lvl Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOJTASIK 82 Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 W dniu 5.03.2018 o 17:15, Kubaciszew napisał: Proponuje by zrobic ze khazara moze obic do 1 hp ale nie zabija skillem. Gra bez sensu jest jak taki khazara full int podchodzi i zabija kazdego na strzala. Kompletna głupota, przecież na 30 lvlu khazra ile Ci zabierze, ze 160 dmg z tego? - oczywiście jeśli ma wszystko dane w inteligencję, no i patrz, za to wtedy gość na tej klasie ma tylko +/-130hp, więc jest na strzała w głowę. W dniu 5.03.2018 o 17:25, MeowTO napisał: proponuje poprawic animacje palenia sie zeby nie bylo jej widac bo na przyklad wtedy ninje widac i zeby przeciwnik cos widzial bo ten ogien strasznie utrudnia To jest właśnie kolejna ZALETA tej klasy. Ta klasa jest dobra, ale trzeba umieć nią grać, w sumie jak każda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,528 Posted March 8, 2018 Root Share Posted March 8, 2018 Ja już napisałem coś na temat tej klasy, więc zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts