Kubaciszew 17 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Proponuje by dodac dla nekromanty 10% na wydropienie itemu z odessania/wskrzeszenia oraz 0,1% na wydropienie runy przy odessaniu/wskrzeszaniu. Byłoby to fajne urozmaicenie i napewno wiecej graczy zaczelo by nekromanta grac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Hades 60 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 +10hp za wskrzeszenie/odessanie dla całego teamu. Nekromanta to już jest dobra klasa tylko nikt o tym nie wie, bardzo szybko się expi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubaciszew 17 Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 1 minutę temu, _Hades napisał: +10hp za wskrzeszenie/odessanie dla całego teamu. Nekromanta to już jest dobra klasa tylko nikt o tym nie wie, bardzo szybko się expi. Wiem ze dobra ale do teamworku a ludzie na serwie po fragi leca i na necro sie trudno robi questy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTASIK 82 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Ta klasa jak dla mnie jest już OP. Jak dla mnie jest za krótki czas ładowania na niej na nożu, bo jak ma rune obsidian to HP sobie ładuje przez 2 sekundy na nożu, a jak jeszcze ją ulepszy? To kosa. Oczywiście jestem na nie, bo ma sporo ciekawych umiejętności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Marca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 W dniu 5.03.2018 o 19:26, Kubaciszew napisał: Wiem ze dobra ale do teamworku a ludzie na serwie po fragi leca i na necro sie trudno robi questy dlatego coś trzeba zrobić by ludzie grali bardziej teamowo, a nie osobno. Jest to ciężkie, niemal niemożliwe, ale w sytuacji gdy na serwerze będzie grać te 25 osób, 2-3 takie klas mogą więcej zdziałać. Uważam, że klasa jest dobra, ale sprawdzę jeszcze sobie jej wskrzeszenie, a raczej to co za to dostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi