Skocz do zawartości

Kubaciszew

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel

Uważam to jedyna zmiana, którą można jako tako przyjąć. Mianowicie strzał w HS po prostu by nie odbijał DMG (ale nie przechodziłby), ale wolałbym by wypowiedziało się więcej osób.

8 sek ładuje się te pancerze, a i tak nie odbijają 100% dmg i jeszcze głowy miały by nie odbić. Lustrzane pancerze to dobra kontra na globali którzy po głowie biją (silvery maja jakieś szanse przynajmniej), przelicznik int dla kuli na 1.2 byłoby idealnie.

Jestem na Nie !!! Kolejna bzdura która nie powinna mięć miejsca ... Kuba gra paladynem i dlatego ciągle jest płacz bo gdy się naładuje to pada ... Zacznij grać  magiem albo durielem to nie będziesz tak padał .

Dacie spokój kiedyś z tym nihlathakiem? Ja nim już nie gram, a grając na tą klasę nie jest wcale tak ciężko.

Ja bym wrócił do identycznej wersji z 1.6 co do kuli, w sensie takim, że można tą kulę puszczać tylko na nóż + r, wtedy przynajmniej do nas nie strzela jak rzuca tą kulą, bo ma nóż w łapie.

Nikt na 1.6 NIGDY nic nie wspomniał o tej klasie, a jest identyczna prawie. 

Gram paladynem i dlatego placze. Masz racje. Ale to totalnie traci sens jak ja jak mam pociski to zbicie pancerzu obija mnie do 10-40 hp. Wiec chociaz chce by w heada byl  mniejszy dmg tak z 70% bo to nie ma sensu jak trafie HS i odbija mi -200 takto by bylo -140 jakies bo czesto przy full auto wpada head i tego nie przezywam. A co do hadesa to ja mam silvera i jakos trafiam heady.

Edytowane przez Kubaciszew

Tutaj klasa goni klasę ... anty klasą na nihlathaka jest zniewolony . Dla mnie temat do zamknięcia bo co chwile jest to samo ... każdy chce zrobić serwer pod klase która gra a to nie na tym ma polegać.

4 godziny temu, Kubaciszew napisał:

-_- to ja prosze cie daj to ze HS tylko redukuje a nie odbija

Bo grasz paladynem i ładujesz pociski, które napierdzielają w głowę? Mądrze..

4 godziny temu, -_- napisał:

Uważam to jedyna zmiana, którą można jako tako przyjąć. Mianowicie strzał w HS po prostu by nie odbijał DMG (ale nie przechodziłby), ale wolałbym by wypowiedziało się więcej osób.

1 godzinę temu, Kubaciszew napisał:

Gram paladynem i dlatego placze. Masz racje. Ale to totalnie traci sens jak ja jak mam pociski to zbicie pancerzu obija mnie do 10-40 hp. Wiec chociaz chce by w heada byl  mniejszy dmg tak z 70% bo to nie ma sensu jak trafie HS i odbija mi -200 takto by bylo -140 jakies bo czesto przy full auto wpada head i tego nie przezywam. A co do hadesa to ja mam silvera i jakos trafiam heady.

Mi się już na prawdę rzygać chce jak patrzę, na niektóre posty. Odpier*alacie taką manianę, chcecie robić jakieś kontry ( jedną już zrobiliście na zniewolonym ), ten mod był tworzony i przemyślany we wszystkich aspektach, edytowanie teraz klas to jest kompletny nonsens bo wszystko zacznie się pieprzyć. Uważam, że niepotrzebnie większość klas była ruszana, powinny zostać jak było na silniku 1.6, a nie zbędne edycje i wieczne narzekanie, uważam że wtedy był najlepszy balans klas, bo opiekując się tym serwerem przez ponad rok, nie słyszałem ANI JEDNEJ SKARGI NA BRAK BALANSU.

Jednym słowem mówiąc, jako weteran tego moda stwiedzam, że większość nie ma bladego pojęcia na czym polega ten mod, mówiąc za przeproszeniem bierze mnie kurwica jak czytam niektóre posty. Grasz paladynem to chcesz mu redukować odbicia w głowę, bo umierasz jak w niego strzelasz, to gościu jest diablomod, jedna klasa jest lepsza na drugą, a na trzecią już niestety jest gorsza, tak było jest i będzie. Zaraz przyjdzie gość co gra ninją i powie, żeby zabrać magowi naświetlanie ninjy, następnie przyjdzie imp i zacznie płakać, że demonolog wyrzuca broń A JA TYLKO ZMIENIAM NA NÓŻ, tu jest różnorodność klas i każda ma inne umiejętności i każda z klas jest lepsza na jedną klasę, a gorsza na drugą. 

Prosicie mnie o wypowiedzi na ten temat, a znacie moje zdanie, ja się nie zamierzam już wkur*iać i produkować, bo mnie krew zalewa jak pieprzycie o tych klasach, nauczcie się grać swoją klasą i zrozumcie to, że jesteście na x klase lepsi, a na y gorsi ( że tak to ujmę ).

I zgadzam się z leśnym każdy tu chce robić klasy pod siebie, ja powiem tyle, balansu nie ma właśnie przez WAS graczy i tylko i wyłącznie w waszych głowach.

OSTATECZNIE POWIEM, ŻE CO DO TEJ KLASY WIDZĘ JEDNĄ ZMIANĘ, WYCOFAĆ DZIAŁANIE SM_SKILL NA KULE NIEBIOS I POWRÓT DO UŻYCIA NÓŻ + R, WYJASNIŁEM WYŻEJ I JESLI PRZELICZNIK INTA JEST AKTUALNIE INNY NIŻ NA 1.6 -> POWRÓT DO 1.6.

Edytowane przez WOJTASIK
  • Like 1

A teraz prosze -_- lub jakiegos moderatora by zamknal ten temat. Nie ma sensu dalej drazyc tematu jak beda siee tylko powtarzac te same rzeczy. Kontre juz mam a mianowicie Pochodnia piekielnego ognia + shotgun i juz ta klasa to totalne dno. Pozdro.

• Like 1

• Właściciel

Ja mam taką prośbę, a zarazem swego rodzaju nagrodę dla osób, które chciałyby poświęcić trochę swojego czasu.

W dziale z informacjami mogłyby powstawać ogólne opisy danych klas i informacje jak dokładnie je rozwijać i jakie itemy/rune mieć, itd itd.

Oczywiście wiem, że wiele osób nie robi nic za darmo, a więc każdy z takich poradników (JEDEN TEMAT = JEDNA KLASA) będzie oceniany przez ludzi, a następnie przeze mnie i nagradzany. Nie ma stałej wartości nagrody, bo to zależeć będzie od opisania danej klasy.

Nagrodą mogą być wszystkie usługi ze sklepu SMS (!sklepsms).

Może to Was jakoś zachęci, a tym samym pomoże nowym graczom.

Każdy poradnik, opis, cokolwiek co pomoże nowym graczom, a także nawet stałym graczom obyć się z danym tematem, zostanie nagrodzony i być może to spowoduej, iż ludzie będą częściej zaglądać w dział NDM

• -_- zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności