ziomm 164 Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 1. Nick: Cwaniaczek 2. Imię: Bartłomiej 3. Wiek: 18 lat 4. Znajomość Sourcebans (1-10): admina na serwerze cs go jeszcze nie miałem (tylko 1.6), ale pisałem o tym z Wojtasem i myślę, że dam radę. 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): kupiłem VIP-a, ale jak trzeba to mogę zapłacić składkę. 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/756840 8. Parę słów o sobie **: Witam, lubię sport, czytać książki i grać w gry. Po długiej nieobecności na sieci wracam na NDM :). 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Dosyć dużo gram na serwerze i zauważyłem, że jest mało adminów i czasami panuje chaos na serwerze. Chciałbym pomóc w ogarnięciu serwera ;p. 10. Steam_ID: STEAM_1:1:2222159 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: codziennie jakieś 3 godziny 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze od 16 do 22, weekendy 10-23 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: gram od 2013, miałem trochę przerw. Liczba spędzonych godzin w grze: ponad 1500 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak jak wyżej kilkakrotnie na serwerach 1.6 (nawet na classicu i chyba nie było ze mną problemów :p) ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśny 36 Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Jestem na TAK+ ogarnięty +spokojny + spędza chyba najwięcej czasu na serwie z wszystkich graczy #nolife + Miałeś admina to znaczy że nie odwalasz nie wiadomo czego co można też wnioskować z twojego codziennego zachowania . Komend bardzo łatwo się nauczyć a dla leniwych sm_admin coś jak amxmodmenu Na chwile obecną bardzo dużo czasu spędzam na manewrach i nie ma mnie w domu a także na serwerze jestem gdy otrzymuje na pw wiadomość że ktoś łamie regulamin albo trzeba sprawdzić nowe rzeczy dodane przez @-_- i dlatego jak najszybsze powitanie ciebie w gronie administracji tylko by pomogło NDM . Pozdrawiam Leśny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTASIK 82 Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Czekałem dlugo aż ktoś normalny napiszę podanie. Zaraz mam koniec roku, maturę, więc szykuje mi się trochę poprawek i nauki. Leśny ostatnio też kiepsko z czasem więc jak najbardziej się nam przydasz. Jesteś spokojny, ułożony i grasz praktycznie cały czas, nic tylko brać. Bardzo odpowiednia osoba na to stanowisko. Widzę że się mnie posłuchałes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Otwarta jest szybka rekrutacja, a piszesz tutaj xD https://classicffa.gameme.com/player_histories/sessions/756840 Czas gry zadowalający - przyjęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi