Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Marca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 W tym temacie będą poruszane kwestie związane z klasą Nekromanta na serwerze New Diablo Mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśny 36 Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Jestem za tym żeby nekromanta wskrzeszał losową osobę na mapie (obojętnie gdzie się znajduje) myślę że pomogło by to zmniejszyć liczbę osób które by się bugowały po wskrzeszeniu i zwiększyły by rozgrywki teamowe na serwerze . Jeżeli projekt by wszedł trzeba by było zwiększyć również czas wskrzeszania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maxx Speed Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Godzinę temu, Leśny napisał: Jestem za tym żeby nekromanta wskrzeszał losową osobę na mapie (obojętnie gdzie się znajduje) myślę że pomogło by to zmniejszyć liczbę osób które by się bugowały po wskrzeszeniu i zwiększyły by rozgrywki teamowe na serwerze . Jeżeli projekt by wszedł trzeba by było zwiększyć również czas wskrzeszania. Na Tak ale liczba nie moze przekroczyć np 3 osob bo taki nekromanta bedzie tylko stać Lub ustawic liczbe wskrzeszeń na np 6 ale wtedy mozna trafic na wroga i zostanie on tylko wyssany Trzeba bedzie zmienic z wskrzeszenie z skilla na noż a leczenie na skill Po uzyciu sm skill leczy siebie i sojuszników 20 hp+ 1 int Lub stałe leczenie 40 hp A cd np 8 sekund Propozycja Leśnego + moje rozbudowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAUPISZON 90 Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 (edytowane) Ja proponuję: Gdy zginie ma 10% szans na odrodzenie się Edytowane 18 Marca 2018 przez Shadow #RoadToSilver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maxx Speed Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 2 godziny temu, Shadow #RoadToSilver napisał: Ja proponuję: Gdy zginie ma 10% szans na odrodzenie się Od tego masz pare itemow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubaciszew 17 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 (edytowane) A moze dac ze za odessanie 1 osoby moze 1 wskrzesic? Mysle ze fajne urozmaicenie i wtedy nie bedzie napewno kampic. + Te np 10% na item ze odessania/wksrzeszenia i 0,1% na rune Edytowane 20 Marca 2018 przez Kubaciszew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśny 36 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 A ja mam lepszy pomysł. Niech wskrzesza tak jak teraz. Ale osoby które wskrzesił będą zdobywały exp dla niego a nie dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeowTO 8 Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Nie nekro za szybko by sie ekspilo juz teraz nekro najlatwiej wbijac lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maxx Speed Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Nie powiedziałbym ze szybko sie expi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 W dniu 20.03.2018 o 17:44, Leśny napisał: A ja mam lepszy pomysł. Niech wskrzesza tak jak teraz. Ale osoby które wskrzesił będą zdobywały exp dla niego a nie dla siebie. Jak już, to bardziej bym zrobił to na zasadzie danego expa z nich, np: 50% nekro, 50% gracz, ale tutaj też potrzebuje większej ilości głosów graczy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maxx Speed Opublikowano 22 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Wg mnie trzeba zrobic ankiety i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAUPISZON 90 Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Proponuję dodać że po wskrzeszniu jak będziemy stać 4 sek w bezruchu tępa nas na spawna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Hades 60 Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Jeśli się wskrzesza to jak wiadomo w niskich pomieszczeniach ludzie się blokują w suficie, może w końcu by tak zmniejszyć wysokość respu po wskrzeszeniu (przy itemku na wskrzeszenie od razu też można to zmienić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Marca 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Wejdzie update do tego wskrzeszenia, ale trzeba będzie go sprawdzić W dniu 23.03.2018 o 14:40, Shadow #RoadToSilver napisał: Proponuję dodać że po wskrzeszniu jak będziemy stać 4 sek w bezruchu tępa nas na spawna Nie rozumiem. Kogo? Gracza wskrzeszonego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAUPISZON 90 Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 2 minuty temu, -_- napisał: Wejdzie update do tego wskrzeszenia, ale trzeba będzie go sprawdzić Nie rozumiem. Kogo? Gracza wskrzeszonego? No tak bo czasami się buguja Kiedy serw wróci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Marca 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 No to właśnie tak to będzie działać. Napisałem wyżej xD Co do serwera, to kończę już poprawki i idę przetestować parę rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red Eagle 2 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Aktualny wygląd + moje propozycje Nekromanta Posiada zdolnosc wysysania energii z wrogow zyskujac 40 HP Za wskrzeszanie kolegow oraz wsysanie swoich ofiar zyskuje doswiadczenie Ma 1/7 szans ze przy trafieniu wroga wyssie z niego 10 hp Gdy załaduje się na nożu, leczy pobliskich sojuszników w tym siebie (25HP) Wiem, że się przewijało ale i tak dodałbym szansę na odrodzenie się, 10-15% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAUPISZON 90 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) Dodanie możliwości strzelania podczas wskrzeszenia lub przerwania I dalej powiem żeby dodać mu szanse na odrodzenie się po śmierci Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez Shadow #RoadToSilver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 No to wtedy mu się zbuguje animacja xD Zresztą to nie miałoby sensu, bo wtedy ta reanimacja byłąby taka sztuczna Też myślałem nad tym odrodzeniem, ale tak jak wspomniałem, tutaj potrzeba więcej osób, to raz, a dwa, widzę sporą aktywność tą klasą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAUPISZON 90 Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Więc wracam do tego szansa na odrodzenie 1/8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 15 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Te odrodzenie jest z 1 strony dobre a z 2 nie. (Złe) 1 Mozesz mieć 300hp + !sklep + odrodzenie = 900hp 2.- np odrodzisz sie masz glocka/ usps a ktos na tobie fraguje bo nie masz praktycznie szans z ak/ m4 (dobre) 1 będzie bardziej grała teamowo ( jak wskrzeszasz kogoś a ktos cie strzela to nie masz szans na obronienie się ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 15 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 To nekromanta jest taki słaby, że chcesz go ulepszać? Według mnie ma dosyć duże zalety (szybszy exp niż inne klasy dzięki ożywianiu) plus leczenia dzięki lądowaniu na nożu, wyżej wspomnianym ożywianiu i szansy kradzieży życia wroga. Więc raczej nie ma sensu dodawać do tego szansy na odrodzenie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 a może podczas wksrzeszania niech nekro ma aure która redukuje mu 25/30% dmg bo zawsze gine kiedy probuje kogos wskrzesic a nie da sie podczas wymiany ognia wskrzeszac swoich bo zginiesz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 W dniu 1.04.2020 o 00:05, SharMx1337 napisał: a może podczas wksrzeszania niech nekro ma aure która redukuje mu 25/30% dmg bo zawsze gine kiedy probuje kogos wskrzesic a nie da sie podczas wymiany ognia wskrzeszac swoich bo zginiesz zapiszę sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 czy jest mozliwość zeby osoby wkrzeszone dostawały jakąś broń? typu mac10 mp9 bo jak ludzi wskrzeszam to są oni freekilami bo mają tylko glocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi