56489 88 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 W dniu 27.04.2020 o 03:39, -_- napisał: Czekam na komentarze reszty graczy, ponieważ jest to dość duża zmiana - żeby nie było akcji po zmianie i wgraniu tego Małe zainteresowanie klasa, pewnie dlatego, że tylko ja i ty ją posiadamy ale 2 lajki są wiec? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Jeżeli nie ma innych komentarzy, to uznaje, że reszta się zgadza 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
56489 88 Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Nie powinno być tak, ze jak jestem naładowany to odbijam co odbijam i sam nic nie dostaje? Jak u barby tylko z tym odbiciem, ze nic nie dostaje dmg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Nie i pisałem Ci to na Steam 75% odbija, 25% przechodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamuiKirito 34 Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Chciałbym Zaproponować zmianę taką że by wymienić w ulepszeniu za manę +5 dmg do Kuli Niebios a wstawić Obniżenie Cooldownu Ładowania w stawić w jakiejś miare rozsądnej cenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 18 godzin temu, KamuiKirito napisał: Chciałbym Zaproponować zmianę taką że by wymienić w ulepszeniu za manę +5 dmg do Kuli Niebios a wstawić Obniżenie Cooldownu Ładowania w stawić w jakiejś miare rozsądnej cenie Napisałeś "ładowania", czyli chodzi CI o ładowanie Pancerza? Jeśli tak, to jest to niemożliwe do wykonania, ponieważ w grze jest runa Obsydian, która przy full daje -3s. Jeżeli ładuje się 8 sekund, to już masz 5s. Załóżmy, że można 2 razy ulepszyć, to masz kolejne 2 sekundy, co daje już 3 sekundy, a to naprawdę krótki czas ładowania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi