Skocz do zawartości

[Zgłaszamy] Błędy / Bugi

Gokuś

Rekomendowane odpowiedzi

Perk Buty Zwinnego jest totalnie zbugowany na klasie Komandos. Po zdobyciu itemka na tej klasie, postac biega kilkakrotnie razy wolniej niz normalnie , a po wcisnieciu shifta wydaje mi sie że dalej nie biega szybciej niż zwykly komandos na full kondycji bez perka. Moze ten perk powinien dzialac na zasadzie, że jak wciskamy shift, to w tym czasie mamy jakby +80 czy ileś kondycji? O ile da sie to zrobic. 

Druga rzecz dotyczy misji na dołączenie lub stworzenie klanu. Powinienem to napisac w propozycjach ogólnych ale nie chce robic spamu. Otoz moim zdaniem tę misję trzeba przesunac dalej, poniewaz w momencie gdy do niej dojdziemy, mamy okolo 40 lvla. Dzieje sie tak poniewaz teraz mamy trudniejsze expiene na poczatkowych lvlach. Ludzie notorycznie prosza by ktos ich dodal, ale wiadomo, jest kilka mocnych klanow walczacych o topke i nikt nie doda slabszego gracza ktory nie poswieca tyle czasu na gre co niektorzy. Majac 40 lvl nie moga tez sami zrobic klanu a misji z tego co mi sie wydaje nie da sie pominac. Wiadomo że mozna np dobic ten lvl misjami dla vip, ale trzeba pamietac ze nie kazdy go chce kupowac. Trzeba po prostu zmienic delikatnie kolejnosc podstawowych misji i tą na dolaczenie do klanu dac 5 czy 6 pozycji wyzej. Pozdrawiam :)

• Like 2
  • Uwielbiam 2

51 minut temu, Dezuli napisał:

Wywala ludziom cs'a przy zmianie mapy na mirage_winter i nuke_winter. pozdr

aztec_snow tez.

mnie też cały czas wywalało przy tych mapach, ale jak wczoraj usunąłem wszystkie mapy z folderu csgo to jak na razie mnie nie wywala 

więc jak kogoś wywala polecam usunąć wszystkie mapy albo te z nazwą mirage nuke, aztec, inferno 

• Like 1

Błąd znajduje się już na serwerze od dłuższego czasu, ale zauważyłem że nikt o nim nie napisał na forum. Otóż kiedy chcemy nominować mapę, a zostały już nominowane 3 mapy do głosowania, wyświetli się komunikat że wybrana przez nas mapa została już nominowana mimo, że tak nie jest. Proponuje po prostu zmienić informację na: Zostały już nominowane 3 mapy czy coś podobnego. Po prostu to może wprowadzać nowych graczy w błąd.

• Like 1

Naboje Pułkownika mają opis:
Zadają +5 DMG (+0.012 DMG/INT)

a powinny mieć opis Zadają +5 DMG (+0.12 DMG/INT).

Dziekuje.

Strzały z revolveru na klasie Szeryf, stoimy nieruchomo i strzelamy seria czasem 7/8 strzałów potrafi nie trafić nieruchomego przeciwnika a czasem co 3-4 strzał nie trafia. Jesli to zamierzony cel to ok w porządku, jesli bug to proszę o rozpatrzenie naprawy czy coś. Ale wiadomo, nie może być za łatwo imo czasem ciezko 2 razy trafic w goscia co stoi nieruchomo bo wywalam 5-6 strzalow a typ nie dostaje dmg ;/

12 godzin temu, rilu napisał:

Strzały z revolveru na klasie Szeryf, stoimy nieruchomo i strzelamy seria czasem 7/8 strzałów potrafi nie trafić nieruchomego przeciwnika a czasem co 3-4 strzał nie trafia. Jesli to zamierzony cel to ok w porządku, jesli bug to proszę o rozpatrzenie naprawy czy coś. Ale wiadomo, nie może być za łatwo imo czasem ciezko 2 razy trafic w goscia co stoi nieruchomo bo wywalam 5-6 strzalow a typ nie dostaje dmg ;/

COOO XD ???

Dobrze zrozumiałem ?? Proszisz nas o naprawę bo niby rewolwer nie trafia tam gdzie celujesz ?

To do valve pisz, a nie do nas

@rilu @Arestimate cieszę się, że udało się wyjaśnić, ale nadal nie rozumiem dlaczego mielibyśmy coś z tym zrobić. Nie ustalamy tutaj rozrzutu dla tej bronii, robi to gra, że tak to ujmę. 

Edytowane przez RyKoS

6 godzin temu, rilu napisał:

Obstawiam, że przez szybkostrzelność rewolwer ma rozrzut który trzeba opanowywać, co nie zdarza się przy normalnej rozgrywce.

• Like 3

11 godzin temu, RyKoS napisał:

COOO XD ???

Dobrze zrozumiałem ?? Proszisz nas o naprawę bo niby rewolwer nie trafia tam gdzie celujesz ?

To do valve pisz, a nie do nas

@Arestimate rozwiał moje wątpliwości dziękuje xD 

Klasa: Seryjny Zabójca
Bug: Posiadałem 136lvl na mapie cs_office2  okolo godziny 22:00  3/12/2020r. 
Zmieniłem sobie klase komenda /klasa na Dziadka Mroza, pograłem kilka rund po czym zginałem i wpisałem /klasa i powróciłem sobie na 136lvl Seryjny Zabójca.
zrespirem sie z mp7 i śnieżkami a nie z AK47 po czym biegłem sobie, zginałem i osunęło mi mój 136lvl z seryjnego.

Prosze o przywrócenie mojego lvl.

edit: Problem się naprawił po zmianie mapy.

ale i tak chce zgłosić:

Bug:  odnośnie mapy Neutron, wielu graczom się ona nie ładuje i wywala cs:go.

|

@-_- raz po zmianie.

Edytowane przez rilu
naprawilo się po zmianie mapy. sorki.

• Właściciel
18 godzin temu, rilu napisał:

Bug:  odnośnie mapy Neutron, wielu graczom się ona nie ładuje i wywala cs:go.

Nie ładuje i wywala ZAWSZE czy raz po zmianie?
To że niektóre mapy wyrzucają, to nie iwna serwera, a CS:GO (po wejściu panoramy)

https://github.com/ValveSoftware/csgo-osx-linux/issues/1965

@rilu no to pozostają dwie opcje

• Reconnect przy zmianie - czasem buguje się z workshopowymi
  • Usunięcie mapy
  • Poproszenie autora mapy o zaktualizowanie mapy (najlepszy)

Rodzaj Buga-(Klasa/Perk/Inne)

Klasa + Perk

Klasa: Kapitan Perk: Tarcza Fenixa 

Opis-(Co się dzieje z daną klasą,perkiem bądź inną rzeczą)

Gdy grając klasą kapitan ( ma wbudowaną neutralizacje pocisku na start ) ale jak dostaniemy perk Tarcza Fenixa która odbija pocisk ale nie instakill wtedy neutralizacja pocisku na instakill nie działa, sprawdziłem to na mapie gdy dostałem taki perk, nie ruszałem się przez całą mapę aż Dezuli nie przybiegł na respa i strzelił Juanem mi w głowe i zabił odrazu bo neutralizacja nie zadziałała, nie było to tylko w tym przypadku tylko pare razy pod rząd, gdzie np po zabiciu na czacie pokazało mi, że dostałem neutralizację po czym dostaje instakilla i padam

4 minuty temu, Rypupypu napisał:

Rodzaj Buga-(Klasa/Perk/Inne)

Klasa + Perk

Klasa: Kapitan Perk: Tarcza Fenixa 

Opis-(Co się dzieje z daną klasą,perkiem bądź inną rzeczą)

Gdy grając klasą kapitan ( ma wbudowaną neutralizacje pocisku na start ) ale jak dostaniemy perk Tarcza Fenixa która odbija pocisk ale nie instakill wtedy neutralizacja pocisku na instakill nie działa, sprawdziłem to na mapie gdy dostałem taki perk, nie ruszałem się przez całą mapę aż Dezuli nie przybiegł na respa i strzelił Juanem mi w głowe i zabił odrazu bo neutralizacja nie zadziałała, nie było to tylko w tym przypadku tylko pare razy pod rząd, gdzie np po zabiciu na czacie pokazało mi, że dostałem neutralizację po czym dostaje instakilla i padam

Ponieważ Kapitan nie odbija Instakilli.
Bóg Deagla ma 1/1 w głowę.
I mając Betonowa Głowę/Tarcze Fenixa czy grająć Kapitanem on zabije Cię 1/1 gdyż jest to INSTAKILL  100% zabicie, a Kapitan 'neutralizuje' pociski zwykłe. Tak samo jeśli ktoś gra Navil Sail i walnie Cię scoutem to nie dostajesz dmg (1pocisk), ale gdy ktoś walnie cie scoutem z perku "scout" to dostaniesz te 140-192dmg czy coś takiego.

Edytowane przez rilu

Klasa: Thorne
Opis buga: Czasem po trafieniu przeciwnika on nie krwawi. (nie ma Ticków po 15dmg.) 
Zauważyłem, że klasę Navil Sail nie łapie to i owszem żył, nawet się spytałem go czy krwawił mówi ze nie.
Bóg Deagla z właczona umiejętnościa również nie łapie.

Black Fire również nie łapie go krwawienie.

obraz.png.5332a9222246d55f45d18f4bb831538f.png-

nie dostał 15dmg.

Edytowane przez rilu
dodanie arugmentow

6 minut temu, Arestimate napisał:

Nie wiem czy to jest bug, ale Nanopancerz nie chroni przed Mefedronem. Może to nie jest bezpośredni instakill, ale wciąż wydaje mi się że mógłby chronić przed działaniem tego perku.

to nie jest bug tak samo nie ochroni przed Fala Smierci 

• Like 1

• 2 tygodnie później...

zepsuły się klany mam na myśli ,że tak jakby zamieniły się np tera nagle jestem w klanie ramen 2  a to był innych kolegów,i wszyscy z mojego klanu aktualnie się w nim znajdują i wszystkie ulepszenia itd zamieniły się z tym klanem @-_- 

• Like 1

Klasa: Admirał
Opis: Gdy mamy np 20hp i kupimy Apteczke to nie zadaje x1.75 DMG więcej gdy ma poniżej 50% hp.
ale ogólnie to działa tylko ze po kupnie Apteczki coś nie trybi.

Edit: ..   Już wszystko działa jak trzeba odnośnie Admirała.

ale mam za to drugi bug:

Klasa: Charly
Opis: Dostaje nieśmiertelność nie raz a dwa lub trzy razy na rundę.

Przykład: 
Dostałem krytyczne DMG od Kamui i go oślepiłem odzyskując 50hp, potem pobiegłem dalej zaczął strzelać do mnie DerSaL i również otrzymałem krytyczne DMG, zostalo mi około 4hp, strzelił do mnie gość (nie pamietam nicku) ze snajperki i przeżyłem strzał...

Perk: Claymore
Opis: nie zadaje DMG Kapitanowi.

Edytowane przez rilu

Bug:

Gdy jesteśmy w klanie i zarobimy troszkę PK.
Klan zostanie usunięty.
Wszystkie punkty
PK znikają z konta.
i zostajemy z wynikiem 0 PK, gdy dołączymy do nowego klanu bądź założymy swój.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności