Skocz do zawartości

No to cześć

fal

Rekomendowane odpowiedzi

(NIEAKTUALNE)

Chciałbym się pożegnać. :) Dostałem bana permanentnego za wh, którego oczywiście nie miałem. Myślałem że wybór tej sieci będzie dobry lecz się myliłem. Teraz to i tak nic nie zmieni więc powiem prawdę... Nie używałem żadnych cholernych cheatów, więc pomyliliście się co do mnie. Kiedyś tu wrócę i wstawię ten film jak gram na innych serwerach nagrywany z telefonu i mając dużo fragów. Szkoda że dostałem bana bo nawet tu fajnie się grało lecz jak widać @Peter  postanowił dać mi perm'a. Nic tu po mnie, jeśli nadal uważacie, że mam wh to sobie tak uważajcie. Żegnam 

(NIEAKTUALNE)

Edytowane przez matiepl
  • Like 1
  • Haha 1
  • Zmieszany 1

Ja mówię, jeżeli nagrasz mi więcej niż jeden klip gdziekolwiek i będziesz grał jak zawsze to Ci dam ostatnią szansę :)

Powodzenia gdziekolwiek indziej pójdziesz.

• Like 1
  • Dziękuję 1

Nie wiem jaka jest prawda z Toba ale jesli chodzi o mnie to mialem taka sama sytuacje za czasow 1.6 wiec jezeli jestes czysty to wiem co czujesz. Wszystko oszukasz ale stylu nie. Mysle, ze sie ulozy :) siemankoo

• Smutny 1

Jak dla mnie nie powinieneś sie przejmować, czyjąś opinią w necie, bo każdy praktycznie tutaj ma dużo to powiedzenia, a jak dojdzie co do czego to siedzi jak mała myszka, więc serio się nie przejmuj ;) nie warto, pamiętaj. 

Osobiście, życzę Ci powodzenia gdzie tam dalej pójdziesz, Papatki! 

Ps:Po jaki ciul dajecie jakieś głupie reakcje? wtf 

Edytowane przez Wercia.
  • Like 1
  • Zmieszany 3

• Kasia! zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności