fal 15 Posted June 2, 2018 Share Posted June 2, 2018 (edited) (NIEAKTUALNE) Chciałbym się pożegnać. Dostałem bana permanentnego za wh, którego oczywiście nie miałem. Myślałem że wybór tej sieci będzie dobry lecz się myliłem. Teraz to i tak nic nie zmieni więc powiem prawdę... Nie używałem żadnych cholernych cheatów, więc pomyliliście się co do mnie. Kiedyś tu wrócę i wstawię ten film jak gram na innych serwerach nagrywany z telefonu i mając dużo fragów. Szkoda że dostałem bana bo nawet tu fajnie się grało lecz jak widać @Peter postanowił dać mi perm'a. Nic tu po mnie, jeśli nadal uważacie, że mam wh to sobie tak uważajcie. Żegnam (NIEAKTUALNE) Edited June 9, 2018 by matiepl 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter 399 Posted June 2, 2018 Share Posted June 2, 2018 Ja mówię, jeżeli nagrasz mi więcej niż jeden klip gdziekolwiek i będziesz grał jak zawsze to Ci dam ostatnią szansę :) Powodzenia gdziekolwiek indziej pójdziesz. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
V0RDEN 1,577 Posted June 2, 2018 Share Posted June 2, 2018 Nie wiem jaka jest prawda z Toba ale jesli chodzi o mnie to mialem taka sama sytuacje za czasow 1.6 wiec jezeli jestes czysty to wiem co czujesz. Wszystko oszukasz ale stylu nie. Mysle, ze sie ulozy siemankoo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RyKoS 474 Posted June 2, 2018 Share Posted June 2, 2018 Narka Dla mnie zawsze będziesz odpalony. Obyś wrócił na dobrą drogę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blix 109 Posted June 2, 2018 Share Posted June 2, 2018 Wróci i go do UB teamu przyjmą XDDDD Narka 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
s t a r g i r l 3,949 Posted June 2, 2018 Share Posted June 2, 2018 (edited) Jak dla mnie nie powinieneś sie przejmować, czyjąś opinią w necie, bo każdy praktycznie tutaj ma dużo to powiedzenia, a jak dojdzie co do czego to siedzi jak mała myszka, więc serio się nie przejmuj nie warto, pamiętaj. Osobiście, życzę Ci powodzenia gdzie tam dalej pójdziesz, Papatki! Ps:Po jaki ciul dajecie jakieś głupie reakcje? wtf Edited June 2, 2018 by Wercia. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanRayS 58 Posted June 2, 2018 Share Posted June 2, 2018 Do zoba... albo i nie... Mam nadzieję, że wyciągniesz konsekwencje i na innym serwerze będziesz grał normalnie. Bayoo i powodzonka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krulova. 54 Posted June 2, 2018 Share Posted June 2, 2018 trzymaj sie 😕 powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
RyBsoN. 99 Posted June 2, 2018 Share Posted June 2, 2018 Eldooooo cziterku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gokuś 160 Posted June 2, 2018 Share Posted June 2, 2018 Szerokiej i długiej drogi życzę nara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anunnaki 2,412 Posted June 2, 2018 Share Posted June 2, 2018 No szkoda, dla mnie grałeś czysto, ale nie ja decyduje w cs: go Trzymaj się ! 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts