fal 15 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 (edytowane) (NIEAKTUALNE) Chciałbym się pożegnać. Dostałem bana permanentnego za wh, którego oczywiście nie miałem. Myślałem że wybór tej sieci będzie dobry lecz się myliłem. Teraz to i tak nic nie zmieni więc powiem prawdę... Nie używałem żadnych cholernych cheatów, więc pomyliliście się co do mnie. Kiedyś tu wrócę i wstawię ten film jak gram na innych serwerach nagrywany z telefonu i mając dużo fragów. Szkoda że dostałem bana bo nawet tu fajnie się grało lecz jak widać @Peter postanowił dać mi perm'a. Nic tu po mnie, jeśli nadal uważacie, że mam wh to sobie tak uważajcie. Żegnam (NIEAKTUALNE) Edytowane 9 Czerwca 2018 przez matiepl 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Ja mówię, jeżeli nagrasz mi więcej niż jeden klip gdziekolwiek i będziesz grał jak zawsze to Ci dam ostatnią szansę :) Powodzenia gdziekolwiek indziej pójdziesz. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Nie wiem jaka jest prawda z Toba ale jesli chodzi o mnie to mialem taka sama sytuacje za czasow 1.6 wiec jezeli jestes czysty to wiem co czujesz. Wszystko oszukasz ale stylu nie. Mysle, ze sie ulozy siemankoo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Narka Dla mnie zawsze będziesz odpalony. Obyś wrócił na dobrą drogę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blix 109 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Wróci i go do UB teamu przyjmą XDDDD Narka 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 (edytowane) Jak dla mnie nie powinieneś sie przejmować, czyjąś opinią w necie, bo każdy praktycznie tutaj ma dużo to powiedzenia, a jak dojdzie co do czego to siedzi jak mała myszka, więc serio się nie przejmuj nie warto, pamiętaj. Osobiście, życzę Ci powodzenia gdzie tam dalej pójdziesz, Papatki! Ps:Po jaki ciul dajecie jakieś głupie reakcje? wtf Edytowane 2 Czerwca 2018 przez Wercia. 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanRayS 58 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Do zoba... albo i nie... Mam nadzieję, że wyciągniesz konsekwencje i na innym serwerze będziesz grał normalnie. Bayoo i powodzonka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krulova. 54 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 trzymaj sie 😕 powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyBsoN. 99 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Eldooooo cziterku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Szerokiej i długiej drogi życzę nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 No szkoda, dla mnie grałeś czysto, ale nie ja decyduje w cs: go Trzymaj się ! 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi