Zimny. 415 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Dzień Dobry, albo Dobry Wieczór, zależy o której godzinie to czytasz. Chciałbym się z wami pożegnać(pewnie ostatni raz ), w końcu musiało to nadejść, moja prawie 4-letnia przygoda z CSC się kończy. Powodów jest wiele, ale główny z nich to chęć zmiany czegoś w moim życiu. Miałem zostać, składać podanie na H@ ZM, no ale cóż, sprawy inaczej się potoczyły. Mam nadzieję, że przyszły opiekun zadba o serwer. Szczególne pozdrowienia dla @Wercia. która w każdej sytuacji pomagała, nie ważne o co mi chodziło, to starała/stara się pomóć @Ktoś na pewno Dla tego buca, kiedyś mieliśmy spine(chyba), no ale po czasie jako pierwszy z sieci dostałeś mojego FB @|Mort|<- Nie umiem oznaczyć XD Byleś jedną z pierwszych osób które poznałem na sieci po mojej dłuższej przerwie i razem zemną straciłeś admina na DR(większość wie dlaczego) xD @F00lISH Za "naszych czasów" chyba dobrze zajmowaliśmy się serwerem Dzięki Tobie nauczyłem się podstaw w FTP no i zacząłem bardziej przywiązywać uwagę do ortografii, ale pamietaj TOP 1 na DR moje! XD @ezuss1337 Pomimo ostatniej spiny, też się musisz tutaj znaleźć, gdy osoba ww. odszedła jako jedyny stawiałeś "opór" Nie no, zajebiście się z Tobą grało, a najlepiej cisnęło beczke z @The Boss. @kolano lokiecDetektywie Janek, przegrałem z Tobą kilkanaście, jak nie kilkadziesiąt godzin na OM i stwierdzam ze Ty to taki Snax v2 xD Tak na poważnie, dobrze mi się z Tobą dogadywało i mam nadzieję że jeszcze się postrzelamy @Krulova. Nie znamy się zbyt długo i na początku chyba się nie lubiliśmy, ale z biegiem czasu się to zmieniło i okazałaś się bardzo fajną kumpelą do gry xD @-_- Dziękuje za danie mi szansy na opiekowanie się serwerem, mam nadzieję że nie było tak źle jak na pierwszy raz Życzę Ci przyrostów na Sieci, bo aktualna sytuacja jest nie za ciekawa. Dobra dość tych pozdrowień, bo rozpisałem się bardziej niż na moim teście gimnazjalnym Z kilkoma osobami kontakt na pewno będę miał Nie wykluczone że na Zm, Om będę się pojawiał, ale to sporadycznie. Z fartem, piontka! 1 1 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Siemkaa, 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Mam nadzieję, że mimo wszystko będziemy mieli kontakt na fb/steam czy snap, trzymam mocno kciuki za Ciebie, abyś sobie wszystko ułożył jak sobie tego zapragniesz i nigdy się nie poddawał mordzia! Trzymaj się Kubuś ❤️! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 cześć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Nara 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezuss1337 38 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Eluwa mordeczko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 A mnie nie wymienił Nie no dziena mordeczko za wszystkie giereczki, powodzonka! ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Żegnaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zapomniał :(((( Siema gnoju powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolano lokiec 109 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 O kurczę... Dzięki za pamięć i miłe słowa Mam nadzieje, że kontaktu nie stracimy i życzę ci, żebyś sobie wszystko ułożył po swojemu i wrócił chociaż na chwile. Pozdrawiam i do usłyszenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvasek 164 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 We we pal gume tam i nigdzie nie idziesz. Jak nie wrocisz to dojade Cie na teej wsi co mieszkasz, pamietaj. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sleyu 144 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Trzymaj sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krulova. 54 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 jejuuu Kubuś nie pozwalam! Mam nadzieję że kontakt nam się nie urwie no nic ;/ trzymaj sie mordko ❤️ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi