Skocz do zawartości

Powrót serwera DeathRun CS:GO

-_-

Rekomendowane odpowiedzi

@SnuFFy Wiekszość rekordów które są posiadam  ja, które robiłem głównie na Bizmesmenie, może na 1/2 mapach użyłem austronauty.

@SnuFFy Przecież nigdzie nie napisałem ze jestem polową serwera xD Napisałeś ze wiekszosc wr jest wbitych na austronaucie, no to Cię wyciągam z tego błedu xD 

@-_- Napisałem że na razie z tego zrezygnujemy bo chce zobaczyć jakie ilości będą ze tak powiem na "czysto"

@-_- Więc niech co kazdą range będzie +1 żeton 

Edytowane przez Zimny.

• Właściciel

ALe czekajcie

Chcecie zmniejszyć ilość żetonów, a co z żetonami za rangę? Przecież nie zrobię tam 1 poziom to 0.2 żetona więcej, bo nie da się posiadać 1.2 żetona xD

@Kobusz @Zimny. czyli główny atut rang do usunięcia 

Zmiana w systemie klas oraz menu VIP:

1. MENU VIP:
Do wyrzucenia z niego są następujące rzeczy: Speed, Gravita, HP.
Do dodania: Ruletka, Losowy Trail, Losowa ilość żetonów 1-12

2. Aktualny spis rang: 

Pokaż ukrytą zawartość

Te klasy aktualnie są totalnie useless + speed ze sklepiku do wyrzucenia. 

- Propozycja

Pokaż ukrytą zawartość

Czy masz możliwość uzyskania Tr102.8? Taki jest używany stricte pod serwery bhop

Aktualnie jest chyba 16 rang na serwerze, więc niech co każdą range będzie dodatkowy 1 żeton za przejście. Miło mi, że pomysł który Ci kiedyś podrzuciłem aż tak Ci przypadł do gustu :D

@-_-

Edytowane przez Zimny.
  • Like 5
  • Uwielbiam 1

• Właściciel

Rozmawiałem z pukawką na temat przeniesienia serwera i jego kosztów.

Mogę potwierdzić, że zmiana TR się odbędzie bez dłuższego zwlekania ze względu na kwotę, która będzie obowiązywać

W dniu 3.09.2018 o 17:46, Zimny. napisał(a):

Wampir: 85HP Speed: 100% Grawitacja: 80% Pod use_class gdy uzyjemy na przeciwniku wysysa mu 50hp i oddaje nam

Rozwiń  

Nie wiem co to znaczy "użyjemy na przeciwniku". Użyć można w różny sposób. Uderzyć, zabić, wybrać z menu, oznaczyć, itd

• Like 3

Tak sobie myślalem, skoro jest to klasyczna sieć to po co są tutaj klasy/bonusy które ułatwiają rozgrywke? Wywalmy to wszystko, zróbmy totalny reset i sprawdzmy jak to będzie prosperować

• Właściciel
  W dniu 7.09.2018 o 18:32, Zimny. napisał(a):

Tak sobie myślalem, skoro jest to klasyczna sieć to po co są tutaj klasy/bonusy które ułatwiają rozgrywke? Wywalmy to wszystko, zróbmy totalny reset i sprawdzmy jak to będzie prosperować

Rozwiń  

Dopiero co dostosowałem się do tego 128TR, który miał spowodować wzrost graczy o czym pisaliście, jest odwrotnie, a teraz chcę wywalić coś, co ma większość serwerów z wiadomych powodów -> gracze DR to w większości osoby młode i ich taka rozgrywka cieszy

• Like 1

Przywiązujecie zbyt dużą uwagę do tego, co wy chcecie niż popatrzeć na to co gracze chcą i czego wymagają... Nie spotkałem się z sytuacją, w której przeciętny gracz tego serwera (nie mówię tu o was, doświadczonych, nawet 20 dni!) marudził by na tickrate, choć nie powiem, daje to dużą zmiane na lepsze praktycznie na każdym serwerze. To, że zmieniono tick nie oznacza, że każdy będzie grać w roku szkolnym. Na serwerze grały zazwyczaj po prostu dzieciaki bo to fajne dla nich sobie poskakać i się nie trudzić tak jak na MMach a w ramach, że zaczyna się rok szkolny to aktywność niestety ale to będzie podupadać. Dawałeś Zimny fajne propozycje wyżej, np. z żetonami, ale jeżeli tick się nie sprawdził to wątpie, żeby reset wszystkiego co było robione na tym serwerze miał go wznieść w wyżyny, on raczej by go zabił. Skupiłbym się bardziej na zwykłym resecie, żeby na nowo nabijać osiągnięcia i to już na nowym systemie żetonów ukazanym wyżej przez Zimnego.

• Like 1

Wiem o tym doskonale, ale pamiętam że jak byłem opiekunem to nawet w październiku wyciągalem średnio 13 osób od 17 do około 22, więc wątpię żeby to była główna przyczyna. Tr jest zmieniony no i tak jak powiedziałeś reset oraz zmiana tego systemu powinna pomóc. Nie daje idealnych propozycji klas, cen etc. i dobrze o tym wiem, więc jeżeli jesteście graczami/adminami to dajcie coś "od siebie" a nie tylko narzekacie. Nie mówię teraz do Ciebie tylko ogólnie. 

Pisane z telefonu, przepraszam za składnie i błędy. 

Edytowane przez Zimny.

W dniu 7.09.2018 o 21:59, Zimny. napisał(a):

Nie daje idealnych propozycji klas, cen etc. i dobrze o tym wiem, więc jeżeli jesteście graczami/adminami to dajcie coś "od siebie" a nie tylko narzekacie.

Rozwiń  

Nikt nie narzeka na twoje ceny czy propozycje klas bo to jest ok i na to kazdy moze popatrzec z innej perspektywy, komus sie model podoba a komus nie. Ja bym tylko prosil zeby nie robic z tego starego deathruna jak byl kiedys bo to i tak nic nie zmieni a liczba graczy bedzie raczej taka sama.

Moje zdanie jest takie, że klasy nie mają sensu jeżeli nie ma DJ w którejś z nich. Kiedyś z Rediasem zaproponowałem dosyć obszerną aktualizacje związana z klasami i przebudową rankingu która imo mogłaby wypalić, ale @-_- przez natłok pracy nie mógł tego wykonać i się nie dziwię, bo było tego dosyć sporo.

A jeżeli chcemy przy nich zostać to trzeba je zbalansować, bo pisząc "cyferki" na forum, nie wiem jak to będzie wyglądało w grze, sugerowałem się intuicją i kilka klas jest przesadzonych. 

Edytowane przez Zimny.

• Właściciel

Parę stron temu pisałem, że reset nie wchodzi w grę, bo dopiero go wykonywałem (pisałem to w odniesieniu do Żetonów). Nie chcę by ludzie, którzy grali i zdobyli je, poczuli się pokrzywdzeni, a Wy znowu piszecie o resecie 😕

Reset był wykonywany 28-29? Coś takiego

Jeżeli na prawde reset jest potrzebny to proponuje żeby osoby nie czuły się pokrzywdzone z kwestią żetonwów odrazu po resecie zrobić jakiś konkurs (mam talent czy coś w tym guście) za żetony :v

Można by było zrobić coś tego lecz z innymi nagrodami. Trzeba zachęcać ludzi aby wbijali na forum, bo tak to nic nie osiągniemy ;v 

Edytowane przez Zimny.
  • Uwielbiam 1

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności