Hangetsu 143 Opublikowano 13 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Cześć wszystkim. Ostatnio jak patrzyłem na swoje punkty reputacji i punkty reputacji innych osób pomyślałem, że fajnie by było jak by za reakcje "Love" i "Thanks" reputacja byłaby również przyznawana osobie, która ją dostała. Chciałbym poznać waszą opinię o tym, bo według mnie wtedy reputacja miałaby więcej sensu ponieważ dużo osób daje serduszka lub puchary, a to też chyba jest pozytywna reakcja. 4 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesio 147 Opublikowano 13 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Nigdy się nad tym nie zastanawiałem, ale po przeczytaniu wydaje mi się, że miało by to sens. "Love" i "Thanks" jest reakcją pozytywną więc jak dla mnie te reakcje powinny dodawać punkty reputacji. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 13 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Jak najbardziej za, dość logiczna propozycja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin 327 Opublikowano 13 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Jestem też za. Jest to naprawdę ciekawa i dobra propozycja tym bardziej że bardzo często ludzie używają dziękuję za coś co można by było dać like bo,, lepiej pasuje'' jednak nie wiem co z serduszkami bo często ta reakcja nie do końca oznacza że ktoś zasłużył na reputację a bardziej że np jakas piosenka nam się podoba albo lubimy to co powiedział ktoś inny ale nie do końca te posty zasługują na reputacje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hangetsu 143 Opublikowano 13 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 32 minuty temu, T3AMO napisał: Jestem też za. Jest to naprawdę ciekawa i dobra propozycja tym bardziej że bardzo często ludzie używają dziękuję za coś co można by było dać like bo,, lepiej pasuje'' jednak nie wiem co z serduszkami bo często ta reakcja nie do końca oznacza że ktoś zasłużył na reputację a bardziej że np jakas piosenka nam się podoba albo lubimy to co powiedział ktoś inny ale nie do końca te posty zasługują na reputacje Mimo wszystko jest to pozytywna reakcja, a pozytywna reakcja może być chyba nagrodzona reputacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 111 Opublikowano 13 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Ale po to są te reakcje. Daje się je autorowi postu aby się wku*wił, że nie otrzymał punktów reputacji . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 14 Lipca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 14 godzin temu, Hangetsu napisał: Mimo wszystko jest to pozytywna reakcja, a pozytywna reakcja może być chyba nagrodzona reputacją. Niekoniecznie i odwołam się tutaj do regulaminu W poście pod regulaminem wyjaśniłem działanie reputacji "Thanks" będzie dodawało punkt (zaktualizuje regulamin i panel na dniach), lecz "Love" pozostaje bez zmian ze względu na to, iż niektórzy mogliby dość mocno manipulować reputacją, a więc sama reputacja straciłaby sens 9 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi