Skocz do zawartości

Skarga na werdykt

slajdEN

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: slajden
Data zdarzenia : 15.07
Osoba/y na którą chcesz złożyć skargę: pośrednio na zespół ubteam
Opis Sytuacji :
Dowód : 

Zacznę od tego, że sprawa mnie zupełnie nie dotyczy, jednak to w jaki sposób zachował się wczoraj członek ubteamu jest dla mnie nie zrozumiałe. Postawiłem się w miejscu zbanowanego gracza i pomyślałem, co by było, gdyby to na mnie trafiło? Chodzi mi o to, że w odwołaniu od bana, temat został z automatu zamknięty i osoba zbanowana(słusznie/niesłusznie, o tym napiszę później) nie miała żadnej możliwości obrony. Co @PolandBeast bałeś się, że zbanowany podważy twoje naciągane akcje i nie zostaniesz gwiazdą wieczoru? Czy może po prostu się pomyliłeś z banem, ale honor nie pozwalał przyznać się do błędu? 
Przechodząc do samego zbanowanego z tego tematu. 

Nie znam go, nigdy z nim nie grałem. Minutowy research zaprowadził mnie do jego 10lv konta faceit i do screena z gierki. Pierwszy meczyk w globala zagrał we wrześniu 2k14. Nie chciało mi się wierzyć, że od tamtej pory nie nauczył się grać na tyle przyzwoicie, by zabijać na serwerach społecznościowych. Pobrałem więc demo(którego swoją drogą nie było na początku w samej rozpisce, bo po co) i je obejrzałem. Początkowo pobieżne i do tej pory nie mogę uwierzyć, że decyzja została utrzymana.

Cytat

Runda 4

No nie powiem, ciekawie się wychylałeś na Snuffika w 0:40, na kucaku, nie wiedząc że tam może być, tym bardziej awka

Od około 6:05 słychać strzały z awp z okolic bsa, chwile później przyłącza się Snufik skanując maina z okolic samochodu.
6:29 - teammate daje info - short, samochód
W dalszej części wychyla na bs, nie ma tam żadnej awp, więc jest to znak, że awp dalej stoi w okolicach samochodu. Wcześniej wyrzucił się z granatów, więc zostaje mu wychylać schodkowo, pixel po pixelu na wcelowaną awp. Samo to schodkowe peakowanie pozwala stwierdzić, że gracz liznął trochę gierki na wyższych rangach. Runda czysta.

Cytat

Runda 5

Wbijasz sobie na B na pewniaczka, zbytnio nie sprawdzając czy ktoś może tutaj być, nie no oczywiście tak się gra w tą grę

Na jego miejscu zrobiłbym to samo. Żaden ct nie holdował b-maina, na cheakersy również nikt nie przeskoczył, mój mózg podpowiedziałby mi, że w takiej sytuacji
a) bombsite jest czysty,
b) głęboko w bsie siedzi gracz na forcebuyu, który nie wychyli z racji gównianego wyposażenia.
Czy to jest wbijanie na pewniaczka? No nie. Dał flesza, sprawdził ct, heaven, odsmokeował ct. 

Jeżeli cofnąć demo do rundy wcześniej, to gracz dostał szybkie plecy w A-mainie, nie wiem czy on, ale ja wyciągnąłbym z tego taki wniosek, że osoby trzymające b grają bardzo agresywnie.
Runda strasznie naciągana + ten zabawny komentarz podkreślający jak bardzo kendino zna się na grze XD

Cytat

Runda 6

Pali białą, nejduje cement. Przyda się później.

Cytat

Runda 7

Idealnie wyszedłeś na typa, który stał na heavenie, może i strzelał ale i tak prosto na głowe wyszedłeś wcelowany, a potem po plancie bomby nie mogłeś zabić CT'ka, który stał nieruchomo przy samochodzie. Wychodzisz na mida od strony tt i w biegu strzelasz banie przeciwnikowi, a potem czekasz wcelowany na kolejnego ct'ka. Czy tylko mnie to śmieszy?

Koleś na heavanie stoi na najbardziej standardowym spocie, dodatkowo miał informację o przeciwniku dzięki głupocie rywala. Czysto.
Dalej w 11:20 dostaje info o jednym przeciwniku, który stoi na samochodzie + jego team zdobył już bs A, więc drugi ctek będzie również w okolicy A.
11:30 awp w konektorze zabija jego kolegę, drugi na aucie po infie od drugiego kolegi. Rotacja na mida, bo jego koledzy holdują głęboko bs, następnie randomowy hs(w momencie strzelania już stał w miejscu)
Bycie wcelowanym na drugiego przeciwnika to skutek tego, że holduje się mida chyba nie? Na co miał wtedy patrzeć? Na venty? Runda czysta.

Runda 8 - zajęcie mida i rzucanie granatów na najbardziej standardowe spoty.

Cytat

Runda 9

Nade rzucony idealnie na typa za białą na midzie, 1:24 idealna bania na ct'ku za cementem, wiesz że został ostatni ct a ty patrzysz na resp ct będąc przy samochodzie (sytuacja po plancie bomby kiedy Matty z ct został sam)

Widać, że koleś z automatu przy zajmowaniu mida, rzuca granaty na białą i cement. Rozumiem, że jakby w rundzie 6 na cemencie ktoś stał w momencie nejdowania(a spot był czysty) to również byś to dołożył do rozpiski? Nie wiem jakby mogła wyglądać 'nieidealna' głowa w momencie, gdy ctkowi wystaje tylko głowa zza cementu. Dalej również nie widzę, że koleś patrzy resp, ale to i tak nie jest nawet istotne.

Cytat

Runda 10

Prawie idealne molo na cement, gdzie stał typ, potem lecisz sobie na pewniaczka na samochód, nie bojąc się że zaraz padniesz

Tego mołotowa to już nawet nie skomentuje, bo zaraz dojdziemy do wniosku, że izak przez akademie taktyczne i palenie/nejdowanie spotów uczył graczy czitować. Niedorzeczne.  Później dojeżdża auto(z bronią w ręku, jaki to pewniaczek?), jego team wbija na bs od maina, więc pewnie myślał, że oni sobie poradzą z osobami przy bsie. Czysto.

Cytat

Runda 11

Wychodzisz z maina na pewniaczka, nie boisz się, że zaraz padniesz, od razu zabijasz Snuffika, potem zabijasz gościa żółtych z reakcją Boga, następnie lekko twój celownik leci za Mattym, który wychylał z samochodu, a na sam koniec, z czapy onetap

Zwykły rush, lecą flashe, on co prawda nie sprawdza wózka, ale to w tej akcji się akurat opłaciło, bo nikt tam nie stał (ewentualnie jakby stał to i tak mógł go zlać, bo chłop by miał biało dobre 3 sekundy). Później zwykłe kasowanie graczy którzy wchodzą mu w celownik. Ten onetap to wcale nie musiał być onetap tylko np spray, albo burst. Zabił go pierwszą kulą, runda się zatrzymała na zmianę stron i wygląda na onetap. Whatever, onetap nie jest grzechem. Czysto.

Cytat

Runda 12

1:10 wychylasz z heavena na pewniaka na typa, który plantuje pake, po plancie paki, po dwóch strzałach celownik jakby z automatu celuje na głowę

Prezent od rywala, nie kładzie się na otwartym, jeżeli nie masz pod kontrolą okolicy bsu. Głowy czyste.

Podsumowując, demo wrzucone na forum jest czyste. Jeżeli zbanowaliście go na podstawie innych dem, to wypadałoby to przejrzyście wrzucić na forum w temacie jego odwołania, a nie piszecie sobie na priv i chłopak nawet nie ma jak się odnieść do tego.

Temat jednak umieściłem w dziale skargi na zespół forum, więc pasowałoby też coś powiedzieć, żeby znowu warnem za spam nie dostać.

Odkąd gram w cska, a jest to już 7 lat, zawsze uważałem forumowy Antycheat za panów i władców niezależnie na jakiej sieci nie byłem. Zawsze traktowałem ich z szacunkiem i uznaniem, za to, że pozbywają się raka w postaci cziterów. Na tej sieci zaufanie do ubteam straciłem już przy pierwszym kontakcie. Gracze coda powinni pamiętać sytuację z kio(specjalnie z małej :Phttps://forum.cs-classic.pl/topic/64998-uniewinniony kio-cziter-który-został-adminem/
Na typa, ówczesnego admina, zostały przedstawione dowody z których normalnie nie idzie się wywinąć. Jeżeli linki nie wygasły, możecie sobie odpalić którekolwiek demo na którym oprócz wallhacka, koleś używa ewidentnego aima. Nie wiem co tam się działo na pw u niektórych osób ^^, ale ostatecznie kio nie został zbanowany, a ja razem z Quothem wyszliśmy na debili i pajaców nieznających się na temacie. Tamta sytuacja bardzo mnie zniechęciła nie tyle do samego ubteam, co do samej sieci. Zostałem nawet słynnym prowokatorem https://forum.cs-classic.pl/topic/65026-odrzuconaskarga-blix , chociaż z perspektywy czasu i odpowiedzi blixa, było warto. Koleś oczywiście później dostał vaca na steamie, ale niesmak pozostał i sytuacja z wczoraj wcale nie sugeruje, że coś się zmienia. Jakiś miesiąc temu pewien admin również latał na odpale. Pobrałem parę demek, rozpisałem i.. musiałem poczekać trochę na powrót z nieobecności opiekuna bo po prostu bałem się powierzać tej sprawy ubteamowi, bo wiedziałem, że coś zjebią i znów wyjdę na debila.

Także koledzy z ubteam, ogarnijcie się troszkę i nie woźcie się tak na tych rangach. A ja powoli będę palił wroty z tej sieci.

inb4. czego ty nie jestes w ubteam skoro taki mądrala.
Ja swój prime w csie mam już dawno za sobą, a wraz z jego końcem przeszła mi zajawka na adminowanie/moderowanie/banowanie i angażowanie się w tą grę.

inb4. co codplayer może wiedzieć o czitach, przecież wy tam na rakietach pewnie latacie.      No tak się składa, że przez długi czas pełniłem rolę AC w różnych miejscach i nabrałem trochę doświadczenia. Głównie jeszcze w czasach 1.6, gdzie ludzie maskowali się bardziej niż obecnie.

Oczywiście zapraszam do zostawienia tutaj tych                                                                                                                                                                                                                                                      zabawnych reakcji, na pewno będą mnie one boleć.

Edytowane przez dratewka.
  • Like 11
  • Zmieszany 1
  • Uwielbiam 1

• Właściciel

OD razu sprostuję

Godzinę temu, dratewka. napisał:

Zacznę od tego, że sprawa mnie zupełnie nie dotyczy, jednak to w jaki sposób zachował się wczoraj członek ubteamu jest dla mnie nie zrozumiałe. Postawiłem się w miejscu zbanowanego gracza i pomyślałem, co by było, gdyby to na mnie trafiło? Chodzi mi o to, że w odwołaniu od bana, temat został z automatu zamknięty i osoba zbanowana(słusznie/niesłusznie, o tym napiszę później) nie miała żadnej możliwości obrony. Co @PolandBeast bałeś się, że zbanowany podważy twoje naciągane akcje i nie zostaniesz gwiazdą wieczoru? Czy może po prostu się pomyliłeś z banem, ale honor nie pozwalał przyznać się do błędu? 
Przechodząc do samego zbanowanego z tego tematu. 

Całość przeszła od razu do mnie na PW (sprawdziłem je dopiero po 4h) i tam doszło do kolejnej wymiany zdań. Dodano mnie także do PW z UbTeam i rozmowę drążyliśmy już w PW @SystemVac oraz  @PolandBeast, gdzie poinformowałem, że @Peter także stwierdził, że gracz jest odpalony, a ja nie jestem aż tak kompetentny by decydować o tym kto jest spalony, a kto nie, więc poprosiłem by skontaktowano się z @SzeregowiecPL.

W kolejnym PW, gdzie @PolandBeast komentował całą sprawę, poinformowałem go, że nie życzę sobie by tak odzywano się do graczy

Cytat

Nie interesuje mnie jak dany gracz Cię wkurza, masz zachować kulturę osobista i odpowiadać normalnie 

Ja daję radę to Ty też powinieneś 

Co do samej rozpiski, zapraszam

@PolandBeast oraz @Peter

• Like 1

Dodam od siebie, ze ja zglosilem gracza na pw do UB team za namowa opiekuna EQQ, gdyz sam twierdzil ze gosc chodzi odpalony. Cos tam posprawdzalem ale nie mialem na to czasu wiec podalem dwa demka (inne od tego, za co dostal bana od Kendinho) w pw. Akurat tak sie zdarzylo, ze kendinho wbil na serwer i dal mu bana, a jestem w stanie stwierdzic, ze peter bazowal na dwoch demkach, ktore wyslalem im na pw.

Bazowałem na demkach, które dostałem. Może miał lepszy dzień i jak to się mówi odpalił się, ale w dobrym znaczeniu. @PolandBeast napawał, że wszędzie spalony nie ma co oglądać itd itd. To mówię : widzę te demka, faktycznie coś nie gra. Ban zostaje. Z @dratewka. było to samo aż doszedłem z nim do ładu. Więc proszę więcej demek jeżeli faktycznie jest on czystym graczem. @-_- Dzięki za inicjację sprawy, ale czasem ciężko bazować na 2 demkach, sam dobrze o tym wiesz. Co do reszty podeślijcie jeszcze bardziej rzetelne akcje o ile takowe istnieją w jego wykonaniu.

• Like 1

Okej. Na sam start informuję, że obejrzałem każdą rundę w każdym demie po 3-4-5 razy (nawet te rundy gdzie było napisane, że nic się nie działo). Następnie przed napisaniem tego ubrałem skarpetki i obejrzałem jeszcze raz, żeby się wszystkiego upewnić (każdą rundę po 1-2 razy). Oglądałem wyłączając i włączając x-raya. Z dźwiękiem z takim jakim ja grałem zawsze jakieś ważne mecze (czyli dość głośno) i do tego na różnych tempach, aby być pewnym.

Pierwsze demo. Czyli: dem-de_cache-1562931369-1562933451.zip - auto-20190712-133609-de_cache.dem
Je dostałem dziś na PW od @PolandBeast by sprawdzić.
Dostałem je na PW więc nie brałem się już za jego rozpisywanie, ale ja osobiście bana bym nie dał. Nic takiego (jak na dobrego/bardzo dobrego gracza) się nie wydarzyło. Oglądałem to, zastanawiałem jakbym ja zachowywał się w tamtych sytuacjach i nie znajduje w tym koleżce winy. (Jeżeli chodzi o demo pierwsze).

Drugie demo. Czyli: dem-de_cache-1563183698-1563185241.zip - auto-20190715-114138-de_cache.dem
To jest demo z prośby o UB. Je również dokładnie obejrzałem itd itp. Również obejrzałem każdą rundę dokładnie (nie tylko te rozpisane). Jednak sam sobie tutaj również pozwolę pominąć te rundy w rozpisywaniu, skoro nikt nie ma do nich zarzutów, a ja oszczędzę sobie pisania. Tutaj rozpiszę tak jak @PolandBeast.

1. Runda: Pomijam (brak zarzutów)

2. Runda: Pomijam (brak zarzutów)

3. Runda: Pomijam (brak zarzutów)

4. Runda: Wiedział, że w tamtej okolicy jest AWP, ponieważ ciągle były oddawane strzały, do tego przed wychyleniem teammate powiedział, że jest awp. (No to to pierwszy teren do sprawdzenia (prawo za ścianą, lub przy samochodzie). Zaczyna sprawdzać schodkowo i jak natrafia, to dopiero po zobaczeniu oddaje strzał, ale i tak ginie. (Celownik nie nachodził dziwnie na głowę i nic podejrzanego się nie wydarzyło) - również sam bym tak schodkowo wychylał, licząc na to, że gracz z awp nie wytrzyma i odda blisko strzał nie trafiając mnie).

Podsumowując: Czysto

5. Runda: Cała ekipa Terro zdecydowała się na szybki wjazd B bez pier*olenia. Nie dziwę się tutaj również, że nie było dokładnego sprawdzania. Bo przy takiej ilości osób nawet nie było potrzeby sprawdzania ze względu na to, że nawet jakby był gdzieś 1 ctek schowany to by szybko został i tak z trade'owany. Ogólnie tylko rzucenie okiem na to czy ktoś gdzieś jest jak wjeżdża cały team i polecieli dalej. Obrony bsa chyba nie ma co dokładnie już opisywać, bo po prostu ze strony odbijających (CT) to było rakowisko strzeleckie. 

6. Runda: Pomijam (brak zarzutów)

7. Runda: No tutaj już na start było dużo Ctków to nie wbiegli, rzucił sobie molo i poszedł wychylać. Logiczne, że najpierw wychyla górę (ja bym tak zrobił), a dodatkowo, Panda (osoba zabita przez oskarżonego) ciągle pestkowała z tej góry, więc to było oczywiste, że tam siedzi przecież. Nie wiem czemu tutaj jest jakiekolwiek zdziwienie, że na niego wychylił skoro. 1. to pierwsza pozycja do sprawdzenia. 2. Zabity ciągle pestkował i zdradził swoją pozycję.
Co do sytuacji gdzie nie mógł trafić gracza to czasami tak jest (nie wiem jaki tick ma ten serwer), ale możliwe, że tickrate był grany. 
Następnie head na midzie, już prawdopodobnie klawiatura była puszczona, bo widać jak model postaci zwalnia. Więc taka bania już mogła siąść zwłaszcza, że 1 strzał z kałaszka często bardzo celny. Normalnym było, że tak czekał na ostatniego zawodnika (nie tak zupełnie czekał bo ciągle parł do przodu + sprawdzał). Wiedział, że to dwie AWPy więc był ostrożny, a skoro jego kumple siedzieli na BSie i tam nic się nie działo, to główną opcją było właśnie to, że jest w connectorze/ blisko niego. 

8. Runda: Pomijam (brak zarzutów)

9. Runda: O nadeach nawet nie ma co dyskutować, ponieważ zrobił podobnie w poprzedniej rundzie i generalnie zauważyłem, że jak jest boost. To zawsze rzuca nade / molo (albo obydwa) na białą i jeżeli się tam nie pcha dalej, a jeżeli atakuje tego mida i decyduje się na wejście, to często nie rzuca na białą, tylko coś (albo obydwie rzeczy) zostawia na cement. Więc to nic nadzwyczajnego i oskarżony robi tak bardzo często atakując mida (nawet jak nikogo tam nie ma). 
To z 1:24 to akurat chował się i tam spojrzał. No tutaj nic takiego nie ma. + Peus (zabity) jeszcze strzelał wiec i tak zdradził swoją pozycję. Sprawa ostatniego typa jest taka, że mógł usłyszeć kroki w connectorze, bo było coś tam słychać i dlatego zaczął sprawdzać respa, ale jak już usłyszał pewne kroki to zaczął dobrze oczekiwać na przeciwnika. + Wam się nigdy nie zdarzyło, że szukacie przeciwnika itd, a tu się okazuje, że już wszyscy nie żyją? Albo podobne akcje? Mi się zdarzyło wiele razy, że biegałem jak dureń, a tu jeden typ tylko żył. Zwłaszcza na serwerze gdzie jest tyle ludzi, nie zawsze się sprawdza tabele bo to rozprasza. Więc nic dziwnego dalej tu nie widzę.

10. Runda: Te nejdy to tak jak rozpisałem się wyżej, że ciągle przy atakowaniu mida, leci biała/ cement w zależności od tego czy będzie wchodził na tego mida czy nie. Więc nic nadzwyczajnego, gdzie można się spodziewać tam przeciwników zwłaszcza, że byli tam w poprzednich rundach. Tutaj to prawda. Strzelał się z typem, ale nikt nie strzelał z samego A, więc postanowił go dojechać. + jego kumple z drużyny zajęli się samym BSem, a on dojeżdżał ten samochód + szybko dobiegł do ściany, więc mógł czuć się w miarę bezpiecznie. (Tak wiele ryzykował, ja osobiście bym chyba jednak się rozejrzał po bsie, ale kto to wie w ferworze akcji + jak widzę, że ziomki zajmują bsa).

Podsumowując Czysto - Nie dałbym za bana za to tylko, że zaryzykował i wybiegł plecami.

11. Runda: Koleś tam mówi "Dawajcie Aaa" - no i cała ekipa poleciała A/ trochę mid. Zrobili zwykły rush. Nie można winić go za to, że tu zabił obrońcę (Snuffik). No co miał zrobić jak go zobaczył po rushu. No zaczął strzelać - normalne zachowanie. Później przeładował poczekał, zobaczył, że auto czysto to wychylił na beczki (normalna sprawa- bardzo często ktoś tam jest). Tak też było tym razem, zobaczył go to zabił. Ten celownik za Mattym wcale tak nie leciał. Przejrzałem na różnych szybkościach i wygląda to normalne, raz sprawdził beczki, mid raz auto. To też takie normalne. Matty wyjechał i dostał w czapkę.  Co do ostatniego one-tapa  to tak jak bodajże dratewka napisał, skończyła się runda. To mi osobiście też nie dziesiątki, a setki razy się zdarzyło.

12. Runda: Tutaj właśnie zaje*iście się zachował. (Dosłownie zrobiłbym to samo). Po cichu poczekał u góry, aż gość zacznie plantować, bo nikt go nie usłyszał i nie sprawdził góry. TTcy biegali głośno i nikogo oprócz 1 osoby na bsie wcześniej nie było słychać, więc nie dziwie się, że zaryzykował i wychylił na plantującego typa. Te następne kille po plancie ładne, ale na pewno bez żadnego aima. Często w miarę wolno strzelając z uspa można usadzić parę ładnych headów.

Podumowując: Czysto

13. Runda: Pomijam (brak zarzutów).

14. Runda: Od około 1:16 zostaje na mapie 3 typów (jest bezpieczna pozycja - można sprawdzić tabelę). W 1:12-11 oskarżony wchodzi po cichu na heaven i ewidentnie słyszy. Jeden jest pod nim (bo tupie), drugi jest na midzie (słychać strzały z auga), no a trzeciego słychać (bo też tupie),a moment później jest już na jego ekranie już więc sprawa jest oczywista, nie ma czego sprawdzać. Jest 3 przy życiu i wie gdzie Ci trzej są. Tego trzeciego zabija. Pierwszego zabijają jego ziomki, a drugi jest na midzie (i w tym momencie oskarżony pisze, że last mid, bo go po prostu słyszy). Oskarżony miał dokładne informacje gdzie kto jest i tyle. Nic tutaj się nadzwyczajnego również nie poczyniło. Magia shifta.

15. Runda: Pomijam (tutaj już dostał bana)

Sorry, że tyle to zajęło, ale miało być dokładnie i rzetelnie to jest. Nie znam obecnego UBTeam, ani tym bardziej oskarżonego. Byłem na tym froum w UBT wiele, wiele, wiele czasu jako jedyny od CS GO. Mam duże doświadczenie również w graniu, mechanikach itd. Nie chcę się mieszać w skargę i cały spór. Wykonałem tylko swoją pracę o którą mnie poproszono i proszę nie mieć mi tego za złe.

Ja osobiście bana bym nie dał. Według mnie oskarżony jest czysty i jest bardzo dobrym zawodnikiem i tyle.
Nic do członków UBT nie mam, bo ich nie znam. Nie interesowałem się wyrokami i pewnie dalej nie będę, bo to nie moja działka, ale tym razem, raczej popełnili błąd nadając bana dla gracza o wysokich umiejętnościach. (Również bazuję na tych dwóch demach, na niczym innym).  Jednak te dwa dema nie dają podstawy do zbanowania.

Mam nadzieję, że pomogłem i nie będziecie mnie bić. :ninja: 

• Like 13
  • Dziękuję 1

18 godzin temu, Peter napisał:

@-_- Dzięki za inicjację sprawy, ale czasem ciężko bazować na 2 demkach, sam dobrze o tym wiesz. Co do reszty podeślijcie jeszcze bardziej rzetelne akcje o ile takowe istnieją w jego wykonaniu.

Banowany 4x  (1 ban 1 mapa) (2ban sprawdzane 3 mapy) (3ban -1 mapa)(4ban- 1 mapa) wiec o jakiej małej ilosci demek my rozmawiamy? (Zabawna sytuacja)

"Bazowałem na demkach, które dostałem. Może miał lepszy dzień i jak to się mówi odpalił się, ale w dobrym znaczeniu."

Moment ale ja przecież tak gram samo od początku gry na servie wiec jak mogę mieć lepszy gorszy dzień skoro nie mam ,nie wiem np 1 mapa 5:20, 2 mapa -20:5 , wieszkosc (90% map idzie kasacja , , wyjątki są kiedy robie rash z pistoletem przez cala mape, i rowniez nie sa to tez małe statytyki bo o nie chodzi, gdybym robil z pare kili na mape nikt by sie mna nie zainteresował.)

@PolandBeast napawał, że wszędzie spalony nie ma co oglądać itd itd. To mówię : widzę te demka, faktycznie coś nie gra. Ban zostaje. "

Rozumiem ze gość dal ci kilka demek mówi gość odjebany a ty patrzysz (nie oglądając bo to wynika z tego tekstu) faktycznie kilka demek dobra banujemy. 

Dodam od siebie, ze ja zglosilem gracza na pw do UB team za namowa opiekuna EQQ, gdyz sam twierdzil ze gosc chodzi odpalony"

Dokładnie EQQ jest ciety od 1 Bana i to ON namawia wszystkich do banowania mej OSOBY 

Mam taka cicha nadzieje ze @PolandBeast straci uprawnienia UB-team oraz admina "sytuacja Ban 3-4" + pisanie mi na PW tekst abym "leciał wypłakać się do mamy"  @-_- miały być dowody twarde jak nie to konsekwencje mam nadzieje ze będą 

https://www98.zippyshare.com/v/mpeBTgrJ/file.html - link ssy z tematu SystemVac v4

Była dopiska u PolandBeast  "Post będę edytował, a temat na razie zamykam, żeby nikt nie potrzebnie pisał"

Teraz tego nie widac bo post edytowany , pytanie dlaczego usuwac cos co bylo napisane (pewnie dlatego ze łamie regulamin i dobrze o tym wie )

----

Tutaj jak ja grałem rozpiska demka  (bym dal w temacie odwołania ale @PolandBeast blokował nadużycie regulaminu forum)

4 runda - Dokladnie wychodze sobie powoli bo jak bys nie widzial Snufi bil naszych od auta 
5 runda - Widziales moze tego magicznego flasha? oslepia cale B wiec jak nikt nie ucieka to znaczy ze albo Vent albo cofka heven CT .
7 runda - gosc sobie strzela to wychylam i zabijam tylko ze ja mam AK a on M4 dlatego przezylem , pozniej byl plant czekalem na skrot B nikogo nie bylo ide na auto celownik mialem na HS u goscia dot-1 mam "kropka w celowniku komenda cl_crosshairdot 1 " i nie dostal widzialem ze typ byl 1 auto 2 connect wiec pobieglem taktycznie zabilem typa od connceta  a ten co byl auto spodziewalem sie od connnceta ze bedzie chcial mnie zabic .
9 runda - Gosc z bialej bije sobie z DGL w mida faktycznie dziwna sytuacja ze polecial tam NADE , gosc pyrka do mnie i idealna bania , akcja co matty a skad mam wiedziec czy na cichacza nie przyjdzie na auto ..."sytuacja pokazuje ze admin na sile chce zbanowac" 
10 runda - Gosc kampi cement chyba z 10 rund wiec pewnie 11 go tam nie bedzie , czekalem na short czy ktos jest na A aby sie wychylil nikogo nie bylo to lecialem na Auto gdzie wiedzialem o przeciwniku .
11 runda - Rash na 2 Flash czyli wybiegasz bokiem/plecami na zolty i lecisz zolty-short-side , zółty nie reakcja boga normalna jak na demku widac goscio stal dluzej sobie tam , celownik nie mam bladego pojecia na demku tego nie widac a tap jak tap .
12 runda - nawet nie bede ogladac to jest runda gdzie puszczam 2 gosci dolem 1 plant robi "złe miejsce wybrall" zabilem i pozniej gra taktyczna na picka .
14 runda - zostalo 3 gosci 1 przebiega slychac 2 wbiega zabijam i dalej to samo wszystko slychac gdzie przecwinnik itp .

@dratewka. Dzięki za temat bo raczej by nic się nie ruszyło w tej sprawie 

@SzeregowiecPL Dzięki również za poświęcony czas.

Podsumowując jak na PW Eqq jest tutaj prowodyrem całej sytuacji a ze sie znaja maja przewage, a ja nie mam siły przebicia bo jest tzw. Solidarność koleżeńska.

Pozdrawiam VAC 

Edytowane przez SystemVac
  • Like 3
  • Haha 1
  • Zmieszany 1

8 godzin temu, SystemVac napisał:

Banowany 4x  (1 ban 1 mapa) (2ban sprawdzane 3 mapy) (3ban -1 mapa)(4ban- 1 mapa) wiec o jakiej małej ilosci demek my rozmawiamy? (Zabawna sytuacja)

"Bazowałem na demkach, które dostałem. Może miał lepszy dzień i jak to się mówi odpalił się, ale w dobrym znaczeniu."

Moment ale ja przecież tak gram samo od początku gry na servie wiec jak mogę mieć lepszy gorszy dzień skoro nie mam ,nie wiem np 1 mapa 5:20, 2 mapa -20:5 , wieszkosc (90% map idzie kasacja , , wyjątki są kiedy robie rash z pistoletem przez cala mape, i rowniez nie sa to tez małe statytyki bo o nie chodzi, gdybym robil z pare kili na mape nikt by sie mna nie zainteresował.)

Sorry ale nie gram na tym serwerze i nie wiem jak grasz oprócz tego co widziałem na demkach :)  Więc jest to mała ilość demek, biorąc pod uwagę fakt, że nie o wszystkich ja decydowałem i nie brałem ich na siebie. Zabawne.

• Właściciel

@PolandBeast zostaje zdegradowany.

11 godzin temu, SystemVac napisał:

@PolandBeast napawał, że wszędzie spalony nie ma co oglądać itd itd. To mówię : widzę te demka, faktycznie coś nie gra. Ban zostaje. "

Zdaję sobie sprawę z tego, że PolandBeast nie powinien tak pisać na forum (o czym już z nim rozmawiałem), lecz na przyszłość proszę podrzucać całą rozmowę i powód dla którego tak odpisał, bo sam nie zachowałeś się tam w porządku.

Przepraszam za całą sytuację. Poinformowałem już samego oskarżonego o tym jak powinien się zachować i postaram się by w przyszłości nie dochodziło do akcji z zamykaniem tematów.
Dodam jeszcze, że każda osoba z wyższą rangą zobowiązana jest do zachowania kultury, nawet jeśli druga osoba ją prowokuje. Takie osoby mają świecić przykładem i jeśli tego nie robią, to znaczy tylko tyle, że nie nadają się na dane stanowisko. Każdy może mieć gorszy dzień, ale starajmy się nawzajem szanować.

• Like 7

• -_- zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności