FRYTA 62 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Nick:_F_R_Y_T_APowód rezygnacji:Brak chęci do gry.Cos od siebie:Chciałbym podziekować @SnuFFy ,że dał mi szanse po powrocie , mojemu ziomalowi z jednego miasta @Gemciu,że wytrzymał tyle z moim posiedzeniami na spekcie . @Scroll ty powinieneś mi podziekować za to , że ci pomogłem zostać członkiem administacji a z twoim wiekiem i bez mutacji było to ciezkie ale sie udało . @CzesioNa poczatku nie chciałem ci dać szansy ale okazało sie ,że jesteś spoko ziomalem i jak darłem kape to zawsze było wesoło na serwie . @cfk za to ,że z tobą było smiesznie na serwie oraz całej administacji czyli @kRR, @Tuptusiowy, @MakseleleOraz byłemu opiekunowi @Hangetsuza to ,że z eventu zawsze dawałes mi wiecej respektu . Dzieki i do zobaczenia kiedyś 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Przyjęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi