FRYTA 62 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Nick:_F_R_Y_T_APowód rezygnacji:Brak chęci do gry.Cos od siebie:Chciałbym podziekować @SnuFFy ,że dał mi szanse po powrocie , mojemu ziomalowi z jednego miasta @Gemciu,że wytrzymał tyle z moim posiedzeniami na spekcie . @Scroll ty powinieneś mi podziekować za to , że ci pomogłem zostać członkiem administacji a z twoim wiekiem i bez mutacji było to ciezkie ale sie udało . @CzesioNa poczatku nie chciałem ci dać szansy ale okazało sie ,że jesteś spoko ziomalem i jak darłem kape to zawsze było wesoło na serwie . @cfk za to ,że z tobą było smiesznie na serwie oraz całej administacji czyli @kRR, @Tuptusiowy, @MakseleleOraz byłemu opiekunowi @Hangetsuza to ,że z eventu zawsze dawałes mi wiecej respektu . Dzieki i do zobaczenia kiedyś 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Przyjęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi