Kvasek 164 Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Wzór: Rodzaj buga: -Klasa -Perk -Inne Opis: Co się dzieje z klasą/perkiem/inną rzeczą. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvasek 164 Opublikowano 28 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 (edytowane) Rodzaj buga: klan Opis: Mój klan się zbugował na widocznych ss powinno byc wszystko widać. Klan ulepszylem 2 razy p o czym wplacilem raz monety i jakis inny gracz. Nie mam pojecia czemu sie zbugowalo nie robilem nic w tym kierunku, sam fakt ze pokazuje ze mam 4/12 osob a tak na prawde jest nas 3 w klanie. Nastepnie widoczni są członkowie jest 1/5, nie mam pojecia czemu. Na drugim ss widac -2 pkt w skillach klanu. @-_- Z tymi lvlami mój błąd myślalem ze to tez czlonkowie xD Bo ulepszylem go 2 razy i dlatego bylo to dla mnie dziwne :v Byla wieksza bo dodalem osoby za nim to napisalem i zapomnialem Dzisiaj jak usiade na kompa sprawdze co i jak z klanem @-_- Edytowane 29 Października 2019 przez Kvasek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 29 Października 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 12 godzin temu, Kvasek napisał: am fakt ze pokazuje ze mam 4/12 osob a tak na prawde jest nas 3 w klanie Nie rozumiem. To jest lvl klanu, a nie ilość osób 12 godzin temu, Kvasek napisał: Nastepnie widoczni są członkowie jest 1/5, nie mam pojecia czemu. Na drugim ss widac -2 pkt w skillach klanu Skille zresetowałem, a z użytkownikami właśnie sprawdzam co i jak. Widzę, że do klanu przypisanaj est większa ilość osób Usunąłem też wszystkich członków każdego z klanu (trzeba dodać na nowo ) Reszta została naprawiona. Przebudowałem zapytania do bazy oraz poprawiłem zapis. Proszę zweryfikować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coelhino 71 Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Rodzaj buga: Klasa Komandos - Nie ma zmniejszonej widoczności tak jak to jest w opisie klasy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 14 Marca 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Jesteś pewien? @Coelhino Nie złapałeś żadnego perk? Niewidzialność jest wpisana w klasę 100/255 @Coelhino to jeżeli jednej działa, to problem musi leżeć gdzieś indziej. Czy ktoś zdobył jakiś perk z niewidzialnością? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coelhino 71 Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 1 minute ago, -_- said: Jesteś pewien? @Coelhino Nie złapałeś żadnego perk? Niewidzialność jest wpisana w klasę 100/255 Jestem pewien, moze to potwierdzic caly serwer, jedna osoba ma zmniejszona widocznosc a pozostałych 10 komandosów nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Droner 10 Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Potwierdzam, to samo dzieje sie z mysliwym, zazwyczaj podziala jedna runde a pozniej juz jestem normalnie widoczny. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 14 Marca 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Naprawione 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coelhino 71 Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Amadeusz - nie zawsze odbija pierwszy pocisk, zazwyczaj odbija tylko ten który jest instalikillem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 15 Marca 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 14 godzin temu, Coelhino napisał: Amadeusz - nie zawsze odbija pierwszy pocisk, zazwyczaj odbija tylko ten który jest instalikillem To ciekawe, bo na testówce 2k jest ok i nawet to co napisałeś nie ma sensu, bo on właśnie nie odbija instakill Ten "skill" odbija obrażenie dopiero po podliczeniu całego DMG (poza statystykami) i nie tyczy się to sytuacji z instakill, więc nie jest to możliwe i możemy to zawsze zweryfikować na testówce, dodając info na czat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coelhino 71 Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Rodzaj buga: PERK Nie otrzymywanie granatu podczas posiadania perku granat ręczny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coelhino 71 Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Misja na rozegranie 10 rund na mapie de_dust chodziaz owej nie ma w puli map 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 16 Marca 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 15 godzin temu, Coelhino napisał: Misja na rozegranie 10 rund na mapie de_dust chodziaz owej nie ma w puli map Wgrałem ponownie dust, lecz tym razem z workshop i zaraz wleci update dla misji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Droner 10 Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Opisze moze sytuacje w jakiej sie to wydarzylo bo nie wiem jak mam to wyjasnic... Przeciwnik mial perk nanopancerz a ja z jeszcze jednym typem gralem klasa elitarny mysliwy. W pewnym momencie zauwazylismy ze ten gosc z nanopancerzem dostaje po 75 dmg ze scouta (gdzie normalnie bijemy z 900) a z deagla po 150 (czyli tak jak powinno byc), dziwne to bylo, poniewaz nie bylo to caly czas, potrafil dostac 3 hity ze scouta za 70-80 a potem jednego za 900 w tej samej rundzie. Perk nanopancerz jest w jakis sposob zbugowany, nie mam pojecia na czym to polega, ale bylo to dziwne. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coelhino 71 Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Bład apteczek na medyku- czasami apteczki sie buguja i ich czas użycia oscyluje w granicach 10k sekund 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Droner 10 Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Rozegraj 40 rund na mapie De_Westcoats_go - nie ma takiej mapy na 2k 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 17 Marca 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 W dniu 16.03.2020 o 11:40, Droner napisał: Opisze moze sytuacje w jakiej sie to wydarzylo bo nie wiem jak mam to wyjasnic... Przeciwnik mial perk nanopancerz a ja z jeszcze jednym typem gralem klasa elitarny mysliwy. W pewnym momencie zauwazylismy ze ten gosc z nanopancerzem dostaje po 75 dmg ze scouta (gdzie normalnie bijemy z 900) a z deagla po 150 (czyli tak jak powinno byc), dziwne to bylo, poniewaz nie bylo to caly czas, potrafil dostac 3 hity ze scouta za 70-80 a potem jednego za 900 w tej samej rundzie. Perk nanopancerz jest w jakis sposob zbugowany, nie mam pojecia na czym to polega, ale bylo to dziwne. To napiszę inaczej NanoPancerz nie blokuje CAŁEGO DMG tylko ten z Instakill, a więc jeśli wejdzie komuś instakill, który zablokujesz, to wchodzi jego normalny DMG z broni, czyli to co dostałbyś normalnie, bez niczego. Z tego co napisałeś, wynika, że nanopancerz traktujesz jako "blok" pocisków, a tak nie jest. Popraw mnie jeśli się mylę PS: To samo jest z perkami odbijającymi instakill. Jeżeli instakill odbija, to pobiera HP atakującego, bo przecież pocisk wtedy leci do neigo, więc HP też jest równe jemu 15 godzin temu, Droner napisał: Rozegraj 40 rund na mapie De_Westcoats_go - nie ma takiej mapy na 2k Wpadka za wpadką z tymi mapami. Zaktualizowałem wszystkie mapy (dd też wyleciał) 22 godziny temu, Coelhino napisał: Bład apteczek na medyku- czasami apteczki sie buguja i ich czas użycia oscyluje w granicach 10k sekund Poprawione @Droner zwiększyłem zasięg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Droner 10 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Rozblysk nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coelhino 71 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Nie wiem czy to błąd aczkolwiek nie ma perku, który dawałby PM'a przez co niemożliwą jest do zrobienia misja "Zabij 50 z PM'a" na klasie, która takowej broni nie posiada ;c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Droner 10 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 1 minutę temu, Coelhino napisał: Nie wiem czy to błąd aczkolwiek nie ma perku, który dawałby PM'a przez co niemożliwą jest do zrobienia misja "Zabij 50 z PM'a" na klasie, która takowej broni nie posiada ;c Mogłeś to w propozycjach napisać, aczkolwiek dobry pomysl zeby taki perk dodac szkoda ze ja juz to zrobilem na innej klasie 😕 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coelhino 71 Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Hassasyn z zestawem szpiega ma widocznosc zwiekszona na poziom ten z zestawu @Coelhino poprawione 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coelhino 71 Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Hassasyn zawsze zabija 1/1, nie działa mozliwosc zabicia instakillem tylko w plecy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 (edytowane) Odebranie pominięcia misji zostało zmienione z 30lvl na 300lvl, ale @-_- zapomniałeś zmienić to w menu i tam dalej pisze że jest za 30lvl. A i Karol na serwerze wyskakuje wiadomość że za przegrane godziny można odebrać usługi na forum, a do tego nie ma napisanego posta. Wiem że nie ma opiekuna który by się tym zajmował, dlatego lepiej usunąć tą wiadomość(zgaduje że jest ona z coda201) żebyś nie miał pytań na pw w tej sprawie i żeby nie wprowadzać graczy w błąd. @-_- Edytowane 28 Marca 2020 przez FreshMan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 (edytowane) Perk "SZAŁ" po odpaleniu zamiast pisać aktywowano umiejętność jest wiadomość że dezaktywowano. Edytowane 28 Marca 2020 przez FreshMan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coelhino 71 Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 (edytowane) Samoistne resetowanie sie level'a, nie potrafie dokladniej określić dokładnych okoliczności tego błędu, aczkolwiek widzialem,że paru graczom po zginięciu resetowało statystyki, a czasem co gorsza cały level jaki ten ktoś miał @FreshMan wiem ze stracil level na zoomerze Edytowane 31 Marca 2020 przez Coelhino 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi