PortiZ 219 Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 (edytowane) Siema, tu macie moją galerie. Najczęściej robie awatary Edytowane 24 Listopada 2019 przez PortiZ 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PortiZ 219 Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 (edytowane) Samemu narysowane Logo Edytowane 27 Listopada 2019 przez PortiZ 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PortiZ 219 Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 (edytowane) Tu macie jeszcze parę moich starych prywatnych zleceń: Jeżeli to problem ze w galerii nie ma napisów cs-classic to usuńcie pls xD Edytowane 3 Stycznia 2020 przez PortiZ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Nie ma czego oceniać, są tu tylko dodane napisy z obrysem w których jest wrzucony jakiś background z paczek. Nie wygląda to zbyt estetycznie - ćwicz dalej. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Fleck 8 Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Awatar dla Doro fajny, drażni tylko ostra krawędź postaci, pobaw się bardziej wygładzeniem krawędzi I wtapianiem. Reszta prac jest strasznie robiona pod jeden schemat i jeden font. Wiesz za pierwszym razem fajnie ale za 20 męczy. Porzuć też te kaszaniarskie efekty I gotowe paczki z renderami. One się uja nadają. Poszukaj dobrego zdjęcia, pobaw się nim, popracuj nad dobieraniem odpowiedniej czcionki. Czasem zwykle zdjęcie z dobrze dobranym napisem stworzy lepszy awatar niż naciukanie pstrokatych efektów I tęczowych napisów. Jeśli chcesz wal na priv to podrzucę Ci kilka fajnych stron gdzie co nie co będziesz mógł się nauczyć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Takie sobie avatary, popracuj nad napisami, bo na pewno leżą, poza tym nie musisz robić avatarów na takiej dużej rozdzielczości. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PortiZ 219 Opublikowano 8 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 (edytowane) Sory za Wielki awatar, ale na malym nie widac fontu Edytowane 12 Lutego 2020 przez PortiZ 10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PortiZ 219 Opublikowano 1 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 (edytowane) Edytowane 1 Lutego 2020 przez PortiZ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 W dniu 1.02.2020 o 18:36, PortiZ napisał: Dodałeś jedynie 2 napisy, więc nie wstawiałbym czegoś takiego do SWOJEJ galerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 (edytowane) To mogę pochwalić; Reszta słaba @PortiZ ale pisałem Ci już nieraz, że większość to dodane napisy, fakt zacząłeś dodawać bardziej pasujące napisy, ale jeszcze dużo pracy przed tobą. Edytowane 12 Lutego 2020 przez WhiteBlood 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PortiZ 219 Opublikowano 12 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 18 hours ago, Zimny. said: Dodałeś jedynie 2 napisy, więc nie wstawiałbym czegoś takiego do SWOJEJ galerii @Zimny.Nie wiem, czy zauważyłeś, ale w tle tez cos było robione. Dałem to do galerii, aby osoby które by potrzebowały takie awatary se oglądnęli te prace. 2 hours ago, WhiteBlood said: To mogę pochwalić; Reszta słaba @WhiteBlood Dzięki za pochwale, ale mógł byś napisać co do poprawy, a nie tylko pisać reszta słaba. Nie potrzebna mi taka krytyka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
animovy 91 Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 świetne prace 10/10 talent posiadany 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblee 202 Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Prace to są gotowce z dodanym napisem Patryczku, fakt napis potrzebny ale to juz ten ,, drugi etap ,, pobaw się tą grafiką, popróbuj wszystkiego typu: cienie, barwy zimne/ciepłe na danym obiekcie, kontrast, rozmycia, masz na prawdę tego duzo w ps, spędź na pracy więcej niż 5/10min to zobaczysz efekty 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PortiZ 219 Opublikowano 2 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 czwicze robienie gifow...co sadzicie? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PortiZ 219 Opublikowano 2 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 (edytowane) @Scrollfajnie ze ci sie podoba, wiadomo ze bym zrobil! najlepiej wygląda na sygnatorce, ale na awixie tez widac,öecz tylko na forum. Na steam gify nie dzialają chyba Edytowane 5 Marca 2020 przez PortiZ 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scroll 358 Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Gify jak najbardziej fajne. Przy najbliższym zleceniu zrobilbys mi tez takiego gifa ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
animovy 91 Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 (edytowane) W dniu 2.03.2020 o 22:07, PortiZ napisał: czwicze robienie gifow...co sadzicie? świetny pomysł i ładnie zrobiony. Edytowane 6 Marca 2020 przez tamblr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PortiZ 219 Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 (edytowane) Edytowane 6 Marca 2020 przez PortiZ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PortiZ 219 Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 (edytowane) @tamblr Edytowane 6 Marca 2020 przez PortiZ 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Ogólnie chciałam tu przyjść i zjechać cię, za zbyt proste prace, ale w tym momencie nie mogę tego powiedzieć. Ostatnią pracą to mi zaimponowałeś, ale oczywiście muszę się przyczepić do czegoś. Popracuj nad tekstem, czcionkami i oczywiście rozmieszczeniem ich na "pracach". W tym momencie wyglądają jak losowo ustawione, bo "jakoś wyglądają". Albo zmniejszyć, albo poszukać lepiej pasujących czcionek. Jeśli pracujesz na ps, to polecam włączyć linie pomocnicze, bo bardzo dużo dają, a tu to trochę pomoże. W dniu 6.03.2020 o 23:31, PortiZ napisał: @tamblr Ten gif to kozak. Pozdrawiam 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PortiZ 219 Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Najnowsza praca! Co sądzicie? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young_mazi 50 Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 tak wyśmienita że uśmiech nie schodzi mi z twarzy 💕 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 W dniu 31.03.2020 o 15:07, PortiZ napisał: Mogę napisać, że pomysł oczywiście fajny, ale kolorystyka nie powala. Za duży kontrast, napis słabo dobrany i nie pasuje. Popracuj bardziej nad doborem czcionek oraz kolorystyką. Gdyby nie ten gif praca sama w sobie byłaby słaba pod względem estetycznym. Muszę Cię jednak pochwalić po prostu za pomysłowość. Mało kto używa takich technik, więc masz ode mnie +. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PortiZ 219 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 (edytowane) Nie wlasny pomysl jednak zmienilem mape z orginalnego tla https://wallhaven.cc/w/2e9vz6 Edytowane 20 Kwietnia 2020 przez PortiZ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PortiZ 219 Opublikowano 3 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi