Lukrowy_plemnik 28 Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Nick: Jurek z Mokotowa Powód rezygnacji: Chciałem zrezygnować już jakiś czas temu, ze względu na niekończące się zgrzyty i zbytni podział na grupki na serwerze czy nawet w samej administracji ; dałem sobie jeszcze chwilę, ale stwierdziłem, że na mnie już czas :c Coś od siebie: Bardzo, bardzo, bardzo dziękuję wszystkim z administracji za wspólnie spędzone chwile ❤️ Pomimo wielu kłótni, nieporozumień i późniejszych godzeń się i wspólnego śmiania, ten czas był dla mnie naprawdę wspaniały ❤️ Dziękuję przede wszystkim @RyKoS i @Mahesvara2 za danie mi "etatu" jako admin. Wiem, że nie zawsze spisywałem się na medal, ale mimo wszystko dziękuję bobasy ❤️ Dziękuje też @FNX, @Pancio. ,@Edekk, @lukasz2623, @Sakku za niesamowitą dawkę śmiechu, wspólnych wygłupów, oraz za poważniejsze rozmowy na różne tematy! @Agnes mimo niesamowitego zgrzytu, który był między nami - fajnie, że mogłem Cię bliżej poznać i z Tobą pracować! Jesteście naprawdę wspaniałymi ludźmi i nigdy nie zapomnę współpracy z Wami, nigdy ❤️ Jest mi mega przykro, że musiałem to napisać, ale tak po prostu będzie lepiej dla wszystkich ! Trzymajcie się mordki i do zobaczenia na serwerze jeszcze dziś! ❤️ 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Dziękuję za współpracę i mam nadzieję, że jeszcze się zobaczymy, Przyjęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Listopada 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi