Lukrowy_plemnik 28 Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Nick: Jurek z Mokotowa Powód rezygnacji: Chciałem zrezygnować już jakiś czas temu, ze względu na niekończące się zgrzyty i zbytni podział na grupki na serwerze czy nawet w samej administracji ; dałem sobie jeszcze chwilę, ale stwierdziłem, że na mnie już czas :c Coś od siebie: Bardzo, bardzo, bardzo dziękuję wszystkim z administracji za wspólnie spędzone chwile ❤️ Pomimo wielu kłótni, nieporozumień i późniejszych godzeń się i wspólnego śmiania, ten czas był dla mnie naprawdę wspaniały ❤️ Dziękuję przede wszystkim @RyKoS i @Mahesvara2 za danie mi "etatu" jako admin. Wiem, że nie zawsze spisywałem się na medal, ale mimo wszystko dziękuję bobasy ❤️ Dziękuje też @FNX, @Pancio. ,@Edekk, @lukasz2623, @Sakku za niesamowitą dawkę śmiechu, wspólnych wygłupów, oraz za poważniejsze rozmowy na różne tematy! @Agnes mimo niesamowitego zgrzytu, który był między nami - fajnie, że mogłem Cię bliżej poznać i z Tobą pracować! Jesteście naprawdę wspaniałymi ludźmi i nigdy nie zapomnę współpracy z Wami, nigdy ❤️ Jest mi mega przykro, że musiałem to napisać, ale tak po prostu będzie lepiej dla wszystkich ! Trzymajcie się mordki i do zobaczenia na serwerze jeszcze dziś! ❤️ 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Dziękuję za współpracę i mam nadzieję, że jeszcze się zobaczymy, Przyjęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 11 Listopada 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi