SnuFFy 1 119 Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Cześć! Jak już wspominałem, w pewnym momencie będziemy potrzebować osób chętnych do budowy or testerów. Nadszedł ten moment! Na dole postu będzie wzór, jaki musicie wypełnić jeżeli chcecie pomóc z serwerem. Osoby wybrane zostaną dodane do konwersacji na forum i tam będzie wszystko obgadywane. Informacje w propozycjach zawieszam i pojawią się one dopiero po stworzeniu przez Karola działu na forum (to po starcie serwera). W konwersacji będą zawierane wtedy wszystkie propozycje i zmiany na serwerze dla osób zainteresowanych serwerem. W KOMENTARZACH PROSZĘ O WSTAWIANIE TYLKO I WYŁĄCZNIE WYPEŁNIONEGO WZORU. Komentarze niezgodne z powyższym zarządzaniem będą zgłaszane wyżej i odpowiednio karane. <Wzór> Wiek: Nick w mc: * W czym chcesz pomóc: * Proszę o podanie dokładnego nicku żebym nie musiał go potem pięć razy zmieniać przy dodawaniu do whitelisty. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medve 497 Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Wiek: 14 Nick w mc: * CheatXYZ W czym chcesz pomóc: Wolałbym pomóc tylko przy testach, ale jeśli będzie trzeba mogę pobudować. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Wiek 16 Nick w Mc: NinjaGamerPL W czym chcesz pomóc: w budowie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scroll 358 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 (edytowane) Wiek:16 Nick w mc: * ScroII (na końcu są 2 duże literki i) W czym chcesz pomóc: Testy, ale w budowie też bym mógł jakby nie było wystarczającej ilości osób do budowania. Edytowane 27 Grudnia 2019 przez Scroll 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanDoskonały 100 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Wiek:18 Nick w mc: PanDoskonaly W czym chcesz pomóc: Gdzie będzie potrzebna pomoc będę miał możliwość taką to się pojwie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k 20 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Wiek: 18 Nick w mc: * poldek W czym chcesz pomóc: chce pomóc w budowie ogarniam world edita myślę ze byl bym w stanie zdziałać coś ładnego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin 327 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Wiek: 21 Nick w mc: Kosin_K W czym chcesz pomóc: Budowanie i testy Mam drugą osobę do pomocy (ma doświadczenie bo już na niejednym serwerze zajmowała się budowaniem oraz ma dużo wolnego czasu) Wiek: 19 Nick w mc: vaniliowa_vani W czym chcesz pomóc: Budowanie i testy 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi