Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Nick: Jeremaya Gattwold Powód: Chory jestem i mam gorączkę Czas nieobecności: Nw jak mi zejdzie albo jak umrę na tego koronawirusa. Coś od siebie: @offen postaram się wchodzić jak będę miał siły @Shino postaram się ogarniać te terminy jak nie będę mieć karuzeli w głowie. Jak coś to wszystko zapisuje na ciebie @SnuFFy❤️ 1 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Zdrowiej szybko Przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi