Bayashi 82 Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 (edytowane) 1. Twój Nick "Zireael" Jakskółka 2. Kto zawinił? (admin/gracz) Suiryu i Kenz 3. Nick oskarżonego; Kenz i Suiryu 4. Steam_ID oskarżonego - 5. Data i godzina zdarzenia 27,03,2021 6. Mapa: jb_pleaseworkv420a 7. Opis sytuacji: Zaczne może od tego iż skarga jest pisana w intencji porozumienia a nie celowego obrażenia kogoś. Każdy z nas wie jaka osoba jest kenz. Lubi on grać po stronie Ct okej szanuje to że ma odwage grać i starać sie "prowadzić" jednakowo wiemy że już nie raz dostawał bany na serwer jak i CT. Chcę tutaj tylko sprawiedliwości aby osoba która już miała PERMA na Ct i dostała szanse UNBANA znowu dostała Perma a nie jakiegoś śmiesznego bana na 1 tydzień i co znowu jak sytuacja sie powtorzy ? ban na 2 tygodnie ? nie taki jest cel. Wracajac do stedna skargi. Wszysto rozchodzi sie o sytuacje w której byłem guardem i na mapie było ok. 20 graczy. BYłem ja w ct, kenz i retrux. 1 runde prowadził Retrux i było okej. Następna runde prowadził natomiast Kenz (wiadomo ustapiłem miejsce kenzowi aby mogl prowadzić). No i od tej sutyacji wszystko sie zaczeło. kenz starajac sie prowadzić niestety ale nie ogarniał zbyt storny ct ponieważ kiedy on prowadził wiezniowie praktycznie szyscy sie buntowali- nie wykonywali jego poleceń albo wykonywali i w pewnym momencie wpisali !cele i pobiegli do GR. Powiedziałem okej kenz dam ci 2 szanse jak zmarnujesz idziesz do TT. Oczywiscie sytuacja sie powtorzyła a kenz zamiast stać pilnować GR stał po drugiej stronie.( wspomne o retruxie ze w ktorejś rundzie wywalił sie na życzeniu wiec postanowiłem go przerzucic do TT !gban nie działa) No i pozniej sie zaczeło przezucilem kenza do tt i dalem zabawe i tutaj przyznaje sie był moj błąd ponieważ przeniosłem go i zgladziłem zamiast dac mu sie grać - chciałem go ozywić ponieważ jaro mi wytlumaczył ale kenz juz wyszedł no i zgaduje ze pobiegł do Suiryu na skarge o mnie. Faktem jest że kenz był mocno prowokowany i obrażany przez TT aby opuscił CT ponieważ nie ogarnia. Przyznaje sie może lekko go faworyzowałem ale bez przesady nie jestem jakiś chamem co do kenza nie żecze mu nic złego. Chciałem stanąć po obu stronach TT ktorzy widzieli ze kenz nie ogania i po stronie kenza który sie starał zapanowac dawałem mu szanse. Następnego dnia miałem rozmowe z opiekunem suriyu. Wybacz Suiryu że tak tu pisze o tobie ale przemyslalem nasza rozmowe i myśle ze powinienes dawać ludziom szanse takim jak ja naprawy swojej winy a nie z bomby degrada albo jakieś pouczenie (tak wiem rozmawialismy o tym ale naszly mnie takie refleksje) Inna sprawa jest że osoby ktore go obrażały i prowokowały kenza najmocniej dostały śmiesznego bana na 12h i to o godzinie 23;45 tego dnia ( takie osoby nie naucza sie nie wyciagną refleksji z swoich czynów ponieważ im ban minie o 12h) Oczywiscie nie chce tu wywyływać kłótni aby dawać im specjanie dluzego bana ale zeby dostali na 3-5 dni to by sie nauczyli kultury i nieobrażania innych osob. Zapewnie i tak zgaduje ze odrzucicie ta skargeale chce zeby nie ktorzy byli świadomi co sie dzieje z administracja ( nie mowie o wszystkich osobach z administracji tylko o poszczegolnych bo wiele z nich jest naprawde w porządku np. @FreshMan ktorego pochwalam za rozsadne i konkretne działania oraz @offen który dobrze sprawuje sie w swojej roli) Fakt byłem sam i miałem tylko guarda nie mogłem banować tych osob. Zrobiłelm bład okej przyznaje sie z tym przezuceniem kenza ale no i niektorym sie też zdarza zapomnieć albo pomylić w niektorych sprawach. Bądzmy ludzmi. Jeśli chodzi o koniec i podsumowanie jestem za tym aby jednak przedluzyć tego bana kenzowi do miesiaca albo ponownie perma no bo sorki ale osoba ktora sie wywala co runde nie potrafi opanować ct a bierze runda w runde prowdzacego nie jest dobry prowadzacym.I nie nie chodzi mi o to abyscie ponownie na siłe oddali mi guara bo moze wam sie wydawać ze walcze o niego. Fakt troche mu smutne z tej stuacji ale pewnie i tak juz go nigdy nie odzyskam SADGE No to tyle z mojej reflekcji. 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie); http://782202.node33.pukawka.pl/dem-jb_pleaseworkv420a-1616872736-1616875481.zip Świadkami sa: @Kenor destro maciek @Scroll i wielu innych co byli na mapie moga potwierdzić ze starałem robić co mogłem i nikomu nie chciałem urazić ,skrzywić. @Suiryu nie zrozum mnie źle nie mam do Ciebie żalu że jesteś złym opiekunem czy coś tylko chce żebyś był adekwatny co do banow i podjętych decyzji. Osobiście nic do Ciebie nie mam nie piszę tego że złości tylko abyśmy się dobrze zrozumieli. Nie czuję urazy ani nie checi do cb. Skoro już wszystko wyjaśnione możesz zamknąć temat Edytowane 30 Marca 2021 przez Zireael Jaskółka 4 2 6 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 (edytowane) 1.Degrada nie dostałeś za jedną sytuację, było ich kilka co widać na demku. Pragnę wspomnieć, że o tym też rozmawialiśmy, w swojej skardze napisałeś, że dostałeś degrada zaledwie za jedną sytuację. 2. Nie dostałem dokładnego info, na jak długo kenz ma dostać bana na CT, lecz dostałem informacje co do reszty, pomimo tego, że nie chciało oglądać mi się demka, obejrzałem je i podjąłem inną decyzję niż ty, bo uważałem, że bany są trochę za długie. Mogę cię zapewnić, że jeżeli podobna sytuacja się powtórzy, a będą brały udział w tym, te osoby, które dostały "śmieszne bany", dostaną dłuższego bana. Decyzję o nadaniu banicji CT dla kenza na tydzień podjąłem z powodu sytuacji na serwerze oraz na pryzmat tego, w jaki sposób był traktowany. Pragnę zauważyć, że do czasu podesłania demka i podjęciu decyzji o zbanowaniu go na tydzień, nie dostawałem przez 20 dni żadnych informacji co do zachowania kenza po stronie CT. Fakt po obejrzeniu demka dokładniej drugi raz, jestem w stanie stwierdzić, że tydzień to za mało ponieważ gra kenza po stronie CT była gorsza niż myślałem. Większość serwera nie przepada za kenzem, ale to też jest człowiek i uważam, że wtedy ban na tydzień był dobry. Szkoda, że piszesz na mnie skargę zamiast wyjaśnic to z Administratorem banującym w tym przypadku, ze mną. Gdy wziąłem cię na rozmowę, zapewniałeś mnie, że wszystko jest w porządku więc przykro mi z powodu tej skargi. Uważam, że jeżeli faktycznie wszystko byłoby w porządku, to nie pisałbyś skargi no ale masz do tego prawo. Podsumowując: Kenz dostanie dłuższego bana na CT, dzisiaj obejrzałem demko dokładniej. Osoby, które brały udział w czynnym wyzywaniu gracza, następnym razem poniosą o wiele większe konsekwencje. Nie dostałeś degrada za pojedynczą pomyłkę + byłeś na próbie. Moja jedyna zła decyzja to nadanie kenzowi CTbana na tydzień, pomimo wcześniejszego perma. EDIT: Cytat nie zrozum mnie źle nie mam do Ciebie żalu że jesteś złym opiekunem czy coś tylko chce żebyś był adekwatny co do banow i podjętych decyzji. Zawsze jestem adekwatny, jeżeli kenz by nie dostał teraz długiego bana, to dostałby go następnym razem i nie byłby to ban na 2 tygodnie... Potraktowałbym tak każdego takiego gracza, chociaż sam przyznaje, że sam kenz jest ciekawym przypadkiem. Edytowane 30 Marca 2021 przez Suiryu 11 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 (edytowane) Jeżeli chcesz napisać skargę na opiekuna, robisz to w tym temacie: + Skargi na zespół forum - Forum.Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów CS:GO i CS 1.6 (cs-classic.pl) Widzę, że opiekun zajął się skargą i bana graczowi przedłużył. Zamykam Edytowane 30 Marca 2021 przez Jeremaya Gattwold Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi