Takichi 19 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Fajnie,że ktoś sie tym zainteresował! ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 No niestety, jak zawsze... wcześniej był jakiś powód, teraz jest nowy ale cóż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 proponuje nie dawac Rozgrzewki bo to wielu graczom sie nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Mam swoje życie i tyle mam do powiedzenia. będę miał czas to zajmę się tym a do tego czasu -----> _____/ <------- płaczcie tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Nie o to chodzi, tylko te propozycje były już wymieniane wcześnej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Proszę podać link do mapy/rozgrzewki i wtedy mogę się tym zająć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Moje propozycje map :http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1502/http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1486/ http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1341/ http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2876/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuna 0 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 @up Dokładnie. Czasami aż mnie kur*ica bierze jak wchodze i widze ze cziterzy grają. A co do tego plugina kupowania to na innym serwerze widziałem taki plugin, który pozwala na kupienie tylko jednego HE w rundzie. Myśle że byłoby to dobre rozwiązanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Mapy dodane (nie wszystkie bo będą się bugować) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Jeszcze jakby dało rade zmienić żeby nie było widoczne kto kickuje, tak jak jest na CODzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Sprawdź na next mapie i napisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Jest już dobrze.dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 chcialbym przedstawic kilka propozycji od serca dla tego serwera poniewaz jest to serwer FF'A a nie TP brakuje mu nastepujacych rzeczy : 1. RSY - przynajmniej z 15 utworow roznych -> DODANE 2. KillStreak - CZYLI typ , typiara mowi ile ktos zabil graczy rowniez dobrze by bylo gdyby ta informacja sie wyswietlala w jakims kolorze 3. Naprawa lub dodanie wyswietlania tego ze ktos lapie bana aktualnie gdy ktos zostaje zbanowany nie widac tego poprostu gracz znika -> naprawione 4. Zmiana SYSTEMU map cycle na nominowane mapy przez graczy podobnie jak na codzie tak na ffa byc powinno ze gracze sami wybieraja mape jaka maja grac a nie maja narzucone z gory mapy owszem istnieje " votemap srlalala " w konsoli ale komu w dzisiejszych czasach chce sie tego uzywac ? -> Dodane 5.Wyswietlanie ILOSCI ZADANYCH obrazen W dana OSOBE ( tak niektorzy powiedza nana co to za granie jesli ktos wie ze tam jestem moze skanowac ) to nie tp powtarzam tylko FF'A ---> Jest 6.Dodanie rezerwacji nicku(za darmo) / slota -> 3,69 -> Jest 7.Lekka zmiana VIP'a (Otrzymujesz granaty(he,2xfb,sb) 120hp bazowe) czyli skasowanie hp za kill'a bo to nie pasuje do ffa^^ -> 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Od dzisiaj FFA zamieniamy na DD2 (chyba nie muszę podawać dowodów bo są oczywiste)DD2 lepiej się rozkręci niż taki FFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 nwm takie moze cos ode mnie moze zamiast only dd2 zrobic serwer only esl map ? bo granie 1 mapy w kólko to masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 only dd2 latwiej rozkrecic napewno niz FFA ale zeby rozkrecic cokolwiek to musi chciec KTOS pomoc.... JAK SIE ROZKRECI DANY SERWER zawsze z DD2 mozna zrobic ffa badz cos innego predzej trzeba zawalczyc o minimum 15 graczy zeby na tym serwerze gralo przez dzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 spoko ja tam pomagac moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 to reklamuj serwer gdzie tylko mozesz... znajomym na forach u przeciwnikow oczywiscie :DxD... tutaj duzo nie trzeba poprostui zgranej paczki kilku kilkunastu osob ktora chce grac na only dd2, ffa i bedzie wbijac codziennie grac po pare godzin wtedy na serwer chetniej beda wchodzic inni ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Chcialbym prosic abyscie usuneli z serwera tak zwane pliki muzyczne typu MULTIKIL gdyz to przeszkadza podczas gry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 mi to tam akurat nie przeszkadza ale ok ^^ Nie wiem czy to odpowiednie na DD2 ale dobrze by może było dla większości osób aby dodać plugin który pokazuje ilość zabranych DMG to tyle ode mnie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Prosilbym tez aby byly zablokowane AUTOLAMA,Autocampa Oraz Tarcza dla CT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 i autolame dla TT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rn? 19 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 wczoraj już wieczorem grało około 20 osób, może zrobić teraz na kilka dni serwer dd2/inferno ? bo granie cały czas jednej mapy jest bardzo monotonne ( przynajmniej dla mnie ) mimo, że dd2 to moja ulubiona mapa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 dd2/inf za mało tych mapek ja dalej podtrzymuje zeby zrobic only esl map Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 I ZEBY CIAGLE NIE WYBIERAC TYCH SAMYCH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi