*WSRH* Siemanko:) 27 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 O dobrze Pan napisał, dobrze byłoby jak byście wgrali na ffa taki plugin z tymi przekleństwami. Nie wiem jak jest na cod ale grałem na innej serwerowni też ffa i jak sie przeklnie masz 30 sek na napisanie Przepraszam jeżeli nie KICK . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avesome. 10 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 za LUCIĄ jak najbardziej na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prosz3k 7 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Taki plugin sie przyda. Popieram , cenzura sie przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 jaa bym proponował wgranie ranku z 4 fun bez niczego tylko po prostu z lewej strony bedzie np Lama 15 zabić bot 20 i tak dalej widac wtedy czy gracz dlugo gra przez zabicia i wgl fajnie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Proszę na 100% się sprawdza i bardzo pomaga w sprawdzeniu danego gracza .. sama sprawdziłam na własnych serwerach i zapraszam do wypowiadania się na ten temat .link: http://amxx.pl/topic/16299-lucia-hallucination-antywallhack/ Jest ESP, lucia w tych czasach gówno daje zwłaszcza jak ktoś używa Tokio Driftta To tak łatwo ominąć że szkoda gadać TO DD2 nie 4fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 ESP wystarcza , a po co jakies rankingi zabojstw nie wiem sa rangi bf2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Nie gram na Only, ale widze że nie ma adminów na serwerze więc.... Mam propozycje żeby zrobić szybką rekrutacje na Admina tzn. Nick Godz na Serwie Steam Wiek Napewno by się zgłosiło parenaście osób a Buśka wybrał by np. 4 Osoby na okres probny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Oj nie , takich akcji sie nie robi nie w tych czasach i napewno nie na tym serwerze tutaj rekrutacja musi byc jeszcze bardziej dokladna niz jest teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Proponuje,aby ,jak admin kickuje,nie było widać,jaki admin. Tylko kogo i za co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Już poprawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Opis :pokazuje kto zdobył najwięcej fragów pod koniec rundy ...Autor screnow : Freeq Opis : Plugin odlicza czas do wybuchu bomby . Od 11sekundy odtwarza sie piosenka nadd2 propozycje ale nie bd skladal tej samej propozycji na cod ale tam na cod tez sie przyda głownie czas paki bo tam niema nawet jak ct sie obodzi po afk to nie wie ze paka tyka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruś 11 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 ta nuta jest dość stara i już niektórych graczy może denerwować.. Czas do wybuchu c4 już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 oki to tylko na coda czas paki ale najlepszy racz rundy fajny plugin mozna sie pojarac troszeczke jak walniesz 5 /5 i kazdy widzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rentui 3 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 W sumie jako dodatek może się przydać to z najlepszym graczem rundy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruś 11 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 jestem na tak ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Jestem za tą propozycją... Dobrze mówisz Pawelek, polac mu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Podrzucajcie też linki do plugnów będzie mi łatwiej i szybciej to zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 http://cskomandosi.pl/topic/7551-spreeamxx-najlepszy-gracz-rundy/ ----->>>> najlepszy gracz rundy . na pake nie trzeba bo jest na dd2 ;x http://cskomandosi.pl/topic/7248-zaklady-kto-wygra-runde/ ------>>> ten plugin przedstawia zaklad ja jest 1 vs 1 kto wygra w zamian otrzymujemy dodatkowe hp piniadze mysle ze to by bylo fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruś 11 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 em.. Patrzcie w .sma czy nie ma reklam danej serwerowni, bo czasem dodają linijki reklamowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Może dodać no Flash team ? Pomocniczka dodała plugin Link do pluginu : http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/11430-no-team-flash/ To na pewno się przyda ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 [*]http://www.cs-fpg.pl/plugins/86378-vip-plugin-3-4-a.html [*]Dodajcie tego vip kupywali by go jak uj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruś 11 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Trochę dużo przedmiotów do vipa według mnie. Granaty i kasa wystarczy, bo bronie to z zabójstw będą + za łatwo by się grało dla vipa, a inni by mieli nieprzyjemną grę z tego tytułu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 po co vip ???? zebys ie latwiej gralo a nei zeby vip a gracz miał te same szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 nie ten VIP co dał Pawełek to bezsens bo to nie będzie żadnej gry z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 ten vip który teraz jest wystarczy, przedstawiony wyżej jest grubo przesadzony i byłby za dużym ułatwieniem na tym modzie czyli FFA[only d2]. Plugin najlepszego gracza rundy dziś wgram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi