Kobys 250 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 a co to ma do propozycje serwera, przepraszam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awupe 13 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Jak dla mnie, powinniście dać normalne spectowanie każdego po śmierci, bo nie rozumiem, dlaczego spectować można tylko swoich ? (to nie TP, tylko FFA). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 A przypadkiem specowanie nie jest na każdą drużynę?Zaraz sprawdzę i w razie czego poprawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Zróbcie vote czy ma być only dd2 czy dd2/ifnerno bo to jest troszke bez sensu ja lubie dd2 tak więc chcę tą ankiete... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Tak więc, dodam jeszcze (niedługo- tak jak pisałem wcześniej ) de_nuke.Będzie inferno/nuke/dd2 i może train lub dd ale to potem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Moim zdaniem dobrze byłoby grać na dd2/inf/nuke i train )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Moim zdaniem dobrze byłoby grać na dd2/inf/nuke i train )) No. Lepiej by się grało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Mam ciekawą propozycję dotyczącą informowania adminów. Grałem kiedyś na pewnym serwerze i jeżeli nie było admina a grał cziter to wpisywało się na say'u "/wh" i dostępni admini dostawali powiadomienie na GG. Czy była by także możliwość zrobienia czegoś podobnego? Jestem często na kompie, ale mam też inne sprawy do robienia i było by mi łatwiej wejść na serwer zbanować kogoś jakbym dostawał takie powiadomienie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Mam ciekawą propozycję dotyczącą informowania adminów. Grałem kiedyś na pewnym serwerze i jeżeli nie było admina a grał cziter to wpisywało się na say'u "/wh" i dostępni admini dostawali powiadomienie na GG. Czy była by także możliwość zrobienia czegoś podobnego? Jestem często na kompie, ale mam też inne sprawy do robienia i było by mi łatwiej wejść na serwer zbanować kogoś jakbym dostawał takie powiadomienie. Pewnie autorski plugin Dodano mapę de_nuke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Prośba o dodanie dmg z he bo jak sie rzuca i sie trafi to sie nie wie czy trafiło czy co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Traina nawet nie dodawaj, bo to się rozleci.Początkowi gracze, nie będą grać na trainie, wiem o tym, bo sam kiedyś zrobiłem serwer only dd2/inferno/nuke/train.Na pierwszych 3 serwer pełny na train 4,3 osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Czemu jak leci skan/he i ktoś dostanie nie widać dmg? powinny widać lepiej by było . albo calkiem usunac dmg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Nie?Po to jest wyłączone DMG z HE i skanów by nie było akcji ze skanem ("trafnym") Tak to ludzie nie wiedzą czy gościu tam jest czy nie i łatwiej wyszukać osobę z WH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awupe 13 Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 (edytowane) Proponuję dodać ze 2 małe mapy (np. awp_india, aim_map), nie do mapcyklu, tylko do ogólnych plików. Chodzi mi o sytuacje z rana, gdy jest mało ludzi. Admin mógłby zmienić na taką mapę, zamiast biegać w 5 po całym inferno. Edytowane 26 Listopada 2013 przez -_- Od 23 do 11 można te mapy ustawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Hm... fajnie by było bo z rana gra bardzo mało osób i takie mapki bysię przydały, ale na te mapki może zmienić tylko admin a nie że graczy na to głosują dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Dodane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Może dodać coś takiego jak camp meter czy coś takiego. Spotkałem się z tym kiedyś na jakiś serwerze i polega to na tym,że jeżeli gracz bardzo długo kampi to rośnie mu % kampienia i od bodajże 70+% ekran robi się powoli czarny, gdy będzie już 100% to ekran jest całkowicie czarny. Myślę,że zapobiegnie to kampieniu oraz gracze w końcu będą wykonywali cele mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Hmmm... , ta komenda jest przydatna, nie będzie już kamp link-http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=156560 (po angielsku) bo polsku nie znalazlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 a jak dla mnie dodać fy_pool_day jak jest mało graczy itp ... albo fy_snow aim to są nudne mapki Tylko to jest tak że admini spamuja wykonuj cele mapy a sytułacja jest taka mam pake i zostało 2 mam ok 50hp a oni maja ok 7 graczy i kampia bsy tak więc jak mam wykonać cele dając sie zabić...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 A więdz na serwie, piszą mi na U@/say itp. czy będzie kiedyś vip, Więdz zajełem się tą propozycją. Jeśli miał by być ten vip to oczywiście trzeba napisac wybosazenie tego vipa a więdz o to moja propozycja odnoście vipa : -od 3 rundy dostaje menu broni czyli : awp+dlg,m4+dgl,ak+dgl,krowa+dgl NIE DODAM TEGO GÓWNA -napis w tabeli VIP -widziany w liście vipów (komenda /vips), -powitanie vipa gdy wchodzi na serwer -200$ za zabicie,800$ za HS -od poczatku mapy dostaje kevlar i all granaty motd o tym co ma vip (komenda /vip), Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Co to vipa to nie jest taki zły pomysł bikos; vip mógłby dostawać 10hp za zabójstwo 15 za HS (aczkolwiek) nie koniecznie. Mogłoby być $$$ za zwykłe zabójstwo 400, za HS 600, dostawał by DEFA (tylko ct) all granaty i kamizelkę napis vip i takie duperele oraz z 200 za rozbrojenie/podłożenie paki i 400 za przetrwanie rundy. Taka propozycja mała, mogłaby zachęcić graczy do kupna (w rozsądnej cenie)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Nom to czekamy na wypowiedź innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samis1337 0 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Vip jeszcze Raz Vip :c. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Tak, uważaj bo dodam VIP'a który dodaje bronie na startk i HP za zabicie.Już widzę grę osób bez VIP'a i ich "płacz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 No to bez HP, a wybór broni od np 3 rundy. będąc w CT od 3 rundy do końca dostajemy m4, tak samo w TT tylko dostajemy AK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi