Gość ersi Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Sam chciałem to zaproponować co Pawełek. Oczywiście jestem za tym pomysłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Chciałbym aby na serwer był wgrany tzn "BF2 Rank" aby gracze nie tylko mogli grać dla ranku ale i dla rangi! LINK : http://amxx.pl/topic/7271-bf2-rank-mod-pl-v155/ Oczewiscie bedzie trzeba edytowac plugin aby nie było odznak bo gra z odznakami to przesada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Ja też jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 ja jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster21 4 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Spachron jest przydatny ale na 4FUN a tutaj bez sens zupełnie bo pomaga przy traceniu hp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 majster ale teraz chodzi na o to by dodac po koncu rundy na lewej stronie zielony napisal kto ile osob zabil ile osob zabil przez HS'y i ile zabral dmg (chodzi o najlepszego gracza rundy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 ja proponuje dodać linijke w regulaminie dla graczy mianowicie: x. Uzywanie latarki celowo , aby innego gracza zlagowac grozi banem od - do - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Dodałem wam system rang. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster21 4 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Proponuje plugin wgrać test na 32 bity przynajmniej lepiej się będzie grało Plugin po śmierci gracza wyświetla w okienku motd obrazki wykonane w 32bitach. Graczu po wyjściu z motd wyskakuje menu z nr. obrazków, gracz musi odpowiedzieć prawidłowo który obrazek był inny od wszystkich. Jeśli gracz gra na 16bitach wszystkie obrazki są dla niego takie same! Za daną liczbę nieudanych odpowiedzi wyrzuca . gracza z serwera. Chyba nie muszę się rozpisywać , do czego to ma służyć co wy na to ? ;d http://amxx.pl/topic/22521-test-na-32bity-v20/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Majster moje zdanie jest takie ze ten plugin jest nie potrzebny jestem na NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster21 4 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Spoko ;d Szanuje wszystkie wypowiedzi i wiem dlaczego uważacie że na nie , bo myślicie , że spadnie ilość graczy na serwerze , i wtedy byłby lepszy poziom gry ;d decydujący ma głos h@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Nie dodaje tego typu pluginu bo są one zbędne. Co do spadochronu to zależy to od was, mogę zrobić ankiete i zobaczymy co wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Ja uwazam ze spadochron ulatwia gre na takim modzie ale skoro ludzia sie to podoba po co to usuwac plugin na te sprawdzanie czy 32 czy 16 bit moim zdaniem jest niepotrzebny bedzie tylko dociazal niepotrzebnie serwer a zawsze jesli ktos " widzi przez smoke " mozna poprosic admina o zrobienie stosownych SSów na ktorych bedzie widac wszystko jak na tacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Moim zdaniem nie potrzebna jest żadna ankietaSpadochron zostaje, kto nie chce niech nie używa spadochronu krótko i na temat ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Chciałbym prosić o usuniecie różnych map na De_Dust2, gdyż siedziałem z rentui na serwerze i chciałem zobaczyć czy są wgrane inne mapy na serwer i wpisałem cs_wiocha i się zmieniło, ale po chwili dałem ponownie De_Dust2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Proponuje wgrać taki mini plugin odnosnie gdy sie konczy runda na boku widac na zielono jaki gracz zdobyl najwiecej fragow w rndzie np Gracz PawełeK. najlepszy wynik 7/5 7 dedow 5 head'ow --->>> szybciej to pisalem ale to by było fajne i mysle ze jak szybciej pisali bf2 rank to juz lepiej z funa wgrac 15 lamka 100 bot i tak dalej ./... nie trzeba nic edytowac po co przeciążać serwer ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 mozna dodac jesli kogos ciesza takie zbedne informacje ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 SWAG, ty mnie powoli zaczynasz denerwowaćPo kiego bawisz się takimi opcjami?Masz opcję amxmodmenu i tam masz mapy i tyle, dalsze tego typu grzebanie bo mapy mogą zostać od nowa załadowane na serwer i ty znowu zmienisz sobie na daną mapę bo "chciałeś sprawdzić", zastanów się najpierw nad tym co robisz. Nie będę usuwał map bo to idiotyzm, nie są nigdzie wpisane. Specjalnie dla cb i adminów od dzisiaj sprawdzę logi i jeśli okaże się że bawiliście że któryś z was bawił się takim czymś wylatuje z banem z zabawę 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Chcialem zobaczyc czy sa wgrane, sorki :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BSOD_______________ 0 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Proponuje wgrać plugin Voteban, dzięki któremu gracze (jak już wiemy adminów na dd2 mało a cheat'ów dużo) będą mogli wywołać głosowanie które w pomyślnym rezultacie zbanuje gracza grającego nie fair. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Dla testów dodałem /ban Najprawdopodobniej usunę jeszcze spadochron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan B. 27 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Proponuje wgrać plugin cenzurujący przekleństwa. Wiem że nie ma zakazu ich używania, wiem że dużo osób przeklina, i w sumie nie widzę w tym problemu. Ale wszystko z umiarem... Mam dosyć czytania na say'u serii wulgaryzmów kierowanych w powietrze jak i wymierzonych w innych graczy. Krew mnie zalewa jak widzę np takie sytuacje: http://speedy.sh/344hu/1.rar (to tylko przykład). Ludzie, aż takie ubogie słownictwo macie że inaczej nie potraficie się porozumiewać? Nie chodzi mi o karanie takich wypowiedzi, ale raczej o podmianę tekstu na say'u np na "cenzura". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Co do Pana B to ma racje, tego jest za dużo, co nie wejde na serwer to ktoś sobie ciśnie, a co do komendy /ban to ona nie działa nie wiem dlaczego, ale dziś chcieliśmy z votować gracza i się nie dało 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Mozna wgrac jest na codzi'e i się sprawdza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosia 2 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Proszę na 100% się sprawdza i bardzo pomaga w sprawdzeniu danego gracza .. sama sprawdziłam na własnych serwerach i zapraszam do wypowiadania się na ten temat .link: http://amxx.pl/topic/16299-lucia-hallucination-antywallhack/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi